Jackson Rathbone Breaking Dwan için "Aile kavuşma" (12 Haziran 2010)
1 sayfadaki 1 sayfası
Jackson Rathbone Breaking Dwan için "Aile kavuşma" (12 Haziran 2010)
"Henüz bill condon ile tanışma fırsatım olmadı, ama bence akademi ödüllü yönetmen ile çalışmak
harika bir deneyim olacak."Rathbone geçen hafta, Los Angeles MTV Film Ödülleri idi MTV News söyledi.
"Benim hayranı olduğum bu inanılmaz yönetmenlerle çalışıyorum.Twilight'ın yönetmeni Catherine
Hardwicke bağımsız hissettim.New Moon yönetmeni Chris Weitz de birazdaha güzel ve zarifti.
Eclipse yönetmeni David Slade ile gidiş biraz daha koyuydu ...Bu yüzden ben Bill Condan'ın nasıl
devam edeceğini görmek için heyecanlıyım.Gerçekten hiçbir fikrim yok.Hatta dürüst olmak gerekirse
daha Breaking Dawn'ın senaryosunu bile görmedim.Ben de hala senin gibibekliyorum." diyor Rathbone.
Rathbone, Breaking Dawn'ın çekim takvimini bilmediğini itiraf etti.
"Hayır yapmadım. ben buna rağmen sana yalan söyleyebilirdim.Ama ben sana yalan söylemeyeceğim."diyor.
Rathbone hala aklını bunun etrafında toplamaya çalıştığını ve sadece bu ışıltının tadını çıkarmak istediğini
söylüyor. "Çalışmayı hayal ettiğim insanlarla çalışırken buldum kendimi. Bu içinde bulunmak için harika bir yer."
"Bu bir ayrıcalık, bir hak değil. Tadını çıkarıyorum, seviyorum,çünkü bir sanatçı olarak ,o anıları alırsınız ,
onlarla yaşarsınız".
Breaking Dawn hakkında henüz kimse kesin olarak birşey bilmiyor ama Rathbone birşeyden emin:
Bütün film ekibi yeniden birşeltiği için çok mutlu."Sadece birlikte olmak istedim aile gibi.Biz birlikte
büyüdük.Biz film için olsunyada olmasın her zaman aile gibi olacağız" diyor.
Çeviri : sebra
sebra- Yenidoğan
Similar topics
» Summit Breaking Dawn İçin Resmi Açıklamayı Yaptı 2 Film (11 Haziran 2010)
» Breaking Dawn için 3 Yönetmen (20 Mart 2010)
» Breaking Dawn için Başka bir Yönetmen Adayı (3 Nisan 2010)
» The Twilight Saga: Breaking Dawn - Genç Renesme İçin Seçmeler Oyuncu Seçimi (23 Eylül 2010)
» Jackson Rathbone B. D
» Breaking Dawn için 3 Yönetmen (20 Mart 2010)
» Breaking Dawn için Başka bir Yönetmen Adayı (3 Nisan 2010)
» The Twilight Saga: Breaking Dawn - Genç Renesme İçin Seçmeler Oyuncu Seçimi (23 Eylül 2010)
» Jackson Rathbone B. D
1 sayfadaki 1 sayfası