Bensiz forum olmaz.Bende geldim.(Güllühan)
+9
Thehost
zeynep zeyno =)
thedream
antinotizia (Esila)
Elly
notizia
rens-peri
tutuldum
haziran
13 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Bensiz forum olmaz.Bende geldim.(Güllühan)
Akrabalarda kalma kısmına katılıyorum canım sonuna kadar haklısın berbat bişey.Tanıştığımıza memnun oldum canım:)Büsra demiş ki:Hoşgeldin Güllühan Abla. Ben Büşra 17 yaşındayım. Aslında hemşeri sayılabiliriz çünkü babam Rize'li. Trabzonda da amcamlar oturuyor. :) Doğrusunu söylemem gerekirse Rize'ye gitmeyi pek sevmiyorum. Oralar çok güzel ama babaannemlerde kalmayı hiç sevmiyorum ve bir de kuzenlerimin beni çok sıkmasından dolayı gitmek istemiyorum oraya. Ben kendimi hiç bir zaman oralı görmedim çünkü doğduğum yer Eskişehir ve 17 yıldır da burada yaşıyorum.
Neyse uzattım eski siteden seni pek tanımıyorum ama olsun şimdi tanıştık işte. Ve hikayeler bende de bağımlılık yaptı. Tuba Abla, Özlem Abla, Sahra Abla, Yeşim Abla bağladılar beni resmen buraya.
Robert'ı hiç sevmem ama Edward favorimdir. Aynen bende Taylor'u seçerdim ama Jacob'ı değil. Böyle bir karışık işte. Ve ben de Galatasaraylıyım fanatik.
Neyse çok konuştum tanıştığıma memnun oldum ablacığım. :)
İnan mütevazi değilimdir, bence hiç merak etme sağlığın açısından yani:) İyi forumlar...Merhaba Ablacım Beni Zaten Tanıyosun Ben Taner :)
Sanırım Hikaye Sever Birisin :) Neşeli Bİr İnsan Olduğun Gerçektende Doğru :) Sen Benim Saçlarımı Merak Ettin Bende Senin Sesini Şimdi Karşılıklı OLdu :) Ama Bence Güzel Bir Sesin Vardır Çünkü Böyle Diyenlerin Sesleri Genelde Güzel Oluyor Ama Kötüde Olabilir
Tanıştığıma Tekrar Çook Memnun Oldum İyi Forumlar..
ama şimcik sende tehdit ettin napim:Pbak bir de affetmesemiydim diyor
uyuyan güzel seni
haziran- Yeni Üye
Geri: Bensiz forum olmaz.Bende geldim.(Güllühan)
Merhaba Güllühan Abla, ben Ceren. 14 yaşındayım. Hoşgeldin, iyi forumlar. =)
Bella_Ceren- KurtAdam
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» bende geldim
» bende geldim
» Çekilin Ya ! Bende Geldim!
» Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :)
» bende artık buradayım!!!
» bende geldim
» Çekilin Ya ! Bende Geldim!
» Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :)
» bende artık buradayım!!!