Uzun Bi' Aradan Sonra Yine Ben!
+7
Büsra
Bella_Ceren
Rebellious
sunshine
soğuk_prenses
MeLody
notizia
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Uzun Bi' Aradan Sonra Yine Ben!
Selam,
Ben Büşra yarışmaya Seul'den katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Şaka bi' yana kendimi tanıtayım. :)
Adım: Büşra
En Belirgin Özelliklerim: İnatçılık ve Asilik
En Sevdiğim Şarkıcılar/Gruplar: SS501, SHiNee, Emre Aydın, Şebnem Ferah, Teoman, Evanescence, MaNga vs.
En Nefret Ettiğim Karakterler[karaktersizlikler]: İki yüzlüler, yalakalar, insan gibi gözüken hayvanlar...
Tümüyle Taylor Lautner hastasıyım. Her gün en az 8 fan sitesini gezerim. Bulabildiğim haberleri elimden geldiğince paylaşırım. Dünyada bir erkek seçme hakkı verseler bana emin olun onu seçerim. Neden?, diye sorsanız bunu ben de bilmiyorum... Nedensiz sevebileceğim için olabilir... Oan bağlanmam bir mucize diyebilirim, en uzun süre bağlı kaldığım kişi, kendisi... Geçici bir heves olmadığına inanıyorum.
Sarı-lacivert renkleri benim için hayattır. İstanbul'un binalarla kaplanmış gökyüzünü keşfedetme şansına varamasam da lacivert üzeri yıldızları düşündükçe aklıma ilk gelen şey FenerBahçe olur... Miras gibi bir yandan da, FenerBahçe aşkı tüm yakınlarımı sarmış durumda. Umarım Küb'e kadar ulaşır... :)
Kore dizilerine hastayım. Ve bana önyargılı olmamayı öğrettikleri için minnettarım. Eskiden çekik gözlülere karşı tuhaf bakardım. Buldukları böcekleri tükettiklerini düşünürdüm... Fakat şimdi onlara sempati duyuyorum. Bir dil öğrenemeceksem eğer Korece olmasını isterim...
Küçüklüğümden beri Hint diline ve dansına karşı ilgiliyim. Nette bulduğum videoları izler, bazı sanatçılarını takip ederim. Hint filmlerine karşı ilgim büyük.
İtalyan makarnasına bayılıyorum. İtalya'ya olan ilgim de tetikliyor tabii bunu. Birkaç yıldır İtalyanca'ya da sardım. Kullanıcı adımın notizia olması da İtalya'ya olan ilgimden kaynaklanıyor.
Kendime küçük bir harem kurdum, selam desek daha doğru olabilir aslında. Şıpsevdi olduğum söylenemez ama işte kendi çapımızda.
Harem üyelerim:
Harem ağam Taylor Lautner başta olmak üzere; Koreli yarim Kim Hyun Joong; taş bebeğim Kellan Lutz diye devam eden en az on kişiyi içeren ufacık tefecek bir harem... :) Yüce gönlüm sağ olsun...
Hayat eğlenceden ibaret. Gül, geç hiçbir şeyi takma felsefesine inanır[d]ım... Fakat beni bu felsefeden uzaklaştıran kişiler sağ olsunlar şimdi Jacob'ın da dediği gibi;
Life sucks, and then you die. Yeah, I should be so lucky!
Hayat berbat ve bir de ölüyorsun, ya çok şanslı olmalıyım.
düşüncesine sahibim...
Persius'un sözlerine bayılıyorum özellikle:
Kırdım diyorsun zincirlerimi,
Evet köpek de koparır zincirlerini,
Kaçar o da ama halkaları boynunda taşıyarak.
Bir şeylerden kaçmaya çalışsam da aslında kendimden kaçamadığım için bu şeylerden de kaçamayacağımı anladım bu sözden. Kendimi geride bırakabilsem belki zincirlerim olmaz boynumda ama bırakamıyorum işte...
Hayat hiçbir zaman adil değil, hiçkimseye karşı adil olamaz, yada insanlar mı demeliyim... Bunları neden söyledim bilmiyorum ama söylemek istedim...
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
Ben Büşra yarışmaya Seul'den katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Şaka bi' yana kendimi tanıtayım. :)
Adım: Büşra
En Belirgin Özelliklerim: İnatçılık ve Asilik
En Sevdiğim Şarkıcılar/Gruplar: SS501, SHiNee, Emre Aydın, Şebnem Ferah, Teoman, Evanescence, MaNga vs.
En Nefret Ettiğim Karakterler[karaktersizlikler]: İki yüzlüler, yalakalar, insan gibi gözüken hayvanlar...
Tümüyle Taylor Lautner hastasıyım. Her gün en az 8 fan sitesini gezerim. Bulabildiğim haberleri elimden geldiğince paylaşırım. Dünyada bir erkek seçme hakkı verseler bana emin olun onu seçerim. Neden?, diye sorsanız bunu ben de bilmiyorum... Nedensiz sevebileceğim için olabilir... Oan bağlanmam bir mucize diyebilirim, en uzun süre bağlı kaldığım kişi, kendisi... Geçici bir heves olmadığına inanıyorum.
Sarı-lacivert renkleri benim için hayattır. İstanbul'un binalarla kaplanmış gökyüzünü keşfedetme şansına varamasam da lacivert üzeri yıldızları düşündükçe aklıma ilk gelen şey FenerBahçe olur... Miras gibi bir yandan da, FenerBahçe aşkı tüm yakınlarımı sarmış durumda. Umarım Küb'e kadar ulaşır... :)
Kore dizilerine hastayım. Ve bana önyargılı olmamayı öğrettikleri için minnettarım. Eskiden çekik gözlülere karşı tuhaf bakardım. Buldukları böcekleri tükettiklerini düşünürdüm... Fakat şimdi onlara sempati duyuyorum. Bir dil öğrenemeceksem eğer Korece olmasını isterim...
Küçüklüğümden beri Hint diline ve dansına karşı ilgiliyim. Nette bulduğum videoları izler, bazı sanatçılarını takip ederim. Hint filmlerine karşı ilgim büyük.
İtalyan makarnasına bayılıyorum. İtalya'ya olan ilgim de tetikliyor tabii bunu. Birkaç yıldır İtalyanca'ya da sardım. Kullanıcı adımın notizia olması da İtalya'ya olan ilgimden kaynaklanıyor.
Kendime küçük bir harem kurdum, selam desek daha doğru olabilir aslında. Şıpsevdi olduğum söylenemez ama işte kendi çapımızda.
Harem üyelerim:
Harem ağam Taylor Lautner başta olmak üzere; Koreli yarim Kim Hyun Joong; taş bebeğim Kellan Lutz diye devam eden en az on kişiyi içeren ufacık tefecek bir harem... :) Yüce gönlüm sağ olsun...
Hayat eğlenceden ibaret. Gül, geç hiçbir şeyi takma felsefesine inanır[d]ım... Fakat beni bu felsefeden uzaklaştıran kişiler sağ olsunlar şimdi Jacob'ın da dediği gibi;
Life sucks, and then you die. Yeah, I should be so lucky!
Hayat berbat ve bir de ölüyorsun, ya çok şanslı olmalıyım.
düşüncesine sahibim...
Persius'un sözlerine bayılıyorum özellikle:
Kırdım diyorsun zincirlerimi,
Evet köpek de koparır zincirlerini,
Kaçar o da ama halkaları boynunda taşıyarak.
Bir şeylerden kaçmaya çalışsam da aslında kendimden kaçamadığım için bu şeylerden de kaçamayacağımı anladım bu sözden. Kendimi geride bırakabilsem belki zincirlerim olmaz boynumda ama bırakamıyorum işte...
Hayat hiçbir zaman adil değil, hiçkimseye karşı adil olamaz, yada insanlar mı demeliyim... Bunları neden söyledim bilmiyorum ama söylemek istedim...
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Uzun Bi' Aradan Sonra Yine Ben!
Hoşgeldin canım. Nickten tanıyamamışsındır belki. Ben Tuğçe (=
MeLody- Vejeteryan
Kendinle tanıştırma yönetemine bayıldım canım :)
Beni zaten tanıyorsun .)
Bu arada benide Kore dizisi çılgını yaptın Paylaşımların sayesinde.Takipteyim biliyorsun .)
Seviliyorsun bunu Hiç unutma...
Beni zaten tanıyorsun .)
Bu arada benide Kore dizisi çılgını yaptın Paylaşımların sayesinde.Takipteyim biliyorsun .)
Seviliyorsun bunu Hiç unutma...
soğuk_prenses- Vejeteryan
Koreliler ve Hint dansı dışında yazdığın bütün şeyler beni anlatıyor Korelileri arkadaşım yüzünden sevmiyorum, Hintlilere de ilgi duymayı hiç düşünememiştim Bu arada Berna ben (:
sunshine- Vejeteryan
Tanıtım'ın güzeldi=) Yeniden merhaba. Adımı söylememe gerek yoktur herhalde.
Rebellious- Yenidoğan
Biricik Büş'üm, çok seviyorum seni. Özledim çok çok, uzun zamandır görüşemiyoruz. Bir ara müsait olduğunda konuşalım bol bol. =) Tanıyorsun beni zaten bebeğim. Öpüyorum o güzel yanaklarını. İyi forumlar. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
Büşra kendimi tanıtmak gibi bir niyetim yok valla tanımıyorsan Ö.M at bir zahmet. Yalnız bu tanıtımda aklıma takılan bazı noktalar var benim ki sende tahmin edersin herhalde o noktaları. Seninle şu konuyu kaç kere konuştuk onu düşünüyorum şu anda. Bazı insanlar yüzünden büründüğün bu ruh halinden hoşlanmıyorum eski düşüncene geri dönmelisin bence sen. Gül geç yani bilmem ne kadar anlatabildim. Ben bunu tekrarlamaktan bıkmam haberin olsun yani. Ayrıca hiç kimse hayatın adil olduğunu söylemedi hayatı onun kurallarıyla yaşamayı öğreniyorsun zaten. Bunları ben niye söyledim işte onu sen biliyorsun bence. Neyse daha fazla uzatmayacağım zaten. Şu Kore dizilerinden biraz uzaklaşıp foruma dönersen daha mutlu olacağım bunu da belirtip susuyorum.
Büsra- Cullen
MeLody Hangi Tuğçe olduğunu pek anlayamasam da hoşbuldum canım.
soğuk_prenses Dünyama hoşgeldin Prenses, sen de seviliyorsun.
sunshine Memnun oldum Berna. Ortak noktalar her zaman için iyidir.
Rebellious Valla bi' kendinizi tanıtsanız fena olmazdı. :) Şaka bi' yana seni gördüğüme sevindim Ayşe ablam. =)
Bella_Ceren Ben de Ceren'm, (: Sarang Ea Ti amo. Ich liebe dich. I love you. Seni seviyorum. (Yeni diller keşfedince eklerim. )
Büsra Ama yapma böyle Psiko'm. Aşalım bunları, ben bir şeye takılırsam orada kalırım. Kendimi değiştiremem bilirsin. Ben bıraksam çevremdeki insanlar bırakmaz yakamı. Kaçış yok. Foruma gireyim dedim sen yoksun, ne yapacağız? =/
soğuk_prenses Dünyama hoşgeldin Prenses, sen de seviliyorsun.
sunshine Memnun oldum Berna. Ortak noktalar her zaman için iyidir.
Rebellious Valla bi' kendinizi tanıtsanız fena olmazdı. :) Şaka bi' yana seni gördüğüme sevindim Ayşe ablam. =)
Bella_Ceren Ben de Ceren'm, (: Sarang Ea Ti amo. Ich liebe dich. I love you. Seni seviyorum. (Yeni diller keşfedince eklerim. )
Büsra Ama yapma böyle Psiko'm. Aşalım bunları, ben bir şeye takılırsam orada kalırım. Kendimi değiştiremem bilirsin. Ben bıraksam çevremdeki insanlar bırakmaz yakamı. Kaçış yok. Foruma gireyim dedim sen yoksun, ne yapacağız? =/
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Süpermiş Büş'üm ya. Bende her dilden "seni seviyorum" un halleri vardı. Süperdi. Tühh, şimdi kim bilir nerede. Olsa hepsini yazardım sana. Bende seni çok seviyorum meleğim. :)
Bella_Ceren- KurtAdam
Evet Büşra'cım onu diyorum bende aşalım bunları. Sen kendimi değiştiremem dersen bir kere baştan kaybederiz değil mi? Ahh şimdi burada bir saat tekrarlatacaksın bana etrafındaki insanların sorunlu olduğunu filan.
Büsra- Cullen
Bella_Ceren Seni seviyorum, anadilim; I love you & Ich liebe dich eğitimini gördüğüm yabancı dillerden; Ti amo, aşık olduğum dilden; Sarang Ea, Kore'nin derinliklerinden... :)
Hedef Korece ve İtalyanca'yı sökmek.
Büsra Yukarıda yazdığım şeyler senin düşündüğün kişilerin hissettirdiği şeyler değil canım, dün girdiğim bunalımın yazdırdığı şeyler... Ki beni bu bunalıma sokan kişi değerli hocam.
Hedef Korece ve İtalyanca'yı sökmek.
Büsra Yukarıda yazdığım şeyler senin düşündüğün kişilerin hissettirdiği şeyler değil canım, dün girdiğim bunalımın yazdırdığı şeyler... Ki beni bu bunalıma sokan kişi değerli hocam.
notizia- Admin
O zaman konuşmamız lazım adaş. :) Burada daha fazla bir şeyler söylemek istemiyorum.
Büsra- Cullen
Hoşbulduk canım Dünya'na .)
soğuk_prenses- Vejeteryan
Vay saçını başını yolacağımın ta kendisi.
Uzun bi ara olmuş
Gerçi bu benim için hep geçerli çünkü sen hep kayboluyorsun
Ve sana ''dağıl get kızaaaam'' Cıstak cıstak yea demek istesem de susuyorum ya
Hoşbulduk bu aradağğ
Uzun bi ara olmuş
Gerçi bu benim için hep geçerli çünkü sen hep kayboluyorsun
Ve sana ''dağıl get kızaaaam'' Cıstak cıstak yea demek istesem de susuyorum ya
Hoşbulduk bu aradağğ
Dejavu.Bella- Cullen
Çıkaramadım. Acaba kimdiniz?
notizia- Admin
O ne demek?
notizia- Admin
Hadi ama sen de bir Kore'lisin. Yanlış mı söyledim yoksa? Anyong seo! Böyle miydi?
Ben senin dediğin tarzda bir şey olarak 'Aniya zeya'yı(okunuşu bu) biliyorum.
Merhaba anlamında ve hürmet gösterirken kullanılıyor.
Merhaba anlamında ve hürmet gösterirken kullanılıyor.
notizia- Admin
Kendini çok güzel tanıtmışsın :) Bilmediğim yönlerin de varmış.
Beni zaten tanıyorsun sanırım Ama bilmeyen varsa ben Büşra :)
Tekrar hoşgeldin aramıza.
Beni zaten tanıyorsun sanırım Ama bilmeyen varsa ben Büşra :)
Tekrar hoşgeldin aramıza.
JustyKolik- KurtAdam
Bir de aynı evde yaşıyoruz sözde. Bilmediğin yönlerimmiş. Hıh!
Kızımı tanımam mı hiç? :) Hoşbuldum, sen de hoşgeldin bibiğim.
Kızımı tanımam mı hiç? :) Hoşbuldum, sen de hoşgeldin bibiğim.
notizia- Admin
Merhaba canım.
Hoşgeldin yedek gelinim:)
Benim biricik ilham perim
seni ve thehost görünce mani yazasım gelir
özledim ikinizide biran önce foruma gelin :))
Thehost doğru yolda
boşuna Fenerli yapcam diye uğraşma
sende olursun Galatasaraylı sonra
Uğraşıpta bizi de yorma
:))
Yanarım yanarım da şu Kore dizilerini izleyemediğime yanarım. Kitap okumaktan fırsat kalmıyor. Sayende merakım da artıyor. Tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin yedek gelinim:)
Benim biricik ilham perim
seni ve thehost görünce mani yazasım gelir
özledim ikinizide biran önce foruma gelin :))
Thehost doğru yolda
boşuna Fenerli yapcam diye uğraşma
sende olursun Galatasaraylı sonra
Uğraşıpta bizi de yorma
:))
Yanarım yanarım da şu Kore dizilerini izleyemediğime yanarım. Kitap okumaktan fırsat kalmıyor. Sayende merakım da artıyor. Tekrar hoşgeldin
nosi- Yenidoğan
Allah muhafaza, almayayım Galata!
Sokakta bağırır seyyar ''Salata''!
Kayısının memleketi Malatya.
Kıriiiiiyim gayri iki yumurta.
Atışmaya geçiş yapayım dedim.
Senin esas gelinin olmak istedim.
Uçtu benim ilham perilerim.
Göremeyince seni özledim.
Kore dediğin nedir ki anneciğim.
Erkekleri çekik gözlü harem güllerim.
Kimileri nefret ettiklerim.
Ama harem ağam Utku derim.
Sevim Sevim dedin durdun.
Utkucan kalbimde taht kurdun.
Gençliğim gittin, sarardın soldun.
Akılem, kara sevdaya vuruldun.
Sokakta bağırır seyyar ''Salata''!
Kayısının memleketi Malatya.
Kıriiiiiyim gayri iki yumurta.
Atışmaya geçiş yapayım dedim.
Senin esas gelinin olmak istedim.
Uçtu benim ilham perilerim.
Göremeyince seni özledim.
Kore dediğin nedir ki anneciğim.
Erkekleri çekik gözlü harem güllerim.
Kimileri nefret ettiklerim.
Ama harem ağam Utku derim.
Sevim Sevim dedin durdun.
Utkucan kalbimde taht kurdun.
Gençliğim gittin, sarardın soldun.
Akılem, kara sevdaya vuruldun.
notizia- Admin
Atışma burada bensiz hiç olur mu?
İçimdeki Joong ateşi durulur mu?
Gün gelirse bana da biri vurulur mu?
O eski dostluklar manilerde bulunur mu?
Özledim cidden eski deli halimizi
Ama zaman geçti büyüdük biz de gayri
Anladık idrak ettik birbirimizdeki şeyleri
Söndü içimdeki o eski sevgi alevi
Delilik bitti kaldım boşta
Ciddi olmak ta gitmiyor hoşa
Yorulduk artık koşa koşa