Alkış İstiyorum
+5
-kelebek-
Kbra~eDward♥
antinotizia (Esila)
:) eCe (:
notizia
9 posters
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası
Alkış İstiyorum
Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp "Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gonderelim.
--*--
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?".
Tıpkı yukarıdaki örneklere benzer şeyler söyleyeceğiz. Oyun bundan ibaret.
Başlıyorum. :)
-
-
-
Elbise seçerken 1 saat 10 dakika harcayan giyerken de 3 dakikasını veren kendim için alkış istiyorum. :))
--*--
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?".
Tıpkı yukarıdaki örneklere benzer şeyler söyleyeceğiz. Oyun bundan ibaret.
Başlıyorum. :)
-
-
-
Elbise seçerken 1 saat 10 dakika harcayan giyerken de 3 dakikasını veren kendim için alkış istiyorum. :))
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Alkış İstiyorum
(:
Alışverişte annesi tarafından seçilen bluzu almamak için inat edip, 2 saat daha güzelini arayıp, en sonunda annesinin gösterdiği bluzu "Aaa! Bak bu çok güzelmiş, niye daha önce göstermedin?" diyerek annesine aldıran kendim için alkış istiyorum ben de
Alışverişte annesi tarafından seçilen bluzu almamak için inat edip, 2 saat daha güzelini arayıp, en sonunda annesinin gösterdiği bluzu "Aaa! Bak bu çok güzelmiş, niye daha önce göstermedin?" diyerek annesine aldıran kendim için alkış istiyorum ben de
:) eCe (:- Yenidoğan
Pırlanta yüzük reklamında üç taşlı yüzüğü üçlü el feneri sanıp bana ' Aaa abla baksana feneri bir yakıyorsun üçü birden yanıyor.' diyen kardeşim için istiyorum bir alkış da.
Bir konu hakında konuşurken beni dinleyen- yada öyle sandığım- kişinin , 5 dakika sonra aynı soruyu sorması üzerine bir alkış istiyorum ;)
sınavdan 95 alıp ağlayan arkadaşıma alkışş
-kelebek-- Yenidoğan
Telefonla konuşurken beni sinir eden ve aslında bana bulaşmamayı bilen kardeşim için büyükkkkkkkk bir alkış ,sonucu bildiği işlere kalkıştığı için ve bu yazıyı şu anda okuyup selam verdiği içinde bir alkış daha !!
tutuldum- KurtAdam
Sevdiği çocuğun önünde çok eskiden pat diye düşen bana alkış.(Utanç vericiydi..)
sunny- Vejeteryan
müdür beni seviyor musun diye sordu bi arkadaşa o da HAyır nernizi sevecem demişti
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Müdür hakkında konuşurken birden yanımızda belirince iti an çomağı hazırla, diyip müdürün öldürücü bakışları karşısında eridiğim için kendimi alkışlıyorum.
ναмριяє gιяL'- Mesaj Sayısı : 16
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası