Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı (20.12.2010) Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı (20.12.2010) Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı (20.12.2010)

:: Genel :: Haberler

Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı (20.12.2010) Empty Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı (20.12.2010)

Mesaj tarafından sahra Ptsi Ocak 10, 2011 4:42 pm

Salt Lake Magazine’le Yeni Jodelle Ferland Röportajı

Eclipse filminde Bree Tanner’a can veren Jodelle Ferland, hafta sonu boyunca Salt Lake City, Utah’da Eclipse DVD’lerini imzalarken Salt Lake Magazine, onunla röportaj yapma fırsatı buldu.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

BH: “Eclipse’den sonra hayatın nasıl değişti?”

JF: “Hayatım az çok değişti ama pek çok şekilde de aynı kaldı. Biliyorsunuz, ben hâlâ arkadaşlarıyla takılmaktan ve sıradan şeyler yapmaktan hoşlanan bir kızım. Ama, demek istediğim, Twilight’ta yer almasaydım şu anda burada olamazdım. Her çeşit toplantıda yer aldım, birçok hayranla buluştum. Bütün bunlar çok eğlenceli.”

BH: “Eclipse yapılırken aklında kalan, unutulmayan bir an var mı senin için?”

JF: “Şey, dürüst olmak gerekirse, tüm film unutulmazdı. Ama aslında, sette 15. doğum günümü kutladım ve oldukça iyiydi.”

BH: “Pastan da var mıydı?”

JF: “Evet, vardı. Pastam setteydi. Yani, bu bütün kızların sahip olmak istedikleri bir hayaldir,” gülümser ve güler, “Twilight setinde doğum günü partisi. Bunu yaşadığım için çok mutluyum. Gerçekten eğlenceliydi.”

BH: “Şimdilerde hangi filmlerde çalışıyorsun?”

JF: Bir ton şeyde çalışmakla çok fazla meşgulüm bu aralar. Jessica Biel’le The Tall Man isimli bir filmi yeni bitirdik. Jessica gerçekten harika. Onunla çalışmaktan çok hoşlandım, o çok tatlı biri. Yaz boyunca da Mighty Fine isimli bir filmde çalıştım. Bunda Chazz Palminteri, Andie MacDowell ve tabi bir de ben yer aldık. Bunlar yakın gelecekte bir tarihte gösterime girecek. Ve ben gerçekten bunu büyük bir heyecanla bekliyorum. Şu anda da kesinlikle sır olan bir sürü şeyde çalışıyorum. Yeterince yakın bir zamanda öğrenirsiniz.”

BH: “Bu sırları tutmak zor olmuyor mu?”

JF: “Şey, oluyor. Özellikle, ben Eclipse’deki rolü aldığımı öğrendiğim zaman oldu bu. Sanırım bir ay gibi bir süre kimseye söylememe izin yoktu. Ki, bu bir işkenceydi.” Güler. “Demek istediğim gerçekten ama gerçekten heyecan verici bir şey olduğunda yapmak istediğin ilk şey, gidip herkese anlatmak. Fakat bunu kendime saklamak zorundaydım.”

BH: “Bu cidden zor olmalı. Sence The Short Second Life of Bree Tanner’ın filmini yapacaklar mı?”

JF: “Şey, dürüst olmak gerekirse, yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Yapılsa süper olurdu. Ama yapılacağından emin değilim. Bu bir olasılık.

BH: “O sırlardan bir tane daha mı yoksa?”

JF: Jodelle güler. “Neyin doğru olmadığını bilirsiniz. Herkes onlara anlatmadığımı düşünüyor, ama ben filmin yapılıp yapılmayacağını gerçekten bilmiyorum.” Jodelle ve ben güldük ve ben bir sonraki soruma karar verdim.

KAYNAK: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

çeviri: snow_white
sahra
sahra
Admin
Admin

- Similar topics

:: Genel :: Haberler