Neden...?
4 posters
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası
Neden...?
Herkesin ''Neden''leri vardır... Nedenlerinizin yanıtlandırabileceğiniz bir oyun.
Örnek:
A kişisi: Neden Televizyondaki her sunucu ''70 milyon bizi izliyor'' der? Nasıl bu kadar emindir 70 milyonun onu seyrettiğinden?
B kişisi: Kendini yüceltmek için öyle söylerler. Neden yorgunluktan yere yıkılsam bile alışverişe hayır diyemiyorum?
Bla bla bla. :P
--*--
Başlıyorum. :)
Neden otobüs şoförleri tıka basa dolu olsa bile otobüs, yolcu almaya devam ederler?
Örnek:
A kişisi: Neden Televizyondaki her sunucu ''70 milyon bizi izliyor'' der? Nasıl bu kadar emindir 70 milyonun onu seyrettiğinden?
B kişisi: Kendini yüceltmek için öyle söylerler. Neden yorgunluktan yere yıkılsam bile alışverişe hayır diyemiyorum?
Bla bla bla. :P
--*--
Başlıyorum. :)
Neden otobüs şoförleri tıka basa dolu olsa bile otobüs, yolcu almaya devam ederler?
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Neden...?
Hep merak ettiğim ve cevabını bir türlü bulamadığım bir soru. O kadar insanı yapışık ikiz gibi görmek bütün gün yolculuk yaparken keyfini yerine getiriyor olabilir. Bazı yönlerden komik bir durum çünkü (dışarıdan bakıldığında tabi)
Neden insanlar yalan söyledikten sonra, yalan söylemediklerini söyleyerek bir kez daha yalan söylemiş olurlar ?
Neden insanlar yalan söyledikten sonra, yalan söylemediklerini söyleyerek bir kez daha yalan söylemiş olurlar ?
:) eCe (:- Yenidoğan
Yalan söylediğini itiraf ettikleri zaman olacaklardan korktukları için olabilir ;)
Neden bulmacadaki boru sesi sorusunun cevabı "ti" dir ? ( ben hiç ti diye ses çıkaran boru görmedim ? ;D )
Neden bulmacadaki boru sesi sorusunun cevabı "ti" dir ? ( ben hiç ti diye ses çıkaran boru görmedim ? ;D )
Cevap "ti" mi olur? Onu bile bilmiyordum ben
Neden sınav zamanı stresli oluruz?
Neden sınav zamanı stresli oluruz?
sunny- Vejeteryan
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası