Anime Severler
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anime Severler
Bu aralar Kore, Tayvan, Tayland, Japon, Hint dizi/filmlerinden sıyrılıp animelere sarasım geldi. Tabi sürüsüyle Anime bitirdiğimi söyleyemem... Sadece iki tanecik şimdilik!
Dün ikinci animemin ikinci sezonunu bitirdim ve izlediğim süre boyunca annemden gelen mırıltılar 'Oturdun, dizilerin bitti şimdi de çizgifilm mi seyrediyorsun' oldu... İzleyecek bir şey kalmadı artık...
Neyse...
İtazura Na Kiss - Playful Kiss'in Animesi Tavsiye ederim.
Kimi Ni Todoke (Sana Ulaşmak İstiyorum) - Halka filmindeki Sadako'ya benzetilen Sawako adlı kızın hiyakesi... Süper bir anime 2 sezondan oluşuyor.
Anime sever varsa bana Anime önerebilir mi? Bu aralar izlemem gereken bir şey olmalı. Böyle boş boş olmuyor.
Dün ikinci animemin ikinci sezonunu bitirdim ve izlediğim süre boyunca annemden gelen mırıltılar 'Oturdun, dizilerin bitti şimdi de çizgifilm mi seyrediyorsun' oldu... İzleyecek bir şey kalmadı artık...
Neyse...
İtazura Na Kiss - Playful Kiss'in Animesi Tavsiye ederim.
Kimi Ni Todoke (Sana Ulaşmak İstiyorum) - Halka filmindeki Sadako'ya benzetilen Sawako adlı kızın hiyakesi... Süper bir anime 2 sezondan oluşuyor.
Anime sever varsa bana Anime önerebilir mi? Bu aralar izlemem gereken bir şey olmalı. Böyle boş boş olmuyor.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Anime Severler
Çok eski bir animedir ama Ay Savaşçısı'na bak bi istersen canım =) Ben sadece onu biliyorum.
soğuk_prenses- Vejeteryan
Similar topics
» Rihanna severler :) Buraya. :)-->
» Spn Anime!
» Ed & Bells, anime çizimler
» New Moon Afişinin Anime Versiyonu
» Twilight, South Park anime uyarlamaları
» Spn Anime!
» Ed & Bells, anime çizimler
» New Moon Afişinin Anime Versiyonu
» Twilight, South Park anime uyarlamaları
1 sayfadaki 1 sayfası