Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :)

+21
miley_cyrus
zeynep zeyno =)
the.cullens
RpAtTz_hbt
ßiG ßaD AnGeL...!
Bella_Ceren
:) eCe (:
Dejavu.Bella
Mikli4
gokce17
geceyarısı
Sheilarp
JustyKolik
princo_giz
'-Gιzєм •••
tutuldum
'ßurcuH'*
RobSten
MeLody
culkalen
' UnbaLanced ~(:
25 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 Empty Geri: Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :)

Mesaj tarafından zeynep zeyno =) Ptsi Ocak 10, 2011 8:44 pm

Meraba ben zeynep
7.sınıfa gidiyorum
istanbulda oturuyorum.
istersen abla diyebilirim sen bilirsin yani =)
tanıştığıma memnun oldum =)
zeynep zeyno =)
zeynep zeyno =)
Vejeteryan

Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 Empty Geri: Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :)

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Salı Ocak 11, 2011 6:40 pm

the.cullens demiş ki:Merhaba canım bende Pelin. 15 Yaşındayım Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762

İyi forumlar !!! Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 398552
Memnun oldum peliincim :)
Sana dfa iyi forumlar :)

RpAtTz_hbt demiş ki:Kötü değil de alışkanlık mı efes filan sende?Bide eğer seninse iyi devirmişin 3 taneyi Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 75963 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 398552
Yok canım yılbasındaydım da ondan Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
^üçü benim değil biri benimdi kız Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
zeynep zeyno =) demiş ki:Meraba ben zeynep
7.sınıfa gidiyorum
istanbulda oturuyorum.
istersen abla diyebilirim sen bilirsin yani =)
tanıştığıma memnun oldum =)
Farketmez tatlım istediğin gibi hitap edebilirsin :)
Ben de memnun oldum zeynepcim :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından RpAtTz_hbt Salı Ocak 11, 2011 8:44 pm

Yılbaşı bir kopuyum filan mı dedin Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Yılbaşındayım ben bi içiyim de geliyim Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762 bu ne demek yavv Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 772255 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 398552
RpAtTz_hbt
RpAtTz_hbt
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Çarş. Ocak 12, 2011 5:17 pm

Anlamadım ama neyse.
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından miley_cyrus Çarş. Ocak 12, 2011 6:34 pm

aleyna ben hümay 18 yaşındayım ne olur bana yardımcı olursan sevinirim ya benide aranıza alın ne olurrrrrrr:(
miley_cyrus
miley_cyrus

Mesaj tarafından chamomile Çarş. Ocak 12, 2011 6:39 pm

Hoşgeldiin Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Bende Gamze, 15 yaşındayım Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Tanıştığımıza memnun oldum, iyi forumlar Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
chamomile
chamomile

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Cuma Ocak 14, 2011 9:45 pm

miley_cyrus demiş ki:aleyna ben hümay 18 yaşındayım ne olur bana yardımcı olursan sevinirim ya benide aranıza alın ne olurrrrrrr:(
Gel tatlım alalım seni de aramıza :)
Memnun oldum :)

chamomile demiş ki:Hoşgeldiin Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Bende Gamze, 15 yaşındayım Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Tanıştığımıza memnun oldum, iyi forumlar Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Memnun oldum Gamze'cim :)
İyi forumlar :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından sevimli C.tesi Ocak 15, 2011 9:09 pm

AYY!
CİDDEN HERKES BURADA YAA!!!
ALEYNA BEN DE İREM 14 YAŞINDAYIM TAY-MON CUYUM.ANKARA DA YAŞIYORUM.VE ÇİKOLATA İLE EVLİYİM Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 290137 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 78329
VE BURADAKİ İFADELERE BAYILDIM!!!

BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...
sevimli
sevimli

Mesaj tarafından Thehost Paz Ocak 16, 2011 9:36 pm

Selam ben Kübra..
Galatasaraylıyım, Adana'da oturuyorum.
En sevdiğim renk: Mavidir. En sevdiğim şarkı: Sürekli değişiyor ama şu sıralar Yüksek Sadakat = Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer.
Harry Potter fanıyım. Ginny&Harry yani benim tabirimle; Ginn[Harr]Y'ciyim. Zaten az önce belirttiğim şarkıyı sevmemin nedeni salak bir şekilde bana o ikilinin aşkını hatırlatması. Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Aynı zamanda Göçebe fanıyım zaten nickimden de anlaşılacağı gibi. The Host. =) Ama Harry Potter'ın bugünlerde baskın geldiğini itiraf etmek zorundayım.
İşte biraz çılgınımdır, bazen saçmalarım, özellikle uykum geldiğinde. Kendimi daha fazla nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu kadar.
Aramıza hoşgeldiniz. =)
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Ptsi Ocak 17, 2011 4:34 pm

sevimli demiş ki:AYY!
CİDDEN HERKES BURADA YAA!!!
ALEYNA BEN DE İREM 14 YAŞINDAYIM TAY-MON CUYUM.ANKARA DA YAŞIYORUM.VE ÇİKOLATA İLE EVLİYİM Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 290137 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 78329
VE BURADAKİ İFADELERE BAYILDIM!!!

BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORSUN...

Evet herkes burda Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Memnun oldum İrem :)
Ben de bayıldım Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762 Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 831981

thehost demiş ki:
Selam ben Kübra..
Galatasaraylıyım, Adana'da oturuyorum.
En sevdiğim renk: Mavidir. En sevdiğim şarkı: Sürekli değişiyor ama şu sıralar Yüksek Sadakat = Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer.
Harry Potter fanıyım. Ginny&Harry yani benim tabirimle; Ginn[Harr]Y'ciyim. Zaten az önce belirttiğim şarkıyı sevmemin nedeni salak bir şekilde bana o ikilinin aşkını hatırlatması. Hey! Açılın kambersiz düğün olmaz :) - Sayfa 2 757762
Aynı zamanda Göçebe fanıyım zaten nickimden de anlaşılacağı gibi. The Host. =) Ama Harry Potter'ın bugünlerde baskın geldiğini itiraf etmek zorundayım.
İşte biraz çılgınımdır, bazen saçmalarım, özellikle uykum geldiğinde. Kendimi daha fazla nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu kadar.
Aramıza hoşgeldiniz. =)
Ooo kübracım hoşbuldum :)
Aynen göçebeyi ben de çok severim :)
Tanıstığımıza memnun oldum tatlım :)
Aynı özelliklere sahibiz gibi bir şey :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

Mesaj tarafından nessie!! Perş. Ocak 20, 2011 4:42 pm

Geç odu,ama güç olmasın.
Aleyna'cım ben Melike.Yaşıtız seninle (: Ben de severim voleybolu,ama baskete ilgim daha büyüktür.
Hoşgeldin canım benim(:
Ayrıca Balıkesir'i çok severim.Yazları geliriz oraya ailecek (: Güzel bir şehir (:
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Mesaj tarafından ' UnbaLanced ~(: Salı Şub. 08, 2011 11:57 pm

nessie!! demiş ki:Geç odu,ama güç olmasın.
Aleyna'cım ben Melike.Yaşıtız seninle (: Ben de severim voleybolu,ama baskete ilgim daha büyüktür.
Hoşgeldin canım benim(:
Ayrıca Balıkesir'i çok severim.Yazları geliriz oraya ailecek (: Güzel bir şehir (:
Ben de memnun ldum Melikee (:
Bandırma da oturuyorum ama balıkesir de güzel :)
' UnbaLanced ~(:
' UnbaLanced ~(:
Vejeteryan

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics