Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ...
+14
robward krisella
Erlebnis
KristyNesty
haziran
Thehost
tutuldum
lincolngamze
Bella_Ceren
Tamella54
Persephone
Elly
Mikli4
TutKu~
antinotizia (Esila)
18 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Şiddetle 'Okumayın' Dediğiniz Kitaplar ...
Çirkinin Aşığı gerçekten +18:)
Recaizade Mahmut Ekremin Araba Sevdası kitabını okurken sıkıldığım kadar hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Ama en tavsiye etmeyeceğim kitap Colin Falconerin Bir Hürrem Masalı kitabıdır.Tarih ancak bu kadar çarptırılabilir.Tabir yerindeyse Kanuni boynuz takmış olarak gösterilmiş.Ve harem hayatı o kadar iğrenç tasvir edilmiş ki anlatamam.
Recaizade Mahmut Ekremin Araba Sevdası kitabını okurken sıkıldığım kadar hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Ama en tavsiye etmeyeceğim kitap Colin Falconerin Bir Hürrem Masalı kitabıdır.Tarih ancak bu kadar çarptırılabilir.Tabir yerindeyse Kanuni boynuz takmış olarak gösterilmiş.Ve harem hayatı o kadar iğrenç tasvir edilmiş ki anlatamam.
haziran- Yeni Üye
Hayır Tuba abla "Çatıdaki Nefes'te" üvey kardeşler ancak Çatı romanındakiler değiller. =/ İğrenç yav. Bu yazar bunu ne cesaretle yayımlıyor merak ediyorum?
Yok hayır Küb Çatı serisinde de üvey kardeşler O çocuğu kuzen olarak evlendiler diye evlatlık alıyorlar ama onlara çok benziyor çocuk Ve en midemi bulandıran ve bana kal gelmesini sağlayan kitaptı Ve yayınlamaya cesaret ediyorsa demek ki o ülkede böyle olaylar doğal karşılanıyor
Persephone- Vejeteryan
Persephone demiş ki:İçinda Aşk Var 'ı okumayı düşünüyordum ama Karya sen böyle deyince vazcaydım benimm okumamanızı tavsiyye ettiğimm...
Çatı serisini okumamanızı şiddetle tavsiye ediyorum
*-*
Ve evett ! Bizede Çalıkuşu verildi kitabı okuyamadım sıkıntıdan aslında çok güzel bir kitap amaa okul verincee iş değişiyor
Sakın okumaa! Berbat
Mikli4- Cullen
Karanlığa Dokunmak.
Bir kitaba cinsellik eklemek onu üst mevkilere taşıyorsa insanları salak deemtir. Kitap 400 sayfa şse 200 sayfasında sırf mide bulandırıcı bir şekilde cinsellik anlatılıor. Bu nasıl bir zihniyettir.
Bir kitaba cinsellik eklemek onu üst mevkilere taşıyorsa insanları salak deemtir. Kitap 400 sayfa şse 200 sayfasında sırf mide bulandırıcı bir şekilde cinsellik anlatılıor. Bu nasıl bir zihniyettir.
O kitabı bilmiyorum.İnsanın doğasında saldırganlık ve cinsellik var. Yazarlar da bunu kötü bir şekilde pazarlama amacı olarak kullanıyorlar. Tabii ben bu tür şeyler yazanlara yazar diyemiyorum pek ama. Yazan yazmış okumazsan basımı da devam etmez. Her şey okuyucunun elinde sonuçta. Yazan yazıyor ama okuyan da okuyor, suç sadece yazarda mı? Sormak lazım. Ha yazarda suç yok mu? Tabii ki var. Genellikle henüz yetişkin olmayan kesimin okuduğu macera tarzı romanlarda bence kötü örnek teşkil edip psikolojik olarak olumsuz sonuçlara yol açıyor bu tür kitaplar kişinin gelişimi açısından. Okuyucu kitlesinin yaş durumu da önemli.Ahlaki açıdan zararlı.
Elbetteki ütün suçu yazara yüklememek gerekir. Zaten asıl suçlanması gerek böyle bir zihniyeti oluşturanlar ve bu zihniyetin yükselişe geçmesine izin verenler.
Ehem. Ben ilk sayfayı yeni gördüm de yani şimdi Çalıkuşu romanını bayıla bayıla saatlerce okuyup sonra tekrar tekrar okuyan tek salak ben miyim?
Bende okudum bir kaç kere, eğer yazdıklarında ciddiysen ciddiye alıp söylüyorum valla.
Gerçekten Çatı serisini tavsiye etmem, yani o kadar da al oku dire diretmişti bir ablam. Igggh yani.
Ve ben hiçbir kitabı yarım bırakmadığım halde bir türlü Kırmızı ve Siyah'ı (ya da Kara ve Kızıl) bitiremedim, daha 20. sayfadayım. Çok sıkıldım ama sınavda çıkacak mecbur okuyacağım. :-/ Bazen hocalar çok kötü kitaplar seçiyorlar. Dil ve anlatım hocamız ne güzel Ahet Ümit okutturuyordu bize.
Ve Vadideki Zambak da sıkıcı gelmişti bana.
Bunların dışındaki şu ana kadar okuduğum tüm kitapları zevkle okudum. :)
Ve ben hiçbir kitabı yarım bırakmadığım halde bir türlü Kırmızı ve Siyah'ı (ya da Kara ve Kızıl) bitiremedim, daha 20. sayfadayım. Çok sıkıldım ama sınavda çıkacak mecbur okuyacağım. :-/ Bazen hocalar çok kötü kitaplar seçiyorlar. Dil ve anlatım hocamız ne güzel Ahet Ümit okutturuyordu bize.
Ve Vadideki Zambak da sıkıcı gelmişti bana.
Bunların dışındaki şu ana kadar okuduğum tüm kitapları zevkle okudum. :)
Erlebnis- Yeni Üye
antinotizia (Esila) demiş ki:O lanet kitabı ben okudum.
Bende okudum:):)
Sinekli Bakkal'ı şuan okuyorum... Iykk. (Hoca ödev vermeseydi hayatta okumazdım)
Tavsiye etmemmmm!!!
robward krisella- Vejeteryan
Nerden : Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz..
Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)
arlemcans- Admin
arlemcans demiş ki:Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)
Şimdi bana okumayın diyince önce bir yokluyorum kitabı. Buna da bakacağım. Maksat fikir olsun Ama kitap insanı acımasızca
Elly- Admin
bildiğin acımasızca yani :)
arlemcans- Admin
Şey katılıyorum bence de okunmamalı.arlemcans demiş ki:Linda Howard- Sweeney, ama sebebini söyleyemem. Elly biliyor :) :)
Büsra- Cullen
Yaa Çalıkuşu çok güzel bir kitap ama şu var ki kübişş orada belirttim okul verdiği için okumaktan soğudum ve sonuna kadar okuyamadım Normalde okusam bir günde biterdi
Persephone- Vejeteryan
Linda Howard- Sweeney'İN OKUYANLAR ACABA BANA ANLATABİLİR Mİ HERKES BU KADAR KÖTÜLEYİNCE MERAK ETTİM
BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
sevimli- Mesaj Sayısı : 34
Tanja Heitmann ~ Ölümsüz
Hiç güzel bir kitap değildi, çok sıkıcıydı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hiç güzel bir kitap değildi, çok sıkıcıydı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
BuRcu_10- Yeni Üye
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Zaz - Je Veux -Şiddetle Tavsiye ediyorum.-
» Diğer Kitaplar
» Kitaplar ve Öpüşmeler
» Tüm Kitaplar Ve Filmlerden(DVD) Bir Koleksiyon
» Diğer Kitaplar
» Kitaplar ve Öpüşmeler
» Tüm Kitaplar Ve Filmlerden(DVD) Bir Koleksiyon
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
2 sayfadaki 2 sayfası