Keşke Gerçek Olsa // Marc Levy
5 posters
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
Keşke Gerçek Olsa // Marc Levy
İşten eve yorgun döndüğünüz bir gün, banyo dolabınızın içinde bir kadın bulsanız ne yapardınız? Hele bu kadını sizden başka kimse görüp sesini duyamıyorsa? Genç ve güzel bir doktor olan Lauren, bir trafik kazası sonucu bitkisel yaşama girer ve çalıştığı hastaneye getirilir.
Lauren'in bedeni hastanenin yoğun bakım odasında yatarken ruhu özgürce dolaşmaya başlar. Lauren'in ruhunun en önce gittiği yer elbette yıllarca oturmuş olduğu, ama bitkisel yaşama girdikten sonra genç Amerikalı mimar Arthur'a kiralanmış olan apartman dairesidir. Ayrılmaz ikili gibi birlikte yaşamaya başlayan Lauren ile inanılmaz olana inanan Arthur'un arasında duygusal bir yakınlaşma olması kaçınılmazdır. Öte yandan Lauren'in görünmez bedeniyle katıldığı bu birliktelik, genç adamın başını derde sokmakta gecikmeyecektir.
Kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlediren anlatımıyla Keşke Gerçek Olsa modern bir peri masalı. Beklenmedik bir sona ulaşana kadar bir solukta okunan roman, Fransa'da 2000 yılında yayınlanır yayınlanmaz çok satan kitaplar listesinin ilk sırasına oturdu vu bu yerini haftalarca korudu. İzmir kökenli bir aileden gelen Mare Levy'nin çeşitli ödüller alan, bugüne kadar yirmi sekiz dile çevrilen ve bir milyondan fazla okura ulaşan bu romanı, ünlü yönetmen Steven Spielberg tarafından yakından filme de çekilecek.
Harika bir kitap ,büyük küçük herkese tavsiye ederim ...
Tanıtımıyla kısıtlı kalmayan duygular ve büyüleyici anlatımıyla Levy harikalar yaratmış ...
Tanıtımıyla kısıtlı kalmayan duygular ve büyüleyici anlatımıyla Levy harikalar yaratmış ...
tutuldum- KurtAdam
Geri: Keşke Gerçek Olsa // Marc Levy
İlginç...Oldukça =) Elimdeki kitapları bitirip en kısa zamanda okunması gerekenler listesine yazdım.Bu tür kitaplar çok hoşuma gidiyor...
Teşekkürler =)
Teşekkürler =)
Mikli4- Cullen
Tavsiyem bu Karyacım ve harika ötesi bir kitap ,beğeneceğini umuyorum (:
tutuldum- KurtAdam
Marc Levy'nin birkaç kitabını daha okudum. =) Güzel ama çok basit bir kitaptı. =) Filmini de izledim, bayağı oldu. Just Like Heaven 'dı sanırım filmin adı, yani Cennet Gibi. =) Tabii biraz değiştirerek senaryoyu hazırlamışlar. İkinci kitabı da var bunun ama alamadım. =) Hatta adı Seni Tekrar Görmek . =) Paylaşım için sağ ol.
Merve senin dediğin kitap bu kitabın devamı , dediğin gibi yazarın edebiyatı biraz zayıf gibi ama ele aldığı konu oldukça ilginç olduğundan bu açığı kapatıyor ...
tutuldum- KurtAdam
merve sen bu kitabı okuduktan sonra beni rüyanda ölü bir ruh olarak görmemişmiydin kötü bir hatıram var bu kitapla
~SeDeF~- Yenidoğan
Yaaa çok etkilendim ne yapayım , hem seni öyle ölü görünce ne oldum biliyor musun ?
Uykumda üzüntüden ölecektim !!
Sen de oku gör ...
Sen de oku gör ...
tutuldum- KurtAdam
yok ben bilerek okumuyorumtutuldum demiş ki:Yaaa çok etkilendim ne yapayım , hem seni öyle ölü görünce ne oldum biliyor musun ?
Sen de oku gör ...
seni ölü görmek istemem
~SeDeF~- Yenidoğan
●●●ѕє∂єƒ●●● demiş ki:yok ben bilerek okumuyorumtutuldum demiş ki:Yaaa çok etkilendim ne yapayım , hem seni öyle ölü görünce ne oldum biliyor musun ?
Sen de oku gör ...
seni ölü görmek istemem
tutuldum- KurtAdam
konu çok hoşuma gitti canomm
elimdeki kitap biter bitmez başlayacağım buna =))
elimdeki kitap biter bitmez başlayacağım buna =))
Similar topics
» Rüyalar Gerçek Olsa/Julia Quinn
» Renkleri Böyle Olsa
» .... İle Karşılaşma Fırsatın Olsa Ona İlk Ne Söylerdin?
» Hayatın Bir Roman Olsa Adı Ne Olurdu?
» Gerçek Aşk
» Renkleri Böyle Olsa
» .... İle Karşılaşma Fırsatın Olsa Ona İlk Ne Söylerdin?
» Hayatın Bir Roman Olsa Adı Ne Olurdu?
» Gerçek Aşk
:: Eğlence :: Serbest Bölge :: Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası