SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi!

2 posters

SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! Empty SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi!

Mesaj tarafından nessie!! Perş. Nis. 28, 2011 9:00 am

Fred'in ölüsünün başındaki Weasley'ler SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! 832695 Lupin ve Tonks'un el ele tutuşması SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! 832695 Molly ve Bella'nın düellosu! Büyük bir savaş! Ölüler! Aşk! -Ron&Hermione,Ginny&Harry- Hüzün! Ve en önemlisi Voldemort ve Harry'nin 'together' aşağı uçması! SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! 577820 Allahım muhteşemdi! Ve bu film 3D olucak! Gel 15 Temmuz! Şuan heyecandan titriyor ve ağlıyorum :(

Altyazılısı:

Videoyu çalıştırmak için açtığınızda,'Watch on Youtube' yazısı çıkıyor.Ona tıklayıp izleyebilirsiniz.

Videonun açıklamasına gelirsek ilk olarak gösterilen nesne Kayıp Diadem olarak bilinen Hortkuluk'tur,sonra baştaki kız çocukları Lily ve Petunia Evans kardeşlerdir,ayrılan eller ise Yasak Orman'da Harry ölüme giderken-kitabı okuyanlar bilir-annesinin,babasının,Lupin'nin ve Sirius'un hayaletlerini görmüştü.İşte ayrılan o eller Harry ve annesi Lily'e aittir.Sonra bir sahne geliyor,Voldemort yerde yatan bedenler arasında geziniyor.Orası Gringotts,ve Voldemort Hortkuluğu çalındığı için cincüceleri öldürüyor,o yerdeki bedenler onlara ait.Severus ise Godric's Hallow'da.Yine kitabı okuyanlar iyi bilir,Snape ve diğer ölüm yiyenler Harry'nin küçükken yaşadığı evi aramaya geliyorlar.Sanırım filmde değişiklik olarak sadece Severus var.Hatta buradan bir resim alır Severus.Tabii resmin sadece Lily'nin olduğu kısmını alır ve gider.Tonks ve Lupin'in el ele tutuşma sahnesine gelirsek,böyle bir sahne kitapta yoktu ama zaten bizi salya sümük ağlatacak filme bu dehşet sahneyi koyarak iyice korumasız bıraktılar bizleri! Ve en dehşet verici sahnelerden birine gelirsek.Harry ve Voldemort'un uçması! Açıklaması ben de bulunmamakta yani!

En son nessie!! tarafından Paz Mayıs 01, 2011 11:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
nessie!!
nessie!!
Nirvana

SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi! Empty Geri: SONUNDA! Bölüm 2 Fragmanı! Altyazılı video eklendi!

Mesaj tarafından the.cullens Perş. Nis. 28, 2011 8:50 pm

Fred'in ölmesi beni gerçekten kötü etkiliyor ordaki bir saniyelik kısımda koyuverdim ağlamayı :)

teşekkürler
the.cullens
the.cullens
Vejeteryan

- Similar topics