Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ...

+14
robward krisella
Erlebnis
KristyNesty
haziran
Thehost
tutuldum
lincolngamze
Bella_Ceren
Tamella54
Persephone
Elly
Mikli4
TutKu~
antinotizia (Esila)
18 posters

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 Empty Geri: Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ...

Mesaj tarafından haziran Çarş. Ocak 19, 2011 9:38 pm

Çirkinin Aşığı gerçekten +18:)
Recaizade Mahmut Ekremin Araba Sevdası kitabını okurken sıkıldığım kadar hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Ama en tavsiye etmeyeceğim kitap Colin Falconerin Bir Hürrem Masalı kitabıdır.Tarih ancak bu kadar çarptırılabilir.Tabir yerindeyse Kanuni boynuz takmış olarak gösterilmiş.Ve harem hayatı o kadar iğrenç tasvir edilmiş ki anlatamam.
haziran
haziran
Yeni Üye
Yeni Üye

Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 Empty Geri: Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ...

Mesaj tarafından Thehost Çarş. Ocak 19, 2011 10:10 pm

Hayır Tuba abla "Çatıdaki Nefes'te" üvey kardeşler ancak Çatı romanındakiler değiller. =/ İğrenç yav. Bu yazar bunu ne cesaretle yayımlıyor merak ediyorum?
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından Persephone Çarş. Ocak 19, 2011 11:02 pm

Yok hayır Küb Çatı serisinde de üvey kardeşler Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 O çocuğu kuzen olarak evlendiler diye evlatlık alıyorlar ama onlara çok benziyor çocuk Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 Ve en midemi bulandıran ve bana kal gelmesini sağlayan kitaptı Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 Ve yayınlamaya cesaret ediyorsa demek ki o ülkede böyle olaylar doğal karşılanıyor Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 137711 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 290137
Persephone
Persephone
Vejeteryan

Mesaj tarafından Mikli4 Perş. Ocak 20, 2011 10:28 am

Persephone demiş ki:İçinda Aşk Var 'ı okumayı düşünüyordum ama Karya sen böyle deyince vazcaydım Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 682184 benimm okumamanızı tavsiyye ettiğimm...

Çatı serisini okumamanızı şiddetle tavsiye ediyorum Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762

*-*
Ve evett ! Bizede Çalıkuşu verildi kitabı okuyamadım sıkıntıdan Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 aslında çok güzel bir kitap amaa okul verincee iş değişiyor Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762

Sakın okumaa! Berbat Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 41999 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 41999
Mikli4
Mikli4
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından KristyNesty Ptsi Ocak 31, 2011 2:45 pm

Karanlığa Dokunmak.
Bir kitaba cinsellik eklemek onu üst mevkilere taşıyorsa insanları salak deemtir. Kitap 400 sayfa şse 200 sayfasında sırf mide bulandırıcı bir şekilde cinsellik anlatılıor. Bu nasıl bir zihniyettir.
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

http://www.twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından antinotizia (Esila) Ptsi Ocak 31, 2011 2:57 pm

O kitabı bilmiyorum.İnsanın doğasında saldırganlık ve cinsellik var. Yazarlar da bunu kötü bir şekilde pazarlama amacı olarak kullanıyorlar. Tabii ben bu tür şeyler yazanlara yazar diyemiyorum pek ama. Yazan yazmış okumazsan basımı da devam etmez. Her şey okuyucunun elinde sonuçta. Yazan yazıyor ama okuyan da okuyor, suç sadece yazarda mı? Sormak lazım. Ha yazarda suç yok mu? Tabii ki var. Genellikle henüz yetişkin olmayan kesimin okuduğu macera tarzı romanlarda bence kötü örnek teşkil edip psikolojik olarak olumsuz sonuçlara yol açıyor bu tür kitaplar kişinin gelişimi açısından. Okuyucu kitlesinin yaş durumu da önemli.Ahlaki açıdan zararlı.
antinotizia (Esila)
antinotizia (Esila)
Moderatör
Moderatör

http://supernatural.forumdizini.net/

Mesaj tarafından KristyNesty Ptsi Ocak 31, 2011 3:18 pm

Elbetteki ütün suçu yazara yüklememek gerekir. Zaten asıl suçlanması gerek böyle bir zihniyeti oluşturanlar ve bu zihniyetin yükselişe geçmesine izin verenler.
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Thehost Salı Şub. 15, 2011 8:36 pm

Ehem. Ben ilk sayfayı yeni gördüm de yani şimdi Çalıkuşu romanını bayıla bayıla saatlerce okuyup sonra tekrar tekrar okuyan tek salak ben miyim? Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 39918 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 39918 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 39918
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından KristyNesty Salı Şub. 15, 2011 8:44 pm

Bende okudum bir kaç kere, eğer yazdıklarında ciddiysen ciddiye alıp söylüyorum valla. Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762
KristyNesty
KristyNesty
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Erlebnis Ptsi Şub. 21, 2011 7:42 pm

Gerçekten Çatı serisini tavsiye etmem, yani o kadar da al oku dire diretmişti bir ablam. Igggh yani.
Ve ben hiçbir kitabı yarım bırakmadığım halde bir türlü Kırmızı ve Siyah'ı (ya da Kara ve Kızıl) bitiremedim, daha 20. sayfadayım. Çok sıkıldım ama sınavda çıkacak mecbur okuyacağım. :-/ Bazen hocalar çok kötü kitaplar seçiyorlar. Dil ve anlatım hocamız ne güzel Ahet Ümit okutturuyordu bize.
Ve Vadideki Zambak da sıkıcı gelmişti bana.
Bunların dışındaki şu ana kadar okuduğum tüm kitapları zevkle okudum. :)
Erlebnis
Erlebnis
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından robward krisella Ptsi Şub. 21, 2011 9:20 pm

antinotizia (Esila) demiş ki:O lanet kitabı ben okudum. Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 39918 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 641938

Bende okudum:):)

Sinekli Bakkal'ı şuan okuyorum... Iykk. (Hoca ödev vermeseydi hayatta okumazdım)
Tavsiye etmemmmm!!!
robward krisella
robward krisella
Vejeteryan

Nerden : Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz..

Mesaj tarafından arlemcans Ptsi Şub. 21, 2011 10:02 pm

Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)
arlemcans
arlemcans
Admin
Admin

Mesaj tarafından Elly Ptsi Şub. 21, 2011 10:06 pm

arlemcans demiş ki:Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)

Şimdi bana okumayın diyince önce bir yokluyorum kitabı. Buna da bakacağım. Maksat fikir olsun Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 682184 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 682184 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 682184 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 682184 Ama kitap insanı acımasızca Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 891360 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 891360 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 891360
Elly
Elly
Admin
Admin

Mesaj tarafından arlemcans Ptsi Şub. 21, 2011 10:07 pm

bildiğin acımasızca yani :)
arlemcans
arlemcans
Admin
Admin

Mesaj tarafından Büsra Ptsi Şub. 21, 2011 10:42 pm

arlemcans demiş ki:Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)
Şey katılıyorum bence de okunmamalı. Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından Persephone Cuma Mart 04, 2011 12:09 am

Yaa Çalıkuşu çok güzel bir kitap ama şu var ki kübişş orada belirttim Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 okul verdiği için okumaktan soğudum ve sonuna kadar okuyamadım Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 Normalde okusam bir günde biterdi Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762 Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 757762
Persephone
Persephone
Vejeteryan

Mesaj tarafından sevimli Ptsi Mart 07, 2011 4:29 pm

Linda Howard- Sweeney'İN OKUYANLAR ACABA BANA ANLATABİLİR Mİ HERKES BU KADAR KÖTÜLEYİNCE MERAK ETTİM Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ... - Sayfa 2 290137

BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
sevimli
sevimli

Mesaj tarafından BuRcu_10 Çarş. Mart 23, 2011 5:32 pm

Tanja Heitmann ~ Ölümsüz

Hiç güzel bir kitap değildi, çok sıkıcıydı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
BuRcu_10
BuRcu_10
Yeni Üye
Yeni Üye

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics

:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap