Eclipse Resimler ve Çıkartılan Bir Sahneyle İlgili-->
:: Genel :: Eclipse - Tutulma
1 sayfadaki 1 sayfası
Eclipse Resimler ve Çıkartılan Bir Sahneyle İlgili-->
Bazı resimler HQ olarak geri geliyorlar. Öncelikle resimleri vereceğim. Çıkartıldığını anladığımız fakat nereden olduğunu tahmin edemediğimiz bir resim ve ne olduğunu da en sonda anlatacağım =)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet...Tam olarak üstteki resmi filmin içinde görmediniz sanırım. Bu resim hakkında dolaşan dedikodular var. Çıkartılmış bir sahne olduğu kesin... Sadece resim değil yani... Yukarıda gördüğünüz olayın, Bella ve Jake öpüşürken, Bella'nın hayali olduğu söyleniyor. Hatta ekimde adım adım takip edilen setten haberler gelmişti. Bella'nın evinin daha değişik dekore edildiği, dışarıya çiçekler, balkabakları ekildiği gibi...
Çıkartılmış sahneleri de eninde sonunda izleyeceğiz... O zaman açığa çıkacak herşey =)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet...Tam olarak üstteki resmi filmin içinde görmediniz sanırım. Bu resim hakkında dolaşan dedikodular var. Çıkartılmış bir sahne olduğu kesin... Sadece resim değil yani... Yukarıda gördüğünüz olayın, Bella ve Jake öpüşürken, Bella'nın hayali olduğu söyleniyor. Hatta ekimde adım adım takip edilen setten haberler gelmişti. Bella'nın evinin daha değişik dekore edildiği, dışarıya çiçekler, balkabakları ekildiği gibi...
Çıkartılmış sahneleri de eninde sonunda izleyeceğiz... O zaman açığa çıkacak herşey =)
Elly- Admin
Similar topics
» Eclipse'den HQ Resimler
» Eclipse Resimler... (Çadır, vs.)
» Eclipse Yeni HQ Resimler
» 'Eclipse' den Yeni Resimler
» Eclipse Dvd'sinden Süper Resimler
» Eclipse Resimler... (Çadır, vs.)
» Eclipse Yeni HQ Resimler
» 'Eclipse' den Yeni Resimler
» Eclipse Dvd'sinden Süper Resimler
:: Genel :: Eclipse - Tutulma