Merhaba yeni ailem. :)
+4
lincolngamze
^PaRaMoRE^
MeLody
Büsra
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhaba yeni ailem. :)
Merhaba herkese. İlk üye olduğumda özellikle başlık açmadım çünkü zaten herkesi tanıyordum. Ama şimdi fark ettim ki üye sayımız bir hayli artmış. Ehh aralarda tanımadıklarım da vardır mutlaka. En iyisi kendimi yeniden tanıtmak daha önceden tanıdıklarıma da tekrar merhaba demek. :)
Adım Büşra. 17 yaşındayım ve 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul ve dershane arasında gidip geliyor ve YGS-LYS'ye hazırlanıyorum. :) Galatasaraylıyım. Kitap okumayı ve film izlemeyi çok severim. Film hastalığım var denilebilir hatta. Konusunu beğenmediğim filmleri bile sırf yorum yapabilmek için izlemeye başladım. Gerçi okullar başladığından beri pek bir şey yapabildiğim söylenemez. Her neyse daha fazla uzatmayayım. Herkesle tanıştığıma şimdiden çok memnun oldum.
Adım Büşra. 17 yaşındayım ve 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okul ve dershane arasında gidip geliyor ve YGS-LYS'ye hazırlanıyorum. :) Galatasaraylıyım. Kitap okumayı ve film izlemeyi çok severim. Film hastalığım var denilebilir hatta. Konusunu beğenmediğim filmleri bile sırf yorum yapabilmek için izlemeye başladım. Gerçi okullar başladığından beri pek bir şey yapabildiğim söylenemez. Her neyse daha fazla uzatmayayım. Herkesle tanıştığıma şimdiden çok memnun oldum.
Büsra- Cullen
Geri: Merhaba yeni ailem. :)
Merhaba Büşra yada Büşra abla. Aramızda 2,5 yaş var... Hangisini tercih edersen bende sana öyle hitap ederim... (:
Ben Tuğçe. Memnun oldum... (:
Ben Tuğçe. Memnun oldum... (:
MeLody- Vejeteryan
Merhaba büşra abla ben bige.16 yaşındayım.kitap okumaya bayılırım.ayrıca hikaye yazarım(güzel bir kalemim olduğu söyleniliyor.)
^PaRaMoRE^- Mesaj Sayısı : 15
Merhaba Büşra'm.İyi forumlar :)
lincolngamze- Admin
Merhaba Büşra bende Bircan :)
RobSten- Yenidoğan
Hoşgeldinnn annemmmmm Senide görmek çooook ama çook güzell Öpüyorumm bal yanaklarındann
Persephone- Vejeteryan
Merhaba Büşra bende Bircan :)
RobSten- Yenidoğan
Ben de memnun oldum Tuğçeciğim. :) Benim için hiç fark etmez nasıl istersen öyle hitap edebilirsin tatlım. :)
Merhaba Bige. :) İsmin çok değişikmiş bu arada. Tanıştığıma memnun oldum. :)
Gamze'm teşekkür ederim sana da iyi forumlar. :) Ne zamandır görmemiştim seni özlemişim. :) Çok konuşmasakta yokluğun fark ediliyor. :)
Hoşbuldum sevgili yavrum. Özlemişim kız seni burada görünce yüzümde bir gülümsemeye engel olamadım. Ben de öpüyorum kocaman kocaman. :)
Tanıştığıma memnun oldum Bircan. :)
Merhaba Bige. :) İsmin çok değişikmiş bu arada. Tanıştığıma memnun oldum. :)
Gamze'm teşekkür ederim sana da iyi forumlar. :) Ne zamandır görmemiştim seni özlemişim. :) Çok konuşmasakta yokluğun fark ediliyor. :)
Hoşbuldum sevgili yavrum. Özlemişim kız seni burada görünce yüzümde bir gülümsemeye engel olamadım. Ben de öpüyorum kocaman kocaman. :)
Tanıştığıma memnun oldum Bircan. :)
Büsra- Cullen
Merhaba Büşra abla. Yağmur ben. 13 yaşındayım, 7. sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Tanıştığıma memnun oldum.
YgmurStew- Yenidoğan
Bende çok memnun oldum Yağmurcuğum.
Bu arada yeni fark ediyorum ne kadar az kişiyi tanıyormuşum ben ya. Başlığı açtığım çok iyi olmuş.
Bu arada yeni fark ediyorum ne kadar az kişiyi tanıyormuşum ben ya. Başlığı açtığım çok iyi olmuş.
Büsra- Cullen
Adaşıııım. Sende geldin ohh. :) Hoşgeldin tatlııım :)
JustyKolik- KurtAdam
Hoşbuldum canım benim. :) Sen de hoşgeldin. :)
Büsra- Cullen
(= Hoşbuldum canım. Hepimiz hoşbulduk .
JustyKolik- KurtAdam
1 sayfadaki 1 sayfası