Oradan Bakınca Öcü Gibi Mi Gözüküyorum?
+17
soğuk_prenses
Thehost
Bella_Ceren
Dejavu.Bella
Tamella54
ßiG ßaD AnGeL...!
robsten_23
sevimli
~SeDeF~
tutuldum
Mikli4
Elly
Rebellious
the.cullens
nessie!!
Büsra
notizia
21 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Oradan Bakınca Öcü Gibi Mi Gözüküyorum?
Arkadaşlar ya çok mu korkuncum ben? :(
Allah'tan çoğunuz beni görmediniz, bir de görseniz. :( O kadar korkunç değilim ama ben. Yani tamam agresifim, kopleksliyim. Uyuzum gıcığım ama öcü değilim ya. Babane ya ben öcü değilim. Siz benim çaylak üyeliklerimi görseniz böyle söylemezsiniz. Forumları, başlıkları birbirine katardım ben. Çiğnemediğim forum kuralı kalmamıştı. Bir moderatör oldum diye bir anda tırsılan tipe dönüştüm.
Tamam arada resmi olmaya çalıştım, belki çok resmiye kaçtım ama ben öyle mahkemelerdeki hakim amcalar gibi sert durmam. Sizi hapse attırıyormuşum düşüncesiyle tırsmayın benden... Karıncayı bile incitmemek için yolumu değiştiririm ben, gece gündüz bana şarkı söyleyen yaz sineklerini öldürmemek için uykusuz gecelere dayanırım. Kaldı ki aramızda kilometreler vardır. Bir elim kilometre öteye uzanıp size ulaşacak değil ya.
Aslında böyle bir şeyi denesem mi?
Uykulu yukulu bu kadar saçmalayabilirdim.
Allah'tan çoğunuz beni görmediniz, bir de görseniz. :( O kadar korkunç değilim ama ben. Yani tamam agresifim, kopleksliyim. Uyuzum gıcığım ama öcü değilim ya. Babane ya ben öcü değilim. Siz benim çaylak üyeliklerimi görseniz böyle söylemezsiniz. Forumları, başlıkları birbirine katardım ben. Çiğnemediğim forum kuralı kalmamıştı. Bir moderatör oldum diye bir anda tırsılan tipe dönüştüm.
Tamam arada resmi olmaya çalıştım, belki çok resmiye kaçtım ama ben öyle mahkemelerdeki hakim amcalar gibi sert durmam. Sizi hapse attırıyormuşum düşüncesiyle tırsmayın benden... Karıncayı bile incitmemek için yolumu değiştiririm ben, gece gündüz bana şarkı söyleyen yaz sineklerini öldürmemek için uykusuz gecelere dayanırım. Kaldı ki aramızda kilometreler vardır. Bir elim kilometre öteye uzanıp size ulaşacak değil ya.
Aslında böyle bir şeyi denesem mi?
Uykulu yukulu bu kadar saçmalayabilirdim.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Oradan Bakınca Öcü Gibi Mi Gözüküyorum?
Oyy canım. :) Seni görseler hayran kalırlar bir kere bırak korkmayı. Siz bakmayın onun böyle dediğine ben gördüm çok güzel bir kız kendisi. :) Hem seni tanımadıkları içi öyle diyorlardır demedim mi ben bak forumda böyle söylüyorlarsa eğer demek ki benim söylediklerim doğru. :) Uyuz mu gıcık mı? Büşra'm uykun gelmiş senin. :) Ben senden değil seni üzmekten korkuyorum canım benim. :) Beni doktorluktan atarsın belki diye. Sakin ollll ya.
Büsra- Cullen
Aslında hiç korkunç değilsin Büş,siteye ilk üye olduğumda direkt seninle kaynaşmak istemiştim ben.Çünkü çok komik,deli dolu,benim gibi Tay manyağı ve canayakındın.Yüzünü hiç görmedim ama Büşra'nın doğru söylediğini biliyorum,insanın huyu güzel olduktan sonra yüzü melek gibidir zaten. Sen bu sitenin hem çatlak hem de ciddi olabilen yegane üyelerindensin (: Birtanesin (:
nessie!!- Nirvana
Aynen bende siteye ilk üye olduğum zamanlar seninle tanışmak istemiştim. Çok sıcakkanlı duruyorsun bence. Ve evet Melike'm doğru söylüyorum çok güzel. :) Ayrıca senin de dediğin gibi önemli olan huy zaten ve adaşımda çok temiz kalpli. :) Vee tabii ki de bir kez daha Melike'ye katılıyorum birtanesin sen. :)
Büsra- Cullen
Bence insanlar senden sadece admin olduğun için tırsıyorlardır bilirsin ya banlanma korkusu. Biliyorum yapılan tek hatada bi üyeyi banlıcak biri değilsin ama bilinç altına yerleşmiş bu seni tanıdıklarında seveceklerine inanıyorum. Öcü falan değilsin sen
the.cullens- Vejeteryan
"Siz benim çaylak üyeliklerimi görseniz böyle söylemezsiniz. Forumları, başlıkları birbirine katardım ben. Çiğnemediğim forum kuralı kalmamıştı."
Evet senin tabirinle çaylak üyelik dönemlerinde daha deli doluydun. Ama asla "öcü" gibi gözükmediğine eminim=) Sen benim biricik Büş'ümsün. Her ne kadar eskisi kadar sık karşılaşıp konuşamasakta=)
Üyelerin senden biraz da olsa çekinmelerinin nedeni moderatörlere duydukları saygıdan kaynaklanıyordur belki.
Evet senin tabirinle çaylak üyelik dönemlerinde daha deli doluydun. Ama asla "öcü" gibi gözükmediğine eminim=) Sen benim biricik Büş'ümsün. Her ne kadar eskisi kadar sık karşılaşıp konuşamasakta=)
Üyelerin senden biraz da olsa çekinmelerinin nedeni moderatörlere duydukları saygıdan kaynaklanıyordur belki.
Rebellious- Yenidoğan
Yaaa.... Öğren işte Büşra Hanım... Bana bir yıldır öyle davranıyorlar. Valla nefesim tükendi artık şirinlik yapmaktan
Elly- Admin
Büş abla ne alaka? Tamam başta senden acayip tırsıyordum ama hiç tırsılcak bir yanın yok kusura bakma Üzme kendini ya ,hiç de öcü gibi göründüğün yok bence...Biraz kırmızısın o kadar
Mikli4- Cullen
Bu öcü lakabını herkese yakıştırırımda bir sana yakıştıramam Büşbüş Yani bu diğer modlar yada adminler öcü oluyorlar manasına gelmiyor Hepiniz yeri gelince acayip komik ,yeri gelince şevkatli ve yeri gelince göreviniz nedeniyle azıcık ciddi olabiliyorsunuz
Ama sana öcü gözüyle bakan biri "gözüne gözlük takmalı "
Ama sana öcü gözüyle bakan biri "gözüne gözlük takmalı "
tutuldum- KurtAdam
nerden çıkardın bu öcü meselesini
canım sen moderatörsün tabiki bazı zamanlarda ciddi olacaksın
bu durumdan da kimsenin korktuğunu sanmıyorum
canım sen moderatörsün tabiki bazı zamanlarda ciddi olacaksın
bu durumdan da kimsenin korktuğunu sanmıyorum
~SeDeF~- Yenidoğan
Takma kafana onları sen.Ben bir sitede f*ck yazan birini "değiştirisen sevinirim" yazmıştım adım "sinirli kız" a çıktı ya!
BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
sevimli- Mesaj Sayısı : 34
Seninle hiç konuşmuşluğumuz yok ama, şu sitede öcü olarak görebileceğim son insanlardan biri de sensindir herhalde...
Merve haklı valla, seni öcü gören gözüne gözlük takmalı...
Merve haklı valla, seni öcü gören gözüne gözlük takmalı...
robsten_23- Yenidoğan
Ya aslında seninle hiç doğru düzgün konuşmadık..İlk başlarda senden ne yalan söyliyim çekiniyordumm fakat sen bu yazıyı yazınca gülmekten öldüm. Son zamanlarda çekingenliğim geçmişti okuyunca daha da geçti.
Şuan senden çekinmiyorum.. Büyük bir rahatlıkla söylemeliyim ki çekinmiyorum. Çekiiiiiiiiiiiinmiyorum seeeeendeen.
Ayrıca yüzünü hiç görmedim ama ordan bakınca hiç de öcü gibi gözükmüyorsun..
Şuan senden çekinmiyorum.. Büyük bir rahatlıkla söylemeliyim ki çekinmiyorum. Çekiiiiiiiiiiiinmiyorum seeeeendeen.
Ayrıca yüzünü hiç görmedim ama ordan bakınca hiç de öcü gibi gözükmüyorsun..
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
Yalanın bu kadarı Kim demişse çok atmış . Sen çok iyi bir kızzın bir kere :)
Tamella54- Yeni Üye
Büş'üm den korkanlar! Dağılın Nedimesi geldi!
Zamanında az mı böyle konuştuk? Zamanında az mı geri sayım başlıklarını savaş alanına çevirdik?
Korkmayın abi.. Büş'ümüzün hortlak olduğunu ve en ufak hareketinizde sizi banlayacağını düşünmüyorsunuz ya?
Yalnız Büş'can sen bu yazıyı saat kaçta yazdın? Tanıdığım 2 kişinin uykusu geldiğinde saçmalama gibi bir yeteneği var. Evet bu iki kişiden birisin bebeğim
Zamanında az mı böyle konuştuk? Zamanında az mı geri sayım başlıklarını savaş alanına çevirdik?
Korkmayın abi.. Büş'ümüzün hortlak olduğunu ve en ufak hareketinizde sizi banlayacağını düşünmüyorsunuz ya?
Yalnız Büş'can sen bu yazıyı saat kaçta yazdın? Tanıdığım 2 kişinin uykusu geldiğinde saçmalama gibi bir yeteneği var. Evet bu iki kişiden birisin bebeğim
Dejavu.Bella- Cullen
Meleğimsin sen benim, meleğim. Öcü mü? Lütfen Büş'üm, kendine haksızlık ediyorsun. Fıstık gibisin, çok tatlısın, canayakınsın, kardeşimsin sen benim. O tatlı sohbetlerin, yardımseverliğin öyle hoşuma gidiyor ki. SBS zamanına yakın bir zamanda bir konuyu anlamadım diye, hemen nasıl anlatmaya başlamıştın konuyu bana. Çok çok seviyorum seni. İyi ki varsın, iyi ki benim Büş'ümsün. Çok seviyorum seni canımın içi. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
Büşra açtın başlığı çıtını da çıkarmıyorsun
Bak kimsenin seni öcü gibi gördüğü yok
Görenlere buradan "Göz Hastanesi" yolları gözüktü (:
Bak kimsenin seni öcü gibi gördüğü yok
Görenlere buradan "Göz Hastanesi" yolları gözüktü (:
tutuldum- KurtAdam
Öcüsün tabii. Millet bunun en az 50 tane leşi var baştan söyleyeyim. Eski sitede milletin şusunu busunu araştırır dururdu, iki tane üyeliği olanı görür görmez banlardı. En az 50-60 tane adam banlamışlığı vardır. Şimdi buraya başlık açıyor ki hepiniz sırlarınızı ona dökün diye. Daha sonra hepinizi banlayacak.
Bu sitede bile şimdiden kaç tane banladığı var bilmiyorum.
Baktım. Şimdiden beş leş.
Sırf beni yakalayıp öldürmesin diye bir buçuk yıldır sürekli adres değiştiriyorum. Size tavsiyem yatmadan önce camları falan kapatıp kapıları sıkı kilitleyin. Bir bakmışsınız notizia gece gelip sizi kırt diye kesmiş..
Sırf beni yakalayıp öldürmesin diye bir buçuk yıldır sürekli adres değiştiriyorum. Size tavsiyem yatmadan önce camları falan kapatıp kapıları sıkı kilitleyin. Bir bakmışsınız notizia gece gelip sizi kırt diye kesmiş..
Aaa...Büşra oldu mu şimdi.Seni niye öcü gibi görelim =)
Aksine çok cana yakınsın.Seni bilen biliyo gerisini boşver... .)
Aksine çok cana yakınsın.Seni bilen biliyo gerisini boşver... .)
soğuk_prenses- Vejeteryan
Büşra'm... Korktum başlığı görünce. Herkes kendi aynasından görmüş seni. Benim hep içimi ısıtıyorsun hayatım...
arlemcans- Admin
Ayy kıyamam sana
Sen hiç korkunç olur musun yaa ? Annem
Ben seni göremedim ama eminim çok güzel bir kızsın nede olsa kalp güzelliği yüzede yansır.
Üzme kendini böyle şeylerle :)
Sen hiç korkunç olur musun yaa ? Annem
Ben seni göremedim ama eminim çok güzel bir kızsın nede olsa kalp güzelliği yüzede yansır.
Üzme kendini böyle şeylerle :)
JustyKolik- KurtAdam
Oyy. Senin gibi öcüye can kurban (=
MeLody- Vejeteryan
Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama sayfa donar sanırım. Teşekkürlerimi iletiyorum. En azından yirmi tane üyeyle yırtıyorum desenize.
Ayrıca Büsra'm sana katılmıyorum. Dediğim gibi güzel değilim.
Ve son olarak:
Sen seni banlamadığıma şükret. Ayrıca abartma! Taş çatlasın 55 üyeyi banlamışımdır diğer forumda. Aslında Kübra'nın dediklerinin hepsi doğru. Tek nokta yanlış. Ben bu sitede bir üyeyi bile banlamadım. Kendi leşlerini bana atma Nilican!
Bayıldığım şu ifadeyi yolluyorum sana:
Ekran karşısında bunu yapınca gerçekten öcü oluyorum bilesin.
Not: Bu bir açık tehdittir.
Ayrıca Büsra'm sana katılmıyorum. Dediğim gibi güzel değilim.
Ve son olarak:
thehost demiş ki:Öcüsün tabii. Millet bunun en az 50 tane leşi var baştan söyleyeyim. Eski sitede milletin şusunu busunu araştırır dururdu, iki tane üyeliği olanı görür görmez banlardı. En az 50-60 tane adam banlamışlığı vardır. Şimdi buraya başlık açıyor ki hepiniz sırlarınızı ona dökün diye. Daha sonra hepinizi banlayacak.
Sen seni banlamadığıma şükret. Ayrıca abartma! Taş çatlasın 55 üyeyi banlamışımdır diğer forumda. Aslında Kübra'nın dediklerinin hepsi doğru. Tek nokta yanlış. Ben bu sitede bir üyeyi bile banlamadım. Kendi leşlerini bana atma Nilican!
Bayıldığım şu ifadeyi yolluyorum sana:
Ekran karşısında bunu yapınca gerçekten öcü oluyorum bilesin.
Not: Bu bir açık tehdittir.
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Oy oy Büşbüş'üm kim demiş sana öcü diye. Sen bizim çılgınımızsın Hani resmi olmanı da biliyorum ama çaylaklığını da hatırlıyorum :) Seni çok seviyorum, kimse de sana öcü falan diyemez
Hadi öptüm, resmi çılgın ;)
Hadi öptüm, resmi çılgın ;)
Ankal- Mesaj Sayısı : 25
Similar topics
» Evliymişiz Gibi :D
» KStew Gibi Konuşmak!
» Aranızda Benim Gibi Bir Deliye Yer Var mı?
» Yaşanmış Fıkra Gibi Anlar
» KStew Gibi Konuşmak!
» Aranızda Benim Gibi Bir Deliye Yer Var mı?
1 sayfadaki 1 sayfası