Kristen Ve Robert Volvo Reklamlarında Mı?
Kristen Ve Robert Volvo Reklamlarında Mı?
Bugün birkaç kişi iki tane resim "tweet"ledi. Yayınlanan resimlerle ilgili bazı insanlar, eski olduğunu, Eclipse'ten Edward/Bella/Jacob park etme sahnesi olduğunu söylediler. Fakat iki farklı insan, iki farklı açıdan çekilmiş bir resmi paylaştılar ve bugün, oyuncuları orada Volvo reklamı çekerken gördüklerini söylediler. Kaynaklar Los Angeles'talar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bunlar da Tweetler;
RT @wantsomeRpattz omg edward and bella are filming a volvo commercial!!
--> Aman Tanrım! Edward ve Bella Volvo reklamı çekiyorlar.
RT @wantsomeRpattz they're here at my school!! Sorry trying to get a better picture!!
-->Şuanda benim okulumdalar. Üzgünüm, daha iyi resimler çekmeye çalışacağım.
RT @yrffej24 There filming twilight at my schoool..!!!! Everybodys going fucken crazy. Not kidding.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
--> Twilight filmini okulumda çekiyorlar..!!! Herkes manyak gibi delirdi. Şaka yapmıyorum..
RT @wantsomeRpattz Asked a crew member and found out that filming is going on till 10pm!!
--> Kalabalıktan birisine sordum ve 10'a kadar çekimler devam edecekmiş.
Böyle... Açıkçası bilemedim ben de... Eski resimler diyenler de var, okulumdaydı diyenler de... Bekleyip göreceğiz...
Çeviri: Elly
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bunlar da Tweetler;
RT @wantsomeRpattz omg edward and bella are filming a volvo commercial!!
--> Aman Tanrım! Edward ve Bella Volvo reklamı çekiyorlar.
RT @wantsomeRpattz they're here at my school!! Sorry trying to get a better picture!!
-->Şuanda benim okulumdalar. Üzgünüm, daha iyi resimler çekmeye çalışacağım.
RT @yrffej24 There filming twilight at my schoool..!!!! Everybodys going fucken crazy. Not kidding.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
--> Twilight filmini okulumda çekiyorlar..!!! Herkes manyak gibi delirdi. Şaka yapmıyorum..
RT @wantsomeRpattz Asked a crew member and found out that filming is going on till 10pm!!
--> Kalabalıktan birisine sordum ve 10'a kadar çekimler devam edecekmiş.
Böyle... Açıkçası bilemedim ben de... Eski resimler diyenler de var, okulumdaydı diyenler de... Bekleyip göreceğiz...
Çeviri: Elly
Elly- Admin
Similar topics
» Edward Volvo reklamında!!!
» Robert & Kristen Ve Katy & Robert Ackroyd İle Birlikte Double Date Coachella'da
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» BOF'ın F4'ü Samsung Anycall Haptic reklamlarında
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor
» Robert & Kristen Ve Katy & Robert Ackroyd İle Birlikte Double Date Coachella'da
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» BOF'ın F4'ü Samsung Anycall Haptic reklamlarında
» Kristen'ın Yeni Röportajından Ufak Bir Tanıtım+Robert Kristen Hakkında Konuşuyor