Nasıl Genç Kalırsın ...
2 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge
1 sayfadaki 1 sayfası
Nasıl Genç Kalırsın ...
NASIL GENÇ KALIRSIN?
1. Gereksiz rakamları unut; YAŞ, KİLO, BOY... Bırak, bunlarla doktorlar uğraşsın, bunun için para alıyorlar...
2. Neşeli kişilere takıl... Üzgünler ve yastakiler ömrünü törpüler...
3. Öğrenmeyi bırakma; BOŞ BEYİNLER ŞEYTANIN ATÖLYESİDİR...
4. En basit şeylerden zevk al...
5. Gül; SIK SIK, UZUN SÜRE, KAHKAHAYLA; Nefesin tükeninceye kadar gül...
6. Gözyaşlarını tutma; ÜZÜLDÜĞÜNDE AĞLA ama YAŞAMAYA DEVAM ET... Yasamın boyunca senden kopması imkânsız olan tek vücut SENİN... Canlıyken YAŞAM DOLU OL...
7. Kendini sevgiyle çevrele; Ailen, arkadaşların, kitap, müzik, çiçek, hobiler, kedi, kopek, kuş... Çevrende ZEVK ALDIĞIN şeyler olsun ve evin SIĞINAĞIN olsun..
8. Sağlığını önemse; İyiysen, KORU, zayıfsan GÜÇLEN, daha iyi olması için ÇARE ARAMAKTAN CAYMA...
9. Suçluluk gezilerine çıkma; ALIŞVERİŞE ÇIK, TATİLE ÇIK... Suçluluk duyacağın tek adım atma...
10. Her fırsatta, sevdiklerine onları sevdiğini söyle; NE KADAR SEVERSEN O KADAR SEVİLİRSİN...
1. Gereksiz rakamları unut; YAŞ, KİLO, BOY... Bırak, bunlarla doktorlar uğraşsın, bunun için para alıyorlar...
2. Neşeli kişilere takıl... Üzgünler ve yastakiler ömrünü törpüler...
3. Öğrenmeyi bırakma; BOŞ BEYİNLER ŞEYTANIN ATÖLYESİDİR...
4. En basit şeylerden zevk al...
5. Gül; SIK SIK, UZUN SÜRE, KAHKAHAYLA; Nefesin tükeninceye kadar gül...
6. Gözyaşlarını tutma; ÜZÜLDÜĞÜNDE AĞLA ama YAŞAMAYA DEVAM ET... Yasamın boyunca senden kopması imkânsız olan tek vücut SENİN... Canlıyken YAŞAM DOLU OL...
7. Kendini sevgiyle çevrele; Ailen, arkadaşların, kitap, müzik, çiçek, hobiler, kedi, kopek, kuş... Çevrende ZEVK ALDIĞIN şeyler olsun ve evin SIĞINAĞIN olsun..
8. Sağlığını önemse; İyiysen, KORU, zayıfsan GÜÇLEN, daha iyi olması için ÇARE ARAMAKTAN CAYMA...
9. Suçluluk gezilerine çıkma; ALIŞVERİŞE ÇIK, TATİLE ÇIK... Suçluluk duyacağın tek adım atma...
10. Her fırsatta, sevdiklerine onları sevdiğini söyle; NE KADAR SEVERSEN O KADAR SEVİLİRSİN...
zeynep zeyno =)- Vejeteryan
Geri: Nasıl Genç Kalırsın ...
Bunların hepsini yapana ALKIŞ !!
Çünkü ben ağlamayı unuttum ,zevk almak nedir hayal gibi ,gülmek gülebilmek sadece masallarda olur gibi ...
Off offf (bugün o kadar ofladım ki ...)
Çünkü ben ağlamayı unuttum ,zevk almak nedir hayal gibi ,gülmek gülebilmek sadece masallarda olur gibi ...
Off offf (bugün o kadar ofladım ki ...)
tutuldum- KurtAdam
Similar topics
» Genç Kızın Midesinden 1 Kilo Saç Çıktı! O.o
» Ruhunuz Genç mi Yaşlı mı ?
» Saç Bakımı Nasıl Yapılır?
» Bir Genç Kızın Gizli Defteri
» Korkudan Altına Yapan Genç
» Ruhunuz Genç mi Yaşlı mı ?
» Saç Bakımı Nasıl Yapılır?
» Bir Genç Kızın Gizli Defteri
» Korkudan Altına Yapan Genç