Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...

+7
Sylph.
-kelebek-
tutuldum
Mikli4
zeynep zeyno =)
robsten_23
melisesmerim(Dilek)
11 posters

:: Eğlence :: Geyik

Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  Empty Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Salı Ocak 25, 2011 9:48 pm

Daha yeni evlenmiştim Kralla. Saraya ilk girdiğim anda sevdim orayı. Hele o güzeller güzeli Pamuk var ya. O kadar kanım kaynadı ki o güzel kıza. Iki yıl önce genç yaşında kaybettiğim kızıma o kadar benziyordu ki. Kizimin yerine koymustum onu. Nereden bilebilirdim ki o guzel yuzun ardinda neler yattigini. Ilk birkac gun cok guzel gecti. Derken yavas yavas gercek yuzunu gostermeye basladı Pamuk. Babasinin yaninda bir melek oluyordu. O yokken ise hakaretlerin bini bir paraydi. ne cirkinligimi birakiyordu, ne aptalligimi. Her yalniz kaldigimizda bana saraydan defolup gitmemi soyluyordu. Oysa nelerine goz yumuyordum onun. Avciyla aralarinda bir seyler oldugunu saraya ilk girdigimde anlamistim. Ama onu sevmiyordu Pamuk. Diger ulkenin yakisikli prensine sirilsiklam asikti. Ve avciyi bir piyon olarak kullaniyordu. Kac kere karsima alip nasihat etmeye kalktiysam tersledi beni. Hatta bir keresinde tokat atmaya bile cüret etti. Ben yine gencligine cahilligine verdim. Sustum. Ve gunlerden bir gun olanlar oldu. Evden kacti Pamuk. Ne yapacagimi sasirdim. Aramadigim sormadigim yer kalmadi. Yoktu ortalarda. Derken aksamustu kocam saraya dondu ve kizini sordu. Soyleyemedim kactigini. Kalp hastasiydi kocam nasil diyebilirdim ki. Ona kizin bir arkadasina gittigini gece orada kalacagini söyledim. O anda oyle bir sey oldu ki butun dunya tepeme yikildi. Avci telasla iceri girerek " kralicem, aynen dediginiz gibi Pamuk Prenses'i oldurup size yüregini getirdim" demez mi. Ne yapacagimi ne diyecegimi sasirdim. Belli ki prensesin yeni oyunuydu bu. Daha bir sey soylememe kalmadan kocamin tokadiyla yere yigildim. Ve onu izleyen darbeler sonunda kendimden gecmisim. Gozlerimi actigimda basimda sadece hizmetciler vardi. Hemen kocami cagirmalarini istedim. Anlatmaliydim ona gercegi. Ama ogrendim ki is isten gecmis. Kocam kizinin olumune dayanamayip kalp krizinden olmus. Yikilmistim. Ama simdi kendi derdimi birakip Pamukla ilgilenmem gerekiyordu. Artik olen kocamin yadigariydi o bana. Hemen avciyi cagirttim yanima. Biraz sikistirinca soyledi kizin yerini bana. Bir ormanda yedi cuceyle birlikte bir kulubede yasiyormus. Hemen mutfaga gecip sevdigi yemeklerden hazirlattim ona. Bir kac tane de elma aldim yanima, cok severdi elmayi. Hemen ormanin yolunu tuttum. Kulubeyi buldugumda hava kararmak uzereydi. Kapiyi caldim bir iki kez. Acan olmadi. biraz itince kapinin acik oldugunu farkettim. İceri girince ise bir baktim PAmuk yerde serilmis yatiyor. Mutfaktan agir bir gaz kokusu geliyordu. Elinde de bir kagıt vardi. Kagidi alip okudum. Prensden geliyordu, avciyla aralarinda bir iliski oldugunu ogrendigini ve artik onunla evlenemeyecegini yaziyordu. Zavalli kiz da bunu okuyunca canina kiymaya kalkmisti. Telastan sepeti oldugu yere ativerdim. Hemen butun kapiları camlari acip kizi disari cikardim. sonra da prense haber vermeye gittim. Yoksa aynisini ikinci kez yapabilirdi. Prense olanlari anlatip yanima aldim. Prensesin yasadigi kulubeye geldik. Kiz hala yerde yatiyordu bu arada cucler de donmus onu o halde gorunce oldu sanip basinda aglasiyorlardi. Prens ve ben usulca yanina gittik. Prens kizin yuzune egilerek alnina bir opucuk kondurdu. Gazin etkisi yavas yavas gecmis kiz da kendine gelmeye baslamisti. O anda butun cuceler kizin kendisine gelmesini prnsin opucugune baglayip haykirmaya basladilar. Prensim cok yasaaaaaaaaaaa. Neyse muhim degildi. Pamuk kurtulmustu ya. Onemli olan buydu. Pamuk gozlerini acar acmaz karsisinda beni gorunce haykirmaya basladi. İste beni bu zehirledi. Az daha oldurecekti beni. Neye ugradigimi sasirdim. Yerde dagiimis duran elmalar, kraliyete ait bir sepet. ve prensesin asla yalan söyleyemeycek gibi duran masum yüzü bir araya gelince kime neyi inandirabilirdim ki. hemen kosarak oradan uzaklastim. Ve hala o kizin yuzunden lekelenmis adimi degistiremiyorum. İste dostlar isin asli bu. Ama bu saatten sonra kim inanir ki kotu kalpli kralicenin masum olduguna...

Varsa lütfen bildirin Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  Empty Geri: Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...

Mesaj tarafından robsten_23 Salı Ocak 25, 2011 11:12 pm

Ne vefalı kadınmış bu kraliçe. Yazık, boşu boşuna günahını almışım çocukken. Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler.
robsten_23
robsten_23
Yenidoğan
Yenidoğan

Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  Empty Geri: Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...

Mesaj tarafından zeynep zeyno =) Çarş. Ocak 26, 2011 10:30 am

ne vefalı kadınmış gerçekten Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
sağol canım =)
zeynep zeyno =)
zeynep zeyno =)
Vejeteryan

Mesaj tarafından Mikli4 Çarş. Ocak 26, 2011 10:45 am

Vay bakış açısına bak be! Hikayelerdeki prensesleri zaten gıcık buluyorum ama bundan sonra iyice sinir oldum Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler...
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Çarş. Ocak 26, 2011 7:54 pm

robsten_23 demiş ki:Ne vefalı kadınmış bu kraliçe. Yazık, boşu boşuna günahını almışım çocukken. Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler.

dimi dimi bende çok laf ederdim bu kraliçeye Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133

önemli değil canım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762

zeynep zeyno =) demiş ki:ne vefalı kadınmış gerçekten Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
sağol canım =)

valla çok vefalı bir kadınmışta bize hep farklı anlattılar yahuu Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133
önemli değil tatlım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762

Mikli4 demiş ki:Vay bakış açısına bak be! Hikayelerdeki prensesleri zaten gıcık buluyorum ama bundan sonra iyice sinir oldum Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler...

bende sinir oldum bak bu pamuğa Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133
önemli değil canım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından tutuldum Çarş. Ocak 26, 2011 7:58 pm

Ne acılar çekmiş gariban ...
Üzüldüm şimid onun için Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Boşu boşuna günahını aldım onun onca zaman Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler ...
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Çarş. Ocak 26, 2011 8:24 pm

rica ederim Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından -kelebek- Çarş. Ocak 26, 2011 9:10 pm

Hakkat böyle miymiş ya??
Günahını aldık kadıncağızın.. Vay anasınıı Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
-kelebek-
-kelebek-
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından -kelebek- Çarş. Ocak 26, 2011 9:11 pm

Hakkat böyle miymiş ya??
Günahını aldık kadıncağızın.. Vay anasınıı Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
-kelebek-
-kelebek-
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Cuma Ocak 28, 2011 3:42 pm

valla doğru söylüyosun hep günahını aldık kadının Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  999133
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Sylph. Cuma Ocak 28, 2011 9:41 pm

Pamuuuk! Hepsi senin suçuuun! Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  75963 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  641938
Zavallı kraliçe Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  832695
Hahaha Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  278369
Teşekkürler canım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Sylph.
Sylph.

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) C.tesi Ocak 29, 2011 11:44 am

önemli değil canım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından MeLody Paz Ocak 30, 2011 12:32 pm

Değişik bir bakış açısı...
Teşekkürler hayatım (=
MeLody
MeLody
Vejeteryan

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Paz Ocak 30, 2011 2:39 pm

rica ederim Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından sunny Paz Ocak 30, 2011 3:26 pm

Neymiş, bir olaya tek bir pencereden bakmamak gerekirmiş Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler..=)
sunny
sunny
Vejeteryan

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Paz Ocak 30, 2011 5:48 pm

Ne kadar da günahını almısız kadının kıyamam Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Ptsi Ocak 31, 2011 4:06 pm

rica ederim canlarım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından JustyKolik Salı Şub. 01, 2011 1:12 am

Yazık kadına Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
Teşekkürler.
JustyKolik
JustyKolik
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Salı Şub. 01, 2011 12:47 pm

rica ederim tatlım Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762 Pamuk Prenses Masalını Bir de Kraliçeden Dinleyelim...  757762
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

- Similar topics

:: Eğlence :: Geyik