Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri

+2
tutuldum
Bella_Ceren
6 posters

Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri Empty Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Şub. 09, 2011 12:42 am

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Twilight'ın vampir annesi Esme Cullen'ı oynayan Elizabeth Reaser yeni filmi için Sundance Film Festivalinde görüldü. Reaser verdiği röpörtajında Vampir Kristen'dan, ve Şafak Vaktinden bahsetti.

''Bella ile Cullen evinde harika şeyler var oldu.'' diyor Reaser MTV'ye. ''İlginç bir dönüşüm gerçekleşiyor''

Bill Condon'ın yönettiği Şafak Vakti Part 1'de Bella vampire dönüşüyor. Bu sahneler oldukça kanlı. Yapımcı Wyck Godfrey bu sahnenin zaten PG-13 derece ile tutulacağını ve Bella'nın perspektifinden görüneceğini söylüyor. Ama Reaser bu sahnenin tümüne tanık oldu, Stewart'ın dönüşümünde onun izlenimi neydi?

''Size karşı dürüst olacağım, O beni perşembe günü biraz korkuttu!'' diyor Reaser. ''Çünkü vampirler yeni doğanken, onlar çok daha güçlü oluyorlar diğer vampilerden. Bu yüzden ben oradayken düşündüm; Bu iyi bir son olmayabilir. O (Kristen) sevimli ve kızgın görünüyor şu anda. Bu harika!''

Vampir Bella olarak Stewart'ın performansı Reaser tarafından övgü ile karşılandı. Biz diğer iki stara Robert Pattinson ve Peter Facinelli'yede Altın Küre Ödüllerinde Kristen'ın vampirliğini sorduk. İşte onların düşünceleri;

Pattinson MTV Haberler şöyle konuştu; ''Bu gerçekten eğlenceli, sette Kristen vampirken ilginç bir hava oluyor. Bence o çok iyi gidiyor!''

Peter ise şakacı bir tavırla vampir kontak lenslerin Kristen'ı daha iyi yaptığını söylüyor.

''O gerçekten güzel oldu. Fantastik görünüyordu. Nedense, Onlar bu kontak lensi taktığında, heykelimsi bir görünüm oluşuyor!''

Elizabeth'e Sundance'de Kristen'ın aşçılığını ve Bella ve Edward'ın yarı vampir yarı insan kızları Renesmee'yi canlandıran Mackenzie'yide sormuşlar.

Sunucu ''Tortilla çorbası nasıl peki? Herkez onun (Kristen) tortilla çorbasını konuşuyor!''

Elizabeth ''Bilirsin, ben hiç denemedim Tortilla çorbasını! Ahh, hayır o harika bir aşçı, bunu söyleyebilirim! Kristen herkese yemek yapar, ve yemekleri çok lezletli.''

Sunucu; Mackenzie nasıl? Onu sormak istiyorum..

Elizabeth; Ohh, O mükkemmel..Oh, düşünemedim. Teşekkürler (Güler ve miktofonu alır) Mackenzie Renesmee'yi oynuyor. Ve aslında o benim vampir torunum!

Sunucu; Sende bir vampir büyük annesin!

Elizabeth; Evet, ben büyük anneyim! Bu canımı yakıyor! Hayır. O mükkemmel, harika bir akrist. Hiç bir şeye kompleksi yok, O çok profesyonel.

Sunucu; Onun yüzü Kristen ve Robert'inkine çok benziyor değil mi?

Elizabeth; Evet, Onun görünüşü Robert ve Kristen'a benziyor. Onların çocuğu, biliyorsun. Benzemesi gerek.

-Alıntıdır-

Not:Videoya ait çeviriler linkin altında bulunmaktadır. =)
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri Empty Geri: Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri

Mesaj tarafından tutuldum Çarş. Şub. 09, 2011 12:46 am

Okurken yüzümden güller açtı Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri 757762 Sorular ve yanıtlar harika !
Teşekkürler yavrum (:
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri Empty Geri: Elizabeth Reaser'ın Kristen'ın Vampir Haliyle İlgili Röportajı-Video+Çeviri

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Şub. 09, 2011 1:01 am

Rica ederim cancanım. (:
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından qizolum. Çarş. Şub. 09, 2011 3:13 pm

Okurken büyük keyif duydum, Stew'in vampir hali hakkında böyle şeyler okudukça heycanım ikiye katlanıyor. Teşekkürler canım paylaşım için. =)
qizolum.
qizolum.
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Şub. 09, 2011 3:22 pm

Rica ederim canımın içi. (:
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından JustyKolik Çarş. Şub. 09, 2011 5:55 pm

Süper oldu bu :)
Teşekkürler kuzum :)
JustyKolik
JustyKolik
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından RobSten Çarş. Şub. 09, 2011 6:03 pm

Çok güzel olcağına eminim.Heyecanlanıyorum haberler geldikçe.Teşekkürler :)
RobSten
RobSten
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Şub. 09, 2011 6:55 pm

Rica ederim arkadaşlar. (:
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından MILENNIUM~~ Çarş. Şub. 09, 2011 7:58 pm

Böyle haberler geldikçe heyecanım ikiye katlanıyor...(: teşekkürler...
MILENNIUM~~
MILENNIUM~~
Yenidoğan
Yenidoğan

- Similar topics