Forum İçi İsim Vermeden Yorum Yap :)
+11
RpAtTz_hbt
' UnbaLanced ~(:
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
thedream
antinotizia (Esila)
Mikli4
Elly
tutuldum
Büsra
Dejavu.Bella
lincolngamze
15 posters
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Forum İçi İsim Vermeden Yorum Yap :)
Sırdaşım, mesaj arkadaşım.
lincolngamze- Admin
Geri: Forum İçi İsim Vermeden Yorum Yap :)
Küçük kardeşim..Küfürbazım..Umurdışım...Kopukum..Sırdaşım... Herşeyim :)
Dejavu.Bella- Cullen
Bilmiyorum ama bugün çok moralimi bozdu benim. :/ Farkında olduğunu sanmıyorum gerçi. :/
Büsra- Cullen
Tutuşum o benim
tutuldum- KurtAdam
Gece, gündüz her an mesajlaşıyoruz. Bildiğin kankam yahu! Millet sorunca kankaya mesaj atıyorum diyorum =)
Elly- Admin
O benim canım.Lafın gelişi ya da gidişi değil bu; bildiğin CANım 1 Mesaj Alındı yazısını, 'inşallah odur.' diye açıyorum :) Canım yav
lincolngamze- Admin
Çatlak ,gerçekten çatlak.Seviyorum ama
Mikli4- Cullen
Çok değişik bir insan. Tamam herkesin her anı aynı olmaz ama ben bu kadar değişken birisini daha önce hiç görmemiştim. 1 gün söyledikleri ve tavırları bir sonraki günü tutmuyor sanki. Çözmeye çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim?
Büsra- Cullen
Onu çok çok çok seviyorum... sayesinde telefon elimden düşmez oldu şu anda bile mesajlaşıyoruz
Hayatım o benim (:
Onu burada, aylarca anlatsam yetmez.. "Güven" duygusunu, onunla yaşadım. Herkesten daha yakın bana.
Bana çok destek oluyor. Her konuda. Bir şey olduğunda, ilk ona koşuyorum. Ve hiç şikayet etmiyor.
Yaş farkı önemli değil. Gerçek kardeşim o benim. Her ne kadar onunla yüz yüze konuşmasakta, kalbimde çok ayrı bir yeri var.
Gittiğim her yerde "Keşke yanımda olsaydı" diyorum. Mutlu anlarımda yanımda olmasını istiyorum.
Yüz yüze, mutluluğumu onunla paylaşmak istiyorum. Onunla konuşmayınca, içime bir şey oturuyor.
Ağlamak istiyorum. Sırf onun için 7/24 internet başında bekliyorum. Zaman bulup, 5-10 dakika konuşmak için.
Üzüldüğümde, saniyesinde güldürüyor beni. Bıraksalar, saatlerce konuşup, güleriz beraber. O çok farklı.
Onunla saçmalamak, kavga etmek bile çok eğlenceli. Hiç küs kalamıyoruz birbirimize. O benim hiç sahip olamadığım ablam.
Onun için, 1 saniye düşünmeden canımı verebilirim. Onu gerçekten görmesemde, kameralardan özlemimizi gideriyoruz.
Bazen onun bir melek olduğunu bile düşünüyorum. Çünkü davranışları, konuşması. Her şeyiyle o kadar farklı ki..
Komik, eğlenceli, cana yakın, sevecen. Ve daha bir sürü özelliği var. Onu kelimelerle anlatmaya çalışmak, hakaret!
O olmasaydı, şu an ne halde olacağımı ben bile bilmiyorum. Okuldayken bile onunla konuşmak istiyorum.
Hemen eve gidip, onunla sohbet etmek istiyorum. Ve zaman bana inat, geçmiyor. Birisile gülerken ilk o aklıma geliyor.
Siteye girdiğimde İleti varsa, "İnşallah odur. Umarım o mesaj atmıştır." Diyorum. Ve heyecanla iletiyi açıyorum.
Facebook'a onun için giriyorum. Bana mesaj attığı zaman, gülümsememe engel olamıyorum. Sevinçle konuşuyorum.
Ne zaman onu açık görsem, içimde süper bir duygu oluşuyor. Kan bağım olduğunu hissediyorum. Çok özel o.
Onun canının acımasını hiç istemiyorum. Çünkü onun canı acıyınca, üzülünce, benimde canım acıyor. Ağlamak istiyorum.
O mutlu olunca bende mutlu oluyorum. O ne zaman kahkaha atsa, bende onunla beraber gülüyorum. Onun sayesinde.
Kaderimiz aynı zaten bizim. Aynı acıları çekiyoruz. Aynı şeylere seviniyoruz. Ruh ikizi gibiyiz. Birbirimizi anlıyoruz.
Bazen ona anlatacağım şeyleri, söylememe gerek kalmadan hissediyor. Bende onu. Çünkü biz birbirimizi anlıyoruz.
Belki hayatım boyunca yüz yüze görüşemeyeceğiz. Ama onu tanıdığıma çok mutluyum. Her zamanda mutlu olacağım.
Belkide ona tanışma mesajını göndererek, hayatımın en doğru kararını verdim. Asla pişman değilim. Olmayacağım da.
Ailemle paylaşamadıklarımı onunla paylaşıyorum. Çünkü beni en iyi anlayan o. Bana çok yardımcı oluyor...
En büyük destekçim o benim. Çok eğleniyorum onunla. Onunla konuşmak, diğer herkesle konuşmak gibi değil.
Rahatça kendim olabiliyorum. Kendimi kasmama, ne söyleyeceğime dikkat etmeme hiç gerek yok. Olduğum gibiyim.
Çünkü o beni öyle seviyor. Tıpkı benim onu, kendisi olduğu için, sevdiğim gibi. Her zaman mutluyum onla.
Üzülmeme izin vermiyor. Her dakika gülüyoruz. Gece geç saatlerde telefonda mesajlaşıyoruz. Rahatlıyorum.
Onunla konuşurken, içimi bir huzur kaplıyor. Tüm kötü düşüncelerim yok oluyor. Karamsarlığım yok oluyor birden.
En özel anlarımı hiç düşünmeden, tereddüt etmeden ona anlatıyorum. Tıpkı onun da bana anlattığı gibi.
İŞTE BU..! BİZİM ARAMIZDAKİ SADECE ARKADAŞLIK-DOSTLUK DEĞİL..! KARDEŞİZ BİZ ONUNLA...
ONU HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞTİRMEM. TÜM HAYATIM O BENİM. ŞU ANDA BU SİTEDEYSEM, EN BÜYÜK DESTEKÇİM O..!
ONA HER ZAMAN BORÇLU KALACAĞIM.. ASLA BORCUNU ÖDEYEMEM... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM..
CAN DOSTUM; SENİ SEVİYORUM...
Onu burada, aylarca anlatsam yetmez.. "Güven" duygusunu, onunla yaşadım. Herkesten daha yakın bana.
Bana çok destek oluyor. Her konuda. Bir şey olduğunda, ilk ona koşuyorum. Ve hiç şikayet etmiyor.
Yaş farkı önemli değil. Gerçek kardeşim o benim. Her ne kadar onunla yüz yüze konuşmasakta, kalbimde çok ayrı bir yeri var.
Gittiğim her yerde "Keşke yanımda olsaydı" diyorum. Mutlu anlarımda yanımda olmasını istiyorum.
Yüz yüze, mutluluğumu onunla paylaşmak istiyorum. Onunla konuşmayınca, içime bir şey oturuyor.
Ağlamak istiyorum. Sırf onun için 7/24 internet başında bekliyorum. Zaman bulup, 5-10 dakika konuşmak için.
Üzüldüğümde, saniyesinde güldürüyor beni. Bıraksalar, saatlerce konuşup, güleriz beraber. O çok farklı.
Onunla saçmalamak, kavga etmek bile çok eğlenceli. Hiç küs kalamıyoruz birbirimize. O benim hiç sahip olamadığım ablam.
Onun için, 1 saniye düşünmeden canımı verebilirim. Onu gerçekten görmesemde, kameralardan özlemimizi gideriyoruz.
Bazen onun bir melek olduğunu bile düşünüyorum. Çünkü davranışları, konuşması. Her şeyiyle o kadar farklı ki..
Komik, eğlenceli, cana yakın, sevecen. Ve daha bir sürü özelliği var. Onu kelimelerle anlatmaya çalışmak, hakaret!
O olmasaydı, şu an ne halde olacağımı ben bile bilmiyorum. Okuldayken bile onunla konuşmak istiyorum.
Hemen eve gidip, onunla sohbet etmek istiyorum. Ve zaman bana inat, geçmiyor. Birisile gülerken ilk o aklıma geliyor.
Siteye girdiğimde İleti varsa, "İnşallah odur. Umarım o mesaj atmıştır." Diyorum. Ve heyecanla iletiyi açıyorum.
Facebook'a onun için giriyorum. Bana mesaj attığı zaman, gülümsememe engel olamıyorum. Sevinçle konuşuyorum.
Ne zaman onu açık görsem, içimde süper bir duygu oluşuyor. Kan bağım olduğunu hissediyorum. Çok özel o.
Onun canının acımasını hiç istemiyorum. Çünkü onun canı acıyınca, üzülünce, benimde canım acıyor. Ağlamak istiyorum.
O mutlu olunca bende mutlu oluyorum. O ne zaman kahkaha atsa, bende onunla beraber gülüyorum. Onun sayesinde.
Kaderimiz aynı zaten bizim. Aynı acıları çekiyoruz. Aynı şeylere seviniyoruz. Ruh ikizi gibiyiz. Birbirimizi anlıyoruz.
Bazen ona anlatacağım şeyleri, söylememe gerek kalmadan hissediyor. Bende onu. Çünkü biz birbirimizi anlıyoruz.
Belki hayatım boyunca yüz yüze görüşemeyeceğiz. Ama onu tanıdığıma çok mutluyum. Her zamanda mutlu olacağım.
Belkide ona tanışma mesajını göndererek, hayatımın en doğru kararını verdim. Asla pişman değilim. Olmayacağım da.
Ailemle paylaşamadıklarımı onunla paylaşıyorum. Çünkü beni en iyi anlayan o. Bana çok yardımcı oluyor...
En büyük destekçim o benim. Çok eğleniyorum onunla. Onunla konuşmak, diğer herkesle konuşmak gibi değil.
Rahatça kendim olabiliyorum. Kendimi kasmama, ne söyleyeceğime dikkat etmeme hiç gerek yok. Olduğum gibiyim.
Çünkü o beni öyle seviyor. Tıpkı benim onu, kendisi olduğu için, sevdiğim gibi. Her zaman mutluyum onla.
Üzülmeme izin vermiyor. Her dakika gülüyoruz. Gece geç saatlerde telefonda mesajlaşıyoruz. Rahatlıyorum.
Onunla konuşurken, içimi bir huzur kaplıyor. Tüm kötü düşüncelerim yok oluyor. Karamsarlığım yok oluyor birden.
En özel anlarımı hiç düşünmeden, tereddüt etmeden ona anlatıyorum. Tıpkı onun da bana anlattığı gibi.
İŞTE BU..! BİZİM ARAMIZDAKİ SADECE ARKADAŞLIK-DOSTLUK DEĞİL..! KARDEŞİZ BİZ ONUNLA...
ONU HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞTİRMEM. TÜM HAYATIM O BENİM. ŞU ANDA BU SİTEDEYSEM, EN BÜYÜK DESTEKÇİM O..!
ONA HER ZAMAN BORÇLU KALACAĞIM.. ASLA BORCUNU ÖDEYEMEM... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM..
CAN DOSTUM; SENİ SEVİYORUM...
Edward-Jasmine-Nessa-Zac- Cullen
O kardeş candan öte. Hatta kardeşimle ondan çok kavga ediyorum. Bazen bir küçük çocuk gibi suç işliyor. Ama özür dilemesini de biliyor. Ama bazen ise sanki benim büyüğümmüş annem gibi benim her acıma ortak oluyor yanımda bana destek çıkıyor. Hatta en üzgün zamanlarımda bile onun saçmalayarakta olsa gülüyorum. Ve beni kendine o kadar bağladı ki artık ne ona küs kalabiliyorum ne onu kaybetmekten korkuyorum. Abla- kardeş bağı var aramızda. Görüşemesekte - ki inanıyorum bir fgün görüşeceğiz- onunla gülüyorum. Onunla konuşmadan günüm geçmiyor. Her ileti geldiğinde bir umut odur diye açıyorum ve beni yanıltmıyorda. Bu sitede olmamın beni bu siteye bağlayanlardan biri de o zaten. Ki bence bunu o da az çok biliyordur. Ben öyle kolay kolay kimseye güvenen biri değilimdir ama hayatımda en çok güvendiğim insanlardan hatta nadir insanlardan. Anneme babama arkadaşıma ve kankama bile anlatamadıklarımı biliyor Benim içimi dışımı her şeyimi biliyor. Ve inanıyorum ki ben de onun biliyorum. Onunla tanışmaktan çok mutluyum. Uzaktan da olsa kardeşim o benim. Ve bir işi olduğunda ilk kime gideceğini de biliyor. Ve onu canı gönülden seviyorum ((:
' UnbaLanced ~(:- Vejeteryan
herşeyim
bebeğim
o olamasaydı çok sıkılırdım
bebeğim
o olamasaydı çok sıkılırdım
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Tutuşş o ve şu forumda arkadaşlığımda sınır tanımadığım biri
tutuldum- KurtAdam
dobra şey
Gıcık
ama seviyorum be yaa
Gıcık
ama seviyorum be yaa
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Beni unutmuş yahu... İlk konuştuğu kişi bendim. Gelmiş bana tanışalım ben nokta nokta diyor Hıh'lardan bir demet
Elly- Admin
Benim ilk tanıştığımı hiç hatırlamadığım üye beni unutmayan üye
bidaha unutmıycam
Amaa ben ilk kişiyi gamze ablam sanıyordum
az sonra kanımca beni dövecek
bidaha unutmıycam
Amaa ben ilk kişiyi gamze ablam sanıyordum
az sonra kanımca beni dövecek
RpAtTz_hbt- KurtAdam
arkadaş vasıtasıyla tanışıp yakasını bırakmadığım üye
seni hiç bırakmayacağım
sayende insanlara olan güvenim arttı
çok seviliyorsun
seni hiç bırakmayacağım
sayende insanlara olan güvenim arttı
çok seviliyorsun
Onu çok özlemiştim tekrar görmek beni sevindirdi
canım üyem
seviyorum onuuu
canım üyem
seviyorum onuuu
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Çok iyi birisi olduğuna eminim. Asıl amacının bu olmadığına da eminim ama birazcık üzüyor beni. Ne olduğunu anlamadım tam olarak ama artık eskisi gibi değil bana karşı. Bir süredir acaba bir şey mi yaptım neden böyle diye düşünüyorum ama cesaret edip soramıyorum da neyse... :)
**
O benim canım ablam. Gördüğüm zaman yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor. Çok seviyorum onu gerçek ablam olsa ancak bu kadar sevebilirdim herhalde. Beni gerçekten anladığını hissediyorum. :)
**
O benim canım ablam. Gördüğüm zaman yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor. Çok seviyorum onu gerçek ablam olsa ancak bu kadar sevebilirdim herhalde. Beni gerçekten anladığını hissediyorum. :)
Büsra- Cullen
sabahları onu görünce mutluluktan uçtuğum kişi seni seviyom
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Ya onunla konuşmak o kadar hoşuma gidiyor ki ,hele de msn de isek alıyoruz kuzime de aramıza Ohh değmeyin keyfime yav
tutuldum- KurtAdam
Bi o kaldı onuda kaybedersem yan pencereden atıcam kendimi artık seviliyosun bebik <3<3<3
the.cullens- Vejeteryan
Hikayeyi hala yazmamış uyuşuk kız
RpAtTz_hbt- KurtAdam
Özledim seni yaa off
the.cullens- Vejeteryan
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» 5 Üye 5 Yorum
» Üye, yorum!
» Bu İsim Senin Neyin Oluyor?
» 4.Sezondan bir isim daha
» Style.com'a Tarzı Hakkında Yorum Yaptı
» Üye, yorum!
» Bu İsim Senin Neyin Oluyor?
» 4.Sezondan bir isim daha