Mutlu yıllar Özlem abla :) İyi ki doğdun :)) [heppiiiyy pörtdey tuu yuu :D ]
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mutlu yıllar Özlem abla :) İyi ki doğdun :)) [heppiiiyy pörtdey tuu yuu :D ]
Bugün Özlem ablamızın doğum günü... En içten şekilde sarılmak ve doğum gününü kutlamak isterdim
Bu Dördüncü farklı şekilde kutlayışım
Forumda kırmızı kapişonlu elinde kalp şeklinde kar olan bir avatar gördüğümde sevmiştim onu
Kimi zaman sakin kimi zaman bir anne kimi zamansa (haklı olarak) kızgın bir alev...
Ancak en çok annemiz gibi sevdiğimiz birisi o. 1 ay önce konuşmaya başladım onunla ve şimdi her an onunla konuşmak için can atıyorum
Açıkçası ''iyi ki doğdun'' demek istiyorum... Hem var olduğu için hem sevildiği için iyi ki doğdun...
Tuba abla daha duygulu ve daha güzel bir yaı yazardı... Ancak ben yazmak istedim.. bilmiyorum...Başlığı kimin açtığı önemli mi sanki?
Dördüncü defa doğum günün kutlu olsun .. Sana özel kütüphane açıyorum midemde..
Midemdekilerrr size sesleniyorum!! Yer açın!!! Yeni ,Özlem ablamıza özel kütühanemiz geliyor!!!
Çok mu konuştum?... Evet Her zamanki gibi kendim konuşup susuyorum..
Ancak yanak sıkma olayım hala bitmedi
Özlem abla!!! Gel buraya!!!! Ver yanaklarını Ve o gıcık ses ''muyumumuyuyumuyum''
Bu sadece Özlem ablayla Tuba ablanın Kıyak geçiyorum eheh
[Resimleri sadece adminler görebilir.]
Bu bizim!!!! Dökmeden yiyin
Partinin nerede yapıldığı önemli değil... Biz parti yapalım Özlem abla gelsin yeter
Ama...Ama...Ama... Ben Ankara ya gidip Özlem ablamızın doğum gününü öyle kutlamak isterdim.. Pasta elimde hediyelerim bileğimde (asılı beh! )
Önemli olan yanaklar Pastayı bir köşeye bırakıp Özlem ablanın yanaklarından Oyyy
(Özlem ablanın yanaklarını ciddi ciddi sıkmam bakmayın bana öyle Ten temasını seven birisi değilimdir Dokunmadan ''muyumuyuyuyumumuyum'' yaparak yanak sıkmayı severim sadece o kadar )
sana ne hediye versem bilemiyorum. Buraya resmini koymak sadece formalite.. ben ankara ya gitmek istiyorum
Son olarak!!!!!
Dördüncü defa!!!! Doğum günün kutlu olsunnnn!!!!!!!
Ben birilerinden dayak yemeden kaçsam iyi olacak
Bu Dördüncü farklı şekilde kutlayışım
Forumda kırmızı kapişonlu elinde kalp şeklinde kar olan bir avatar gördüğümde sevmiştim onu
Kimi zaman sakin kimi zaman bir anne kimi zamansa (haklı olarak) kızgın bir alev...
Ancak en çok annemiz gibi sevdiğimiz birisi o. 1 ay önce konuşmaya başladım onunla ve şimdi her an onunla konuşmak için can atıyorum
Açıkçası ''iyi ki doğdun'' demek istiyorum... Hem var olduğu için hem sevildiği için iyi ki doğdun...
Tuba abla daha duygulu ve daha güzel bir yaı yazardı... Ancak ben yazmak istedim.. bilmiyorum...Başlığı kimin açtığı önemli mi sanki?
Dördüncü defa doğum günün kutlu olsun .. Sana özel kütüphane açıyorum midemde..
Midemdekilerrr size sesleniyorum!! Yer açın!!! Yeni ,Özlem ablamıza özel kütühanemiz geliyor!!!
Çok mu konuştum?... Evet Her zamanki gibi kendim konuşup susuyorum..
Ancak yanak sıkma olayım hala bitmedi
Özlem abla!!! Gel buraya!!!! Ver yanaklarını Ve o gıcık ses ''muyumumuyuyumuyum''
Bu sadece Özlem ablayla Tuba ablanın Kıyak geçiyorum eheh
Bu bizim!!!! Dökmeden yiyin
Partinin nerede yapıldığı önemli değil... Biz parti yapalım Özlem abla gelsin yeter
Ama...Ama...Ama... Ben Ankara ya gidip Özlem ablamızın doğum gününü öyle kutlamak isterdim.. Pasta elimde hediyelerim bileğimde (asılı beh! )
Önemli olan yanaklar Pastayı bir köşeye bırakıp Özlem ablanın yanaklarından Oyyy
(Özlem ablanın yanaklarını ciddi ciddi sıkmam bakmayın bana öyle Ten temasını seven birisi değilimdir Dokunmadan ''muyumuyuyuyumumuyum'' yaparak yanak sıkmayı severim sadece o kadar )
sana ne hediye versem bilemiyorum. Buraya resmini koymak sadece formalite.. ben ankara ya gitmek istiyorum
Son olarak!!!!!
Dördüncü defa!!!! Doğum günün kutlu olsunnnn!!!!!!!
Ben birilerinden dayak yemeden kaçsam iyi olacak
Dejavu.Bella- Cullen
Geri: Mutlu yıllar Özlem abla :) İyi ki doğdun :)) [heppiiiyy pörtdey tuu yuu :D ]
Canım, birden fazla başlık olmuş. Mesajını daha önce açılmış olan başlığa aktarırsın. Bunu siliyorum. :)
sahra- Admin
Similar topics
» Mutlu Yıllar....
» Mutlu Yıllar Edward ve Bella Cullen
» İyi ki Doğdun Stewy! İyi ki Doğdun Kristen!
» Güzin Abla
» Erken Doğum Günü Var ! Sebra Abla'mm ! Heppiy Börtdeyy !
» Mutlu Yıllar Edward ve Bella Cullen
» İyi ki Doğdun Stewy! İyi ki Doğdun Kristen!
» Güzin Abla
» Erken Doğum Günü Var ! Sebra Abla'mm ! Heppiy Börtdeyy !
1 sayfadaki 1 sayfası