Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =)

+6
Mervelim_robert
tutuldum
melisesmerim(Dilek)
thedream
Kbra~eDward♥
:) eCe (:
10 posters

:: Eğlence :: Geyik

Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) Empty Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =)

Mesaj tarafından :) eCe (: Paz Ocak 09, 2011 8:23 pm

Yine gece olmus , susuzluguma dayanamiyordum , cikip yeni tasindigim yerdeki yeni insanlara ve kanlarinin tadina bakmak istiyordum. Sansima hic kuytu kosede takilan tek insana rastlamadim , ama zaman benim en cok sahip oldugum seydi... Ve bir disco`nun biraz uzaginda ara sokaginda bir grubu gozume kestirdim , erkekli kizli karisik bir grup. Sevinmistim. Ilk gun iyi bir ziyafet. Karanligin icinde yuruyerek yanlarina gittim.

"İyi geceler , baylar ve bayanlar." diyerek selamladim. Klasik elbiselerim ustumdeydi , zamana gore eski olsalarda seviyordum. Bana mistik bir vampir havasi katiyordu , biraz daha korkunc oluyordum. Once kiyafetlerimi suzduler hep birlikte.

"Yakinlarda kiyafet balosu vardida bizimmi haberimiz yoktu?" diye alayci bir tavirla konustu iclerinden biri.

"Hayir , benim gundelik kiyafetim bunlar" dedim.

"Tuh yazik , iste icim aciyor bole gorunce abi. Halimize sukredelim bakin ne hallerde insanlar var." yine alayci sekildeydi konusmasi , grup guldu kendi aralarinda , konusan cebinden para cikardi elime sikistirmaya calisiyordu

"Al hadi al cekinme , ustune basina bisiler al pazardan , bole dolasma ..." giyindiklerime uygun bir benzetme ariyordu

"...boyle vampirler gibi, mazallah sarmisak filan atarlar kafana" grup yine guldu , ustume basima tekrar baktirdi bu sozler .

"Vampir mi? " dedim sinsice , konu cabuk ulasmisti yerine.

"Evet , bay drakula vampir" ellerini acmis pence halinde disleriyle kedi gibi saldirma sesi cikariyordu "tissss , booo , hahaha" diye guldu tum grup.

"Sey aslina bakarsaniz bende tam olarak oyleyim"

"Nasil?"

"Dedigin gibi Vampir" biran duraksadilar.

"Ooo ucmus bu abi , yazik.. Tabi anliyorum seni , tuh." ellerini omzuma atmis gruba dogru konusuyordu.

"Bizimde bi akraba vardi , kendini pikachu saniyordu 6. kattan atladi kendini sakatladi. sen sen ol ole damdan dama atlama" tekrar kahka patlattilar . elini omzumdan alip gruba fitlattim onu sonra saldirma pozisyonunda onlara hirladim "hossttt it" dedi iclerinden biri . "Şimdi hepinizi tek tek oldurup kanlarinizi emicem , dislerimi boynunuza gecirincede oyle gulucekmisiniz bakalim" diyince duraksayip birbirlerine baktilar, genelde her ulkede bunu soyleyince kacmaya bagirmaya baslarlardi , ama onlar durmus bana bakiyor hala guluyorlardi, daha sonra iclerinden birinin boynuna atladim ve kanini emip oldurdum. Digerleri sasirmis bi vaziyette saga sola dagildilar daha sonra yine bir araya geldiler korkuyla.

"Sizinde boynunuza dislerimi boyle gecirip kaninizi emicem" dedim sinsice.

"Abi sen ne cesit bi sapiksin git kan bagislama merkezine saldir niye arkadasimizin boynunu isiriyon , it misin kopekmisin ne ayaksin sen ya" diyince iclerinden biri , afallamistim . beklemedigim bi tepkiydi. daha sonra isin ciddiyetini anladiklarinda yuzlerinde yalvarmalari goruyordum

"Abi bak beni oldurmek istemezsin valla bak guven bana"

"nedenmis o ?"

"Abi benim kanim pis her b*k var , sigara , uyusturucu , alkol hersey. Senin bunyene zarar valla bak bosver beni birak ben gidiyim he?" diye yalvarmaya basladi digerleride onu izliyordu.

"Onlar sorun degil , genelde kanini ictigim her insanda vardi bi zararini gormedim"

" Abi... abi ama benim kanimda sey var...seyy"

"Ne var?"

"Aids var abi , he aids valla bak"

"Aids`mi?" "hee sen bilmiyormusun aids ne"

" ne biliyim cok arastirma yapmam insanlar hakkinda , tv`de izlemem"

" Abi bole gidiyon bi eve 100 euro veriyon , guzel kizlar masajlar filan sonra mutlu son anlarsinya , bu aids adami hikik diye olduru verir valla , zaten olcem ben sen birak beni"

"Tamam tamam sus sapik herif seni" birden surati ciddilesti

"Sapikmi ? bana sapik diyene bak , deminden beri yok size gecircem , emcem yalicam yutcam diyen benmiyim , asil sapik sensin etcil sapik"

"Bisiymi dedin duyamadim?"

"Şey abi ben diyorum sen birak beni gidiyim seninde kanin kirlenmesin he ne dersin" icime sinmedi ama yinede

"Tamam tamam hadi defol git" dedim.

"Abi cok sagol Allah sana kan merkezleri bagislasin , Allahh ne muradin varsa versin , Allahh nehirleri kanla doldursun. Allah-" elimi operek surekli bisiler diliyordu

''Tamam tamam kes uzatma hadi defol" ve kosarak kacti gitti simdi daha az kalmisti grup biri olu , digerine izin vermistim gitmisti. 4 kisi kalmislardi. onlara bakip hangisinden baslicagimi dusunuyordum.

"Şey abi konusmaya izin varmi?" dedi iclerinden bir erkek.

"Tabi herkezin son arzusu kabul edilir"

"He guzel , abi ben sey dicektim. inanmicaksin ama bende aids`im .. Sen benide birak bende gidiyim" daha sonra yanindakilerde

"Bende aids`m"

"Bende."

"Evet bende"

"Yuh hepimizmi aids`siniz" dedim.

"Şey evet abi biz grup yaptikta" dedi utangac bir sekilde , ama inanmamistim bunlar benim yemegimdi ve birakmicaktim.

"Kesin , kesin ole kolay kurtulamazsiniz"

"Ama o gitti abi ona izin verdin"

"O istisnaydi"

"Sansli pez...." dedi kisik bir sesle.

"Efendim? birseymi dedin"

"Aa yok abi , diyorum ne guzel hep beraber bole aile gibi olduk konusuyoruz filan , abi senin coluk cocuk nasil iyilermi , yenge nabiyor." "Konuyu degistirmeye calisma ilk seni oldururum"

"Tamam abi sustum." iclerinden diger bir erkek.

"Sayin Kont Drakula abi bir sey dicektim izin varmi."

"Ne var ne istiyorsun?" "abi siz daha yeni ole tartisirken aids maids ben bi hesaplama yaptimda"

"Neymis o?" yanindaki sisman kizi gostererek

''Abi sen simdi bu iri arkadasin kanini emersen kesin doyarsin , bizide oldurmezsin he ne dersin?" sisman olan konustu

"Allah belani versin senin , sey Vampir bey ben sisman degilim kemiklerim iri inanin hem benim kansiz oldugumu soylerler baksaniza suratimda nur yok bembeyaz"

"Sen" diye oneri yapan erkegi isaret ettim.

"Evet abi ben"

"Pek senin kanini ilk icsem karnim doyarmi, bunuda hesapladinmi"

"Şey yok abi onu hesaplamadim , isime gelmedi acikcasi"

"Tahmin etmistim". artik sabrim tukeniyordu , hic bu kadar uzun surmemisti avlanmam , bunlarin cenesi kafami cok karistirmisti.

"Ahh kesin artik 300 yillik hayatimda sizin kadar dirdir yapani gormedim , susunda bitsin su is." havada olan ellerini indirdiler , sanki onlara silah cekmisim gibi elleri havadaydi. iclerinden biri

"Ooo abi sen naptinya 300 yil , yani 300 yasindasin he"

"Ee Evet nolmus"

"Abi sen manyakmisin ya , pardon dede , dede sen manyakmisin yahu " 4u birden yakima gelmisti , sanki huzur evindeki bir yasliya merhamet gosteriyor gibiydiler, kosede bulunan cop kutusunu arkama cektiler

"Gec otur dedecim ole yas gelmis 300`e yok keserim , geciririm , emerim filan senden gecti artik , sen ne yapiyorsun bi ayagin cukurda senin gec otur bi soluk al rengin benzin gitmis bembeyaz olmussun. Bizim bu siskodan bile beter gorunuyosun vallahi." diyip beni oturtular , bisiyim yoktu ama nedense onlar konustukca kendimi yorgun , bitkin yasli hissediyordum.

"Sey aslinda bende kendimi biraz kotu hissediyorum"

"Tabi dedecim senin artik bole gol kenarinda bi ev alip torunlarinla oynaman lazim , oyle discolarin arka sokaklarina gelipte sizin kaninizi emicem filan gecti artik senden , uzat ayaklarini heh sole ya" benim keyfim icin cabaliyorlardi biri ayaklarima masaj yapiyor biri kafama digeride kollarimi almisti. Tuhaf sekilde bitkin hissediyordum kendimi psikolojik olarak etkilenmistim.

"Haklisiniz sanirim cocuklar"

"Tabi canim hakliyiz, tansiyon filan vardir sende tepeye vurur valla boyle ne oldugunu anlamadan kut gidersin , sen bize lazimsin sen simdi ne savaslar gormussundur . Savas demisken abi benim bi tarih odevim vardi onunla ilgili bi ara konusalim ne dersin-." digeri konusan arkadasini durtunce susmustu, Kendimi iyice yasli hissediyordum

"Sey evet dedecim , sen simdi burda otur ben ambulans kapip gelcem tamammi" daha bisi dememe izin vermeden

"Bende senle geliyim , biliyorsun telefon bende"

''Dogru sende gel benle" olanlari yorgun halde izliyordum

"Benimde seninle gelmem lazim , sarji bitmis bi telefona ne yarar? Yeni bir batarya tabki , bende size kendi batarayami veririm."

"Çok dogru sende gel bizimle" son arkadaslarina bakip durdular

"Sendee seyy..."

"Benimde size destek olmam lazim , siz simdi telastan hic bisi anlatamazsiniz ben olmadan bitiksiniz siz ya"

"Hakli ''

''Hakli"

"Çok dogru" diye onayladilar .

"Amcacim sen burda dur biz bi kosu ambulans alip geliyoruz , biz gelene kadar sen su oldurdugun arkadasimizin kanini ici ver dayan takviye kuvvvet getircez , direncli ol kuvvetli ol Tanri senin yaninda , guc icinde amcacim" basimda bitkin sekilde onayladiktan sonra yavasca yuruyerek daha sonra kosarak uzaklastilar.Orda oturmus duruyordum , neler oldugunu algilamam uzun surdu, ne icin buraya gelmistim ? Ne olmustu? . Daha sonra kendime geldim ama coktan gitmislerdi , yerdeki cesetten baska birsey kalmamisti. Psikolojimin yerine gelmesi icin terapilere gittim , 1-2 ay yaslilik durumundan cikmak icin caba gosterdim. Eski halime gelincede Turkiye`den tasindim.

Direk copy+paste yaptığım için yazım yanlışı varsa üzgünüm...

Alıntıdır!!
Yenidoğan
Yenidoğan

Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) Empty Geri: Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =)

Mesaj tarafından Kbra~eDward♥ Paz Ocak 09, 2011 8:36 pm

=) Aids Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 P. için teşekkürler ECe
Kbra~eDward♥
Kbra~eDward♥
Yenidoğan
Yenidoğan

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1156510172

Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) Empty Geri: Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =)

Mesaj tarafından thedream Paz Ocak 09, 2011 9:01 pm

hahahahha Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184
yorumsuz......
paylaşım için sağ ol canım =)))
thedream
thedream
Vejeteryan

http://genclikhavadisleri.forumup.com

Mesaj tarafından melisesmerim(Dilek) Ptsi Ocak 10, 2011 11:01 pm

böhöhöhöytt Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 türk işi vampir hikayesi Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184
bey amcacım senin ne işin var türkiye gibi bir yerde Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 577820 mazallah böyle yaşlı hissettirirler adamı Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 29165 sonrada şöyle,böyle derken seni kandırıp Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 878494 vırrr diye kaçarlar Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 774826 sonra ben ne yaptımtım diye kafana çok vurarsın sen Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 216800
çookkk komikmiş yaa Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 774826 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 774826
paylaşım için teşekkürler Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 399308
melisesmerim(Dilek)
melisesmerim(Dilek)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından tutuldum Salı Ocak 11, 2011 3:12 pm

[Yorum Yok ] Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184
Allah'ım yaa biz Türkler vampire pabucunu ters giydiririz Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 682184
Teşekküler paylaşım için Ece'm Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Mervelim_robert Salı Ocak 11, 2011 6:51 pm

Ayy çok komikmiş Ece
Alemsin vallahi
Nerde matrak birşey sen ordasın Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 733476
Teşekkürler
Mervelim_robert
Mervelim_robert
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından -kelebek- C.tesi Ocak 22, 2011 9:55 pm

Sayin Kont Drakula abi . Vampir Bey.

of süperdi ya..
-kelebek-
-kelebek-
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Tamella54 Paz Ocak 23, 2011 11:19 am

Offf off ya Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Teşekkürler Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Tamella54
Tamella54
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından ♥kristalkelebek♥ Paz Ocak 23, 2011 11:35 am

Allahımm.. Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Koptum resmen.. Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Bahanelere bak ya... Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Sen bence de iyi yaptın Türkiyeden taşınmakla.. Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Kim bilir daha neler gelirdi başına... Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762

Paylaşım için Teşekkürler Ece'mm... Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
♥kristalkelebek♥
♥kristalkelebek♥
Vejeteryan

https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1327471113

Mesaj tarafından robsten_23 Paz Ocak 23, 2011 3:52 pm

Biz vampiri böyle yaparız işte Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762 Korkucaklar bizden Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Taşın sen taşın, geride de hiçbir şey bırakma Türkler Tarafından Yazılmış Komik Bir Vampir Hikayesi =) 757762
Teşekkürler (=
robsten_23
robsten_23
Yenidoğan
Yenidoğan

- Similar topics

:: Eğlence :: Geyik