Sır Tutabilir Misin? ~ Sophie Kinsella
2 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Sır Tutabilir Misin? ~ Sophie Kinsella
Emma'nın diğer kızlardan hiçbir farkı yok. Yani, onun da sırları var!
Annemden sakladığım sırlar,
Bekaretimi annemle babam alt katta Ben Hur izlerken, misafir yatak odasında Danny Nussbaum'a bahşettim.
Erkek arkadaşımdan sakladıklarım,
Kırk bedenim. Connor'ın sandığı gibi otuz altı değil.
Ayrıca Connor'ın gereğinden fazla yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Kendisini hep Ken'e benzetmişimdir.
Hani şu Barbie ve Ken'deki Ken'e.
İş arkadaşlarımdan sakladıklarım,
İş arkadaşım Artemis beni cidden sinir ettiğinde, yani hemen hemen her gün, masasındaki saksı çiçeğini portakal suyumla besliyorum. Fotokopi makinesini de bozan bendim. İşin aslı, bozulan ne varsa marifet benim!
Hiç kimseyle paylaşmayacağım sırlar…
Tanga popomu ısırıyor. CV'mdeki matematik notum gerçeği yansıtmıyor.
NATO'nun açılımını bilmiyorum. Hatta ne işe yaradığını da!
Bunlar benim sırlarımdı. Ta ki hepsini uçakta bir yabancıya yumurtlayana kadar. En azından o sırada yabancı olduğunu sanıyordum!
Orjinal Adı: Can You Keep a Secret?
Sayfa Sayısı: 440
Basım Tarihi: EYLÜL 2010
Yayınevi: Artemis Yayınları
Gerçekten çok güzel bir kitap :) Okumayı seven herkese öneriyorum :)
BuRcu_10- Yeni Üye
Geri: Sır Tutabilir Misin? ~ Sophie Kinsella
Kiştap aynen Sophiden beklediğim gibi çıktı açıkçası. Düz klasik her zaman aynısı yapan yazarımız farklı şeyler denemeli.
Yazarın kurgularını her zaman beğendim ama aşkı bu kadar sıran bir şekilde anlatması, cinsellikle bollaştırması sinirime dokunuyor. Bir kerede kurguna yakışır bir şeyler yazsan be kadın. Dilini zenginleştirsen ve insanları okurken zevk aldırsan. Ay şimdi nolcak acaba demedim hiç birzaman onun kitaplarında. Misal Pasaklı tanrıçadada beni hatırladınmıdada . Hep aynı şeyi yapıyor ama kurgu bulmada usta şimdi. ona birşey diyememm. D:
Yazarın kurgularını her zaman beğendim ama aşkı bu kadar sıran bir şekilde anlatması, cinsellikle bollaştırması sinirime dokunuyor. Bir kerede kurguna yakışır bir şeyler yazsan be kadın. Dilini zenginleştirsen ve insanları okurken zevk aldırsan. Ay şimdi nolcak acaba demedim hiç birzaman onun kitaplarında. Misal Pasaklı tanrıçadada beni hatırladınmıdada . Hep aynı şeyi yapıyor ama kurgu bulmada usta şimdi. ona birşey diyememm. D:
Benim okuduğum ilk kitabı bu olduğu için oldukça başarılı gelmişti aslında
BuRcu_10- Yeni Üye
Ouppsss..! Tabiide bu benim düşüncem, beğenmiş olabilirsin. Bende beğenmemiş olabilirim!!
KristyNesty demiş ki:Ouppsss..! Tabiide bu benim düşüncem, beğenmiş olabilirsin. Bende beğenmemiş olabilirim!!
Ahaha tabii ki :)
Sonuçta ben sadece tek bir kitabını okudum, o da buydu... Sen benden daha çok kitabını okumuş olarak tabii ki daha geniş bir bakış açısına sahipsindir. :)
BuRcu_10- Yeni Üye
Similar topics
» Alışverişkolik Serisi // Sophie Kinsella
» Güler misin,ağlar mısın ?
» Yer Misin ? Yemez Misin ?
» Var Mısın, Yok Musun?
» Kayberek Kazanabilir Misin?
» Güler misin,ağlar mısın ?
» Yer Misin ? Yemez Misin ?
» Var Mısın, Yok Musun?
» Kayberek Kazanabilir Misin?
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap