Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor

2 posters

:: Genel :: Haberler

Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor Empty Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor

Mesaj tarafından qizolum. Cuma Haz. 24, 2011 4:26 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Christ Weitz 'A Better Life' Filminin LA Film Festivali'ndeki prömiyerinde Alacakaranlık oyuncularının onu desteklemesi üzerine ve Şafak Vakti'nden dört gözle beklediği sahne hakkında konuştu.

E!Online

CW: Evet bu çocukları gerçekten çok seviyorum. Bazıları bu gece beni desteklemek için burda olmaları harikaydı ve hepsinin de son derece yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yeni Ay filmini çekmemin asıl sebebi buydu.

Bebeğin Kristen'ın karnını yiyip çıktığı bölümü nasıl çektiler onu öğrenmek istiyorum.

Celebuzz

-Yeniden çalışmak istediğiniz birileri var mı?
CW: Tabi ki. Eğer izin verirlerse Kristen, Rob ve Taylor.

-Kristen ve Taylor gibi daha önce beraber çalıştığınız set arkadaşlarınız buraya gelerek destek vermeleri sizin için ne ifade ediyor?
CW:Çok muazzam ve gerçekten harika birşey. Demek istediğim ne zaman dışarı çıkmak zorunda kalsalar her çeşit insanla, herşeye çığlık atan fanlarla ve bu tip şeylerle yüzleşmek zorundalar. Giyinip kuşanmak ve 'Bu gece ne giyinmeliyim?' diye düşünmek zorundalar. Onlar için filmi evde dvd'den izlemek çok daha kolay olurdu. Bugün buraya gelmelerinden çok etkilendim. Onları burda görmek çok güzeldi çünkü gerçekten onlara bayılıyorum.

Kaynak: kstewartfans-tr.blogspot

qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor Empty Geri: Christ Weitz, Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor

Mesaj tarafından lincolngamze Cuma Haz. 24, 2011 4:30 pm

Adam nasıl mutlu olmuş ya. Aferin Kris ve Tay'a. Yivvrularım beniim.
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

- Similar topics

:: Genel :: Haberler