Evlilik kurtaran Twilight
4 posters
:: Multimedya :: Videolar
1 sayfadaki 1 sayfası
Evlilik kurtaran Twilight
Genellikle erkeklerin eşlerinin ya da kızarkadaşlarının "Twilight" tutkusunu anlayamamasından şikayet edilir. Hatta bir ara Tuba "Karıma ne yaptın Twilight?" adlı bir şarkının klibini bile paylaşmıştı.
Şimdi izleyeceğiniz 3 videoluk seride ise adamın yalnızca evliliğini değil, hayatını da "Twilight Serisi" kurtarıyor:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Birinci Bölümde kadının Twilight serisini okuması ve tutkunu olması adamı şaşırtıyor. Ne yapacağını bilemeyen adam seriyi okumaya karar veriyor.
İkinci Bölümde adam kitaplardaki karakterlerle ilk karşılaştığında son derece garipsiyor. Ama sonra o da kitabı elinden bırakamaz hale geliyor. Hatta "Yemedim, içimedim, uyumadım hata banyo yapmadım" diye bir güzel(!) özetliyor durumu.
Üçüncü Bölümde adam karısıyla beraber Twilight tutkusunu paylaşıyor. Gerçi ben evliliklerini kurtaran şeyi bulamadım ama olsun... Komik :)
Şimdi izleyeceğiniz 3 videoluk seride ise adamın yalnızca evliliğini değil, hayatını da "Twilight Serisi" kurtarıyor:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Birinci Bölümde kadının Twilight serisini okuması ve tutkunu olması adamı şaşırtıyor. Ne yapacağını bilemeyen adam seriyi okumaya karar veriyor.
İkinci Bölümde adam kitaplardaki karakterlerle ilk karşılaştığında son derece garipsiyor. Ama sonra o da kitabı elinden bırakamaz hale geliyor. Hatta "Yemedim, içimedim, uyumadım hata banyo yapmadım" diye bir güzel(!) özetliyor durumu.
Üçüncü Bölümde adam karısıyla beraber Twilight tutkusunu paylaşıyor. Gerçi ben evliliklerini kurtaran şeyi bulamadım ama olsun... Komik :)
arlemcans- Admin
Geri: Evlilik kurtaran Twilight
Teşekkürler ablacım. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
Teşekkürler =)))
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Evliliklerini nasıl kurtarıyor anlamasam da komikti...Teşekkürler.
MILENNIUM~~- Yenidoğan
Similar topics
» Miniklerden Evlilik Yorumları.
» Miniklerin Evlilik Yorumları =))
» Edward ve Bella'nın Evlilik Belgesi
» Rupert Sanders Dün Parmağında Evlilik Yüzüğüyle Los Angeles'ta Görüntülendi
» Erkeklerden Twilight'a- Twilight Karıma Ne Yaptın?
» Miniklerin Evlilik Yorumları =))
» Edward ve Bella'nın Evlilik Belgesi
» Rupert Sanders Dün Parmağında Evlilik Yüzüğüyle Los Angeles'ta Görüntülendi
» Erkeklerden Twilight'a- Twilight Karıma Ne Yaptın?
:: Multimedya :: Videolar
1 sayfadaki 1 sayfası