Amerika, Türkiye ve Conturium Şeytan Üçgeni Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Amerika, Türkiye ve Conturium Şeytan Üçgeni Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amerika, Türkiye ve Conturium Şeytan Üçgeni

Amerika, Türkiye ve Conturium Şeytan Üçgeni Empty Amerika, Türkiye ve Conturium Şeytan Üçgeni

Mesaj tarafından Thehost Perş. Ara. 30, 2010 9:44 pm

şu sıralar patlak veren bir olaydan bahsetmek istiyorum sizlere...
Contorium

Arkadaşlar ben bu konuyu site için araştırma yaparken buldum ve dondum...
Eğer gerçekten varsa böyle bir şey yazık,çok yazık bize!
Kesinlikle okuyun ve eğer başka sitelere üyeyseniz paylaşın ki yayılsın bu konu!
Türkiye kaptırmasın bu madeni başkalarına!
Anladığım kadarıyla çok büyük bir enerjiye sahip...şimdi size sitenin internet adresini de vereceğim ben video yu download edemiyorum ama isteyenler üye olup edebilirler...ama edemeyecek olanlar varsa onlar içinde videonun resimlerini paylaşıyorum...iyi okumalar...
thehost

Bu video paylaşılan her siteden kaldırılıyormuş.Ben size izleme linkini verecem vede videoyu Rapidshare'a upload edecem.(Pre. üyelik olduğu için silinmez).Belki indirmek istemeyen olur diye resimlerle anlatacam (Tam 12 resim).Resimler silinirse diye resimleride Rapidshare'a upload edecem.Ben bu gerçeği görmeniz için elimden gelen herşeyi yaptım,size sadece okumak ve izlemek kalıyor.
Not:Videoyu ben hazırlamadım ama size ulaşılması için gereken herşeyi yaptım.Bu yüzden indireceğiniz dosyaların Rar Şifreleri:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baktabulum .com (Boşlukları silin) olacaktır.Videodan çekilen 12 resimede sitenin vede kendi nickimin reklamını koydum buda benim emeğimin karşılığı olsun artık .Videoyu hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler...
kaynak: Baktabul Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler <!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... utfen.html<!-- m -->

Eğer Video Silinmediyse Buyrun İzleme Linki:
[Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...]

Buyrun Videoyu İndirmek İçin:
Video FLV uzantılıdır.Eğer bilgisayarınız FLV uzantılı dosyaları desteklemiyorsa size FREEWARE/Ücretsiz olan FLV Player 2.0.25'i tavsiye ediyorum.[Sitede Konuyu Açtım Mod. Kabul Eder Etmez Hemen Konuya Linki Ekliyecem]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Eğer Resimleri İndirmek İstiyorsanız:

Bir Kez Daha Diyorum.İndireceğiniz Dosyaların Rar Şifreleri:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baktabulum .com (Boşlukları silin).

<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... utfen.html<!-- m -->

Not:Başlık bana aittir ancak başka bir sitede açtığım başlık olduğundan kopyala yapıştır yapılmıştır
Thehost
Thehost
Admin
Admin

https://twilightfan.forum-canada.com

- Similar topics