Geçici Çözüm! Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Geçici Çözüm! Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geçici Çözüm!

4 posters

Geçici Çözüm! Empty Geçici Çözüm!

Mesaj tarafından Thehost Salı Mayıs 03, 2011 3:29 pm

Arkadaşlar bildiğiniz gibi sitemizde başlıklar belirli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra otomatikman geçmişini siliyor. Daha doğrusu önceki sayfaları silip 11 sayfaya düşüyor. Bu konuya geçici bir çözüm bulduk. Sayfa sayısı 50'ye ulaşan başlıklar kilitlenecek ve yerine aynı başlığı devam etmesi için yönetimden biri açacak. Başka türlü çok karışıklık olur.

Ama merak etmeyin. Devam başlığını açtığımızda ilk mesajda eski başlığın linkini ve esas sahibini belirteceğiz. =))

Sorusu veya itirazı olan varsa söyleyebilir. Tabii bir de köklü çözümü bilenler. :/

-Yönetim
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Geçici Çözüm! Empty Geri: Geçici Çözüm!

Mesaj tarafından Bella_Ceren Salı Mayıs 03, 2011 4:48 pm

Bence başarılı bir çözüm olmuş bitanem. Köklü çözümü araştırıyorum, araştırmalarım dışında da bir arkadaşımdan yardım isteyeceğim. Her hangi bir bilgi aldığımda mutlaka paylaşırım. Bilgilendirme için teşekkürler hayatım. Geçici Çözüm! 391819
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Mikli4 Çarş. Mayıs 04, 2011 11:30 am

Bence de iyi olmuş =) Çözüm bende yok.Teknoloji özürlüsüyüm madam. Geçici Çözüm! 757762 Resim bile ekleyemiyorum ktunnelden girmeye başlayalı.
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından antinotizia (Esila) Çarş. Mayıs 04, 2011 4:43 pm

Bu tür bilgilere maalesef sahip değilim ama şimdilik ideal bir çözüm gibi görünüyor. :]

Bu arada şu forum oyunları kısmı bu şekilde ne kadar idare edilir o biraz kafamı karıştırdı. Malum asıl sayfa sayısı fazla olan başlıkların çoğu o kısımda. Bir de hikayeler bölümü için de bu durum geçerliyse ( emin değilim tüm forumda mı yoksa belli bölümlerde mi böyle ) başlığı hikaye sahibinin açması daha uygun olur bence. =)

Bilgilendirme için sağ ol Kübra.
antinotizia (Esila)
antinotizia (Esila)
Moderatör
Moderatör

http://supernatural.forumdizini.net/

Mesaj tarafından Thehost Perş. Mayıs 05, 2011 9:13 pm

Aslında haklısın Merve. Forum Oyunları'na dokunmamayı düşünüyorum/ruz. Zaten bütün mesajlar birbirine çok yakın. Ama hikaye ve öykülerde başlıkları yazarın açması iyi olur. =))) Geçici Çözüm! 647120 Geçici Çözüm! 647120
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

- Similar topics