Daniel Hakkında Bilinmeyenler
+2
soğuk_prenses
Thehost
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Daniel Hakkında Bilinmeyenler
DANIEL RADCLIFFE HAKKINDA BAZI BİLGİLER
- Eşek şakası yapmayı seviyor. Örneğin, Robbie Coltrane'in (Hagrid) cep telefonunu alıp dilini Türkçe'ye çevirmiş. Sonra ağzına bir kan kapsülü alıp merdivenlerden düşmüş gibi yaparak settekilerin ödünü koparmış, onlar da Dan'i su tabancasıyla kovalamış.
- 8 yaşındayken ilk Harry ...Potter kitabını okumaya çalışmış fakat bitirememiş. En sonunda filmin başrolünü aldığı zaman hepsini okuyup bitirmiş.
- Rol aldığı Panama Terzisi adlı filmi hiç seyredememiş (bu film açık sahnelerinden ötürü küçüklere yasak).
- Sadece erkeklerin gittiği bir özel okula devam ediyor.
- Harry Potter serisinde en sevdiği film Azkaban Tutsağı.
- En sevdiği Harry Potter karakteri Hagrid.
- Playstation'ı seviyor ama aynı zamanda müzik dinlemeyi (en sevdiklerinden bazıları The Stereophonics, R.E.M. ve U2) ve yazı yazmayı da seviyor ve çok hareketli ve enerjik biri.
- 2002 Şubat'ında Variety Club 'Ödül' töreninde en iyi yeni oyuncu adayı gösterildi ve bu ödülü kazandı.
- The Variety Club Showbusiness Awards 2002'de Harry Potter'daki rolüyle Çarpıcı Yeni Yetenek dalında Sir James Carreras ödülünü kazandı.
- Time Kids tarafından 2002'de Yılın Kişisi seçildi.
- İlk seyrettiği siyah beyaz film 12 Öfkeli Adam (1957) ve aynı zamanda en sevdiği film.
- Harry Potter filmlerinin oyuncu bulma ajanı babasının bir arkadaşıydı ve Daniel'i gördüğü zaman onun bu rol mükemmel göründüğünü düşünmüştü.
- 23 Şubat 2004 tarihli bir The Sun makalesine göre Windsor Prensi Harry ve Charlotte Churc'ün ardından İngiltere'nin en zengin üçüncü genci. 5 milyon sterlinlik bir serveti olduğu söyleniyor.
- Kolunu 360 derece döndürebiliyor.
- Fulham Futbol Klübü (doğduğu yerin takımı) taraftarı.
- Bas gitar çalmayı öğreniyor.
- Fotoğraf çekmeyi seviyor.
- Hayaletlere inanıyor.
- Uğurlu sayısı 9, en sevdiği renk yeşil.
- Dublör kullanmıyor ve jimnastiği seviyor.
- Sevdiği abur cubur Mars Bars. Diyet kola ve Hot Chocalate seviyor. Choco'ya (Choco MILK!) alerjisi var.
- "Harry Potter" kitaplarını ilk okuduğunda hiç sevmemiş.
- Felsefe Taşı filminden 110.000 dolar, Sırlar Odası'ndan ise 3 milyon dolar kazandı.
Oy kuzum ölürüm yaa! Ne çok ortak noktamız varmış meğerrr!
- Eşek şakası yapmayı seviyor. Örneğin, Robbie Coltrane'in (Hagrid) cep telefonunu alıp dilini Türkçe'ye çevirmiş. Sonra ağzına bir kan kapsülü alıp merdivenlerden düşmüş gibi yaparak settekilerin ödünü koparmış, onlar da Dan'i su tabancasıyla kovalamış.
- 8 yaşındayken ilk Harry ...Potter kitabını okumaya çalışmış fakat bitirememiş. En sonunda filmin başrolünü aldığı zaman hepsini okuyup bitirmiş.
- Rol aldığı Panama Terzisi adlı filmi hiç seyredememiş (bu film açık sahnelerinden ötürü küçüklere yasak).
- Sadece erkeklerin gittiği bir özel okula devam ediyor.
- Harry Potter serisinde en sevdiği film Azkaban Tutsağı.
- En sevdiği Harry Potter karakteri Hagrid.
- Playstation'ı seviyor ama aynı zamanda müzik dinlemeyi (en sevdiklerinden bazıları The Stereophonics, R.E.M. ve U2) ve yazı yazmayı da seviyor ve çok hareketli ve enerjik biri.
- 2002 Şubat'ında Variety Club 'Ödül' töreninde en iyi yeni oyuncu adayı gösterildi ve bu ödülü kazandı.
- The Variety Club Showbusiness Awards 2002'de Harry Potter'daki rolüyle Çarpıcı Yeni Yetenek dalında Sir James Carreras ödülünü kazandı.
- Time Kids tarafından 2002'de Yılın Kişisi seçildi.
- İlk seyrettiği siyah beyaz film 12 Öfkeli Adam (1957) ve aynı zamanda en sevdiği film.
- Harry Potter filmlerinin oyuncu bulma ajanı babasının bir arkadaşıydı ve Daniel'i gördüğü zaman onun bu rol mükemmel göründüğünü düşünmüştü.
- 23 Şubat 2004 tarihli bir The Sun makalesine göre Windsor Prensi Harry ve Charlotte Churc'ün ardından İngiltere'nin en zengin üçüncü genci. 5 milyon sterlinlik bir serveti olduğu söyleniyor.
- Fulham Futbol Klübü (doğduğu yerin takımı) taraftarı.
- Bas gitar çalmayı öğreniyor.
- Fotoğraf çekmeyi seviyor.
- Hayaletlere inanıyor.
- Uğurlu sayısı 9, en sevdiği renk yeşil.
- Dublör kullanmıyor ve jimnastiği seviyor.
- Sevdiği abur cubur Mars Bars. Diyet kola ve Hot Chocalate seviyor. Choco'ya (Choco MILK!) alerjisi var.
- "Harry Potter" kitaplarını ilk okuduğunda hiç sevmemiş.
- Felsefe Taşı filminden 110.000 dolar, Sırlar Odası'ndan ise 3 milyon dolar kazandı.
Oy kuzum ölürüm yaa! Ne çok ortak noktamız varmış meğerrr!
Geri: Daniel Hakkında Bilinmeyenler
Bilmediğim bir çok özelliği varmış :)
Böyle okuyunca onunda bizim gibi bir genç olduğu anladım Tabi onun baya bir serveti var ve bir ünü ki..bu kendi başarısı bizim elimizde sayısız çözdüğümüz deneme sınavlarımız ve 3 Sbs miz var
Teşekkürler Kübra
Böyle okuyunca onunda bizim gibi bir genç olduğu anladım Tabi onun baya bir serveti var ve bir ünü ki..bu kendi başarısı bizim elimizde sayısız çözdüğümüz deneme sınavlarımız ve 3 Sbs miz var
Teşekkürler Kübra
soğuk_prenses- Vejeteryan
Daniel bu kadar ortak yönümüz olduğunu tahmin etmiyorum hani vardıda Allahım şu eşşek şakasına koptum yaa
Bende şey diye duymuştum evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş bakalım kısmet kime
teşekkürler
Bende şey diye duymuştum evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş bakalım kısmet kime
teşekkürler
the.cullens- Vejeteryan
Bu çocuğa aşığım ,haremime almaya karar verdim.Nokta.
Daniel galp gönderiyorum.
Gaallp.
Daniel galp gönderiyorum.
Gaallp.
Ben de o galpi yolundan çevirip size gönderiyorum.
Toprak fethedenindir. Harem mevzusunu ilk ben çıkarmıştım ve Dan'i de kapmıştım. Bak Pelin'e laf etmem, o önceden de seviyordu ama Dan benim.
Toprak fethedenindir. Harem mevzusunu ilk ben çıkarmıştım ve Dan'i de kapmıştım. Bak Pelin'e laf etmem, o önceden de seviyordu ama Dan benim.
- Hayaletlere inanıyor.
Bunlara şaşırdım yanii.
Teşekkürler canım :)
- Hayaletlere inanıyor.
Bunlara şaşırdım yanii.
Teşekkürler canım :)
JustyKolik- KurtAdam
Hey hey noluyo Dan benim siz kimsiniz lan
the.cullens- Vejeteryan
Off ölürüm onaa.
Pek bi ortak noktamız yok emme olsun sevmek demek illa ortak noktanın olması gerek demek değildir. En azından burdan yırtıyoruz. O yüzden sadece sevedebilirim.
Teşekkürler Host'um.
Pek bi ortak noktamız yok emme olsun sevmek demek illa ortak noktanın olması gerek demek değildir. En azından burdan yırtıyoruz. O yüzden sadece sevedebilirim.
Teşekkürler Host'um.
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
thehost demiş ki:Ben de o galpi yolundan çevirip size gönderiyorum.
İyi bende johnny ve orlandoyla takılırım.
onlara galp gönderiyorum.
Similar topics
» Daniel Cudmore Robert Hakkında Konuşuyor
» Bilinmeyenler!
» The Twilight Saga Bilinmeyenler
» Daniel'den Alıntılar
» Setten Yeni Resim-Daniel
» Bilinmeyenler!
» The Twilight Saga Bilinmeyenler
» Daniel'den Alıntılar
» Setten Yeni Resim-Daniel
1 sayfadaki 1 sayfası