Vampirlerinizi Daha İyi Tanıyın
:: Genel :: Eclipse - Tutulma
1 sayfadaki 1 sayfası
Vampirlerinizi Daha İyi Tanıyın
Söz verdiğim üzere EW sayfalarında birini çevirdim. <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> En yakın zamanda diğer sayfalarda buluşalım =)
Film zaten Edward'ın üzerine olduğu için onu yeterince tanıyoruz.Tanıyamadıklaramıza yönelmişler
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bryce Dallas Howard/ 29
Karakter: Victoria, Aşığının intikamını almak için, Bella'yı öldürmek istiyor.
Önceki Çalışmaları : Köy, Örümcek Adam 2
Rolü Rachell Lefevre'den almanız hakkında nasıl hissediyorsunuz?
Böyle bir şeyi ortaya çıkması, izleyici için üzüntü verici. O yüzden ben de ynı kıyafetleri, set malzemelerini ve mücevherleri kullandım. Bunu hafif bir değişim gibi gösterebilmek için elimden gelen herşeyi yaptım.
Xavier Samuel / 26
Karakter: Victoria'nın yenidoğanlaran oluşan ordusunun lideri, Riley.
Gelecek Projesi: Tarihi bir korku filmi olan Anonymous.
Savaş sahnesi için suyun altında bulunmak nasıldı?
Gerçekten çok soğuktu. Bir de çekimleri birkaç kez tekrarlamamız gerekti ve sudan çıktıktan sonra gözlerini kırpıştırmaman gerekiyordu. Artı gözlerinizde lens olduğunu düşünün sanki sizi sürüklüyor gibi oluyordu. Yani uygulaması ekranda göründüğü kadar şahane değildi.
Dakota Fanning,/ 16
Karakter: Küçük, sadist Volturi koruması.
Diğer Filmleri: Dünyalar Savaşı, The Runaways.
Son zamanlarda kariyerin nasıl değişti?
Kendimi zorlayan filmlerde oynamak istiyorum fakat hala filmlerde yapamadığım bazı şeyler var. Hala büyüdüğüm için karşılaşılan bazı zorluklar var. Birçok kişi benim hala küçük bir çocuk olduğumu sanıyorlar ve ben onların da benimle birlikte büyümelerini istiyorum.
Kellan Lutz/ 25
Karakter: Emmett Cullen, Cullen'ların en güçlü ve şakacıları.
Filmlerinden: 2010 yapımı Elm Sokağı Kabusu.
Bu filmde karşılaştığın en büyük zorluk neydi?
Yeterli pratik yapacak zaman yoktu. Antreman sahnesinde Jackson(Rathbone)'a vurdum. Ben yumruğumu çok alçaktan savurdum veya o yeterince aşağıya eğilmedi fakat kafasına vurdum ve onu hastaneye gönderdim. Herşeye rağmen o güçlü bir erkek.
Ashley Greene,/ 23
Karakter: Edward'ın geleceği gören kardeşi Alice Cullen ve Bella'nın en yakın arkadaşı.
Gelecekteki Projeleri: Korku filmi, Apparition ve Komedi filmi, Butter(Jennifer Garner ve Hugh Jackman ile)
Senin filmi çekerken ki favori bölümün ne?
Yapmak zorunda olduğumuz bütün sportif çalışmalar. Üç ay boyunca manyaklar gibi çalıştık. Tüm bunların sonucunda, bunları ortaya dökmek müthişti. (Filmde)
Jackson Rathbone,/ 25
Karakter: Jasper Hale, Alice'in kurtarıcı sevgilisi.
Gelecekteki Projeleri: Temmuz'da Son Hava Bükücü.
Fanlar Eclipse ile ilgili neyi sevecek?
Bu filmde vampir-ordu aksiyonları olacak, kurt adamlar olaya dahil olacaklar ve aşk daha da derinleşecek. Artı,bir nokta daha var, Taylor (neredeyse) çıplak... Sanırım asıl nokta bu.Aksiyon, vampirler, kurt adamlar, bir aşk hikayesi ve neredeyse çıplak bir Taylor.
Nikki Reed,/ 22
Karakter: Emmett'in eşi, Rosalie Hale.
Filmleri: 13, The O.C
Roselie'nin geçmiş yaşamını anlatmayı başarabildin mi?
Hepimiz karakterlerimizin kendini anlatabilmesini bekliyorduk. Bu dahil olduğunu hissetmek gibi. Makinenin bir parçası olana kadar ondan bağımsız hissetmek çok garip. Bazen bu şekilde hissedebiliyorsun. Yardımcı olabildim mi?
Peter Facinelli/ 36
Karakteri: Doktor Carlisle Cullen, Klanın lideri.
Yer Aldığı Yapımlar: Nurse Jackie, Damages.
Rolünüze kendinizden bir şeyler eklediniz mi?
Kitapta olmayan şekilde bu fular takma olayını ekledim. Bence fularlar centilmenlerin kullandığı bir aksesuar ve sanırım bilinçsiz bir şekilde boynunun parlamasını istemiyor.
Elizabeth Reaser/ 35
Karakter: Esme Cullen, Klanın annesi.
Yer aldığı yapımlar: The Ex List, Grey's Anathomy
Filmin aksiyon sahneleri Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim limitimi zorladılar. Kamyonetin arkasında giderken dövüştüğümüz yer için "ölüm kızağı" dedik. Biz kamyonetin arkasında koşarkeni onlar kullanıyorlardı. Bu çok değerli ve korkutucu bir şeydi.
ÇEVİRİ: ELLY
KAYNAK: ENTERTAINMENT WEEKLY TEMMUZ SAYISI.(Aşağıdaki yaprak!)
Film zaten Edward'ın üzerine olduğu için onu yeterince tanıyoruz.Tanıyamadıklaramıza yönelmişler
Bryce Dallas Howard/ 29
Karakter: Victoria, Aşığının intikamını almak için, Bella'yı öldürmek istiyor.
Önceki Çalışmaları : Köy, Örümcek Adam 2
Rolü Rachell Lefevre'den almanız hakkında nasıl hissediyorsunuz?
Böyle bir şeyi ortaya çıkması, izleyici için üzüntü verici. O yüzden ben de ynı kıyafetleri, set malzemelerini ve mücevherleri kullandım. Bunu hafif bir değişim gibi gösterebilmek için elimden gelen herşeyi yaptım.
Xavier Samuel / 26
Karakter: Victoria'nın yenidoğanlaran oluşan ordusunun lideri, Riley.
Gelecek Projesi: Tarihi bir korku filmi olan Anonymous.
Savaş sahnesi için suyun altında bulunmak nasıldı?
Gerçekten çok soğuktu. Bir de çekimleri birkaç kez tekrarlamamız gerekti ve sudan çıktıktan sonra gözlerini kırpıştırmaman gerekiyordu. Artı gözlerinizde lens olduğunu düşünün sanki sizi sürüklüyor gibi oluyordu. Yani uygulaması ekranda göründüğü kadar şahane değildi.
Dakota Fanning,/ 16
Karakter: Küçük, sadist Volturi koruması.
Diğer Filmleri: Dünyalar Savaşı, The Runaways.
Son zamanlarda kariyerin nasıl değişti?
Kendimi zorlayan filmlerde oynamak istiyorum fakat hala filmlerde yapamadığım bazı şeyler var. Hala büyüdüğüm için karşılaşılan bazı zorluklar var. Birçok kişi benim hala küçük bir çocuk olduğumu sanıyorlar ve ben onların da benimle birlikte büyümelerini istiyorum.
Kellan Lutz/ 25
Karakter: Emmett Cullen, Cullen'ların en güçlü ve şakacıları.
Filmlerinden: 2010 yapımı Elm Sokağı Kabusu.
Bu filmde karşılaştığın en büyük zorluk neydi?
Yeterli pratik yapacak zaman yoktu. Antreman sahnesinde Jackson(Rathbone)'a vurdum. Ben yumruğumu çok alçaktan savurdum veya o yeterince aşağıya eğilmedi fakat kafasına vurdum ve onu hastaneye gönderdim. Herşeye rağmen o güçlü bir erkek.
Ashley Greene,/ 23
Karakter: Edward'ın geleceği gören kardeşi Alice Cullen ve Bella'nın en yakın arkadaşı.
Gelecekteki Projeleri: Korku filmi, Apparition ve Komedi filmi, Butter(Jennifer Garner ve Hugh Jackman ile)
Senin filmi çekerken ki favori bölümün ne?
Yapmak zorunda olduğumuz bütün sportif çalışmalar. Üç ay boyunca manyaklar gibi çalıştık. Tüm bunların sonucunda, bunları ortaya dökmek müthişti. (Filmde)
Jackson Rathbone,/ 25
Karakter: Jasper Hale, Alice'in kurtarıcı sevgilisi.
Gelecekteki Projeleri: Temmuz'da Son Hava Bükücü.
Fanlar Eclipse ile ilgili neyi sevecek?
Bu filmde vampir-ordu aksiyonları olacak, kurt adamlar olaya dahil olacaklar ve aşk daha da derinleşecek. Artı,bir nokta daha var, Taylor (neredeyse) çıplak... Sanırım asıl nokta bu.Aksiyon, vampirler, kurt adamlar, bir aşk hikayesi ve neredeyse çıplak bir Taylor.
Nikki Reed,/ 22
Karakter: Emmett'in eşi, Rosalie Hale.
Filmleri: 13, The O.C
Roselie'nin geçmiş yaşamını anlatmayı başarabildin mi?
Hepimiz karakterlerimizin kendini anlatabilmesini bekliyorduk. Bu dahil olduğunu hissetmek gibi. Makinenin bir parçası olana kadar ondan bağımsız hissetmek çok garip. Bazen bu şekilde hissedebiliyorsun. Yardımcı olabildim mi?
Peter Facinelli/ 36
Karakteri: Doktor Carlisle Cullen, Klanın lideri.
Yer Aldığı Yapımlar: Nurse Jackie, Damages.
Rolünüze kendinizden bir şeyler eklediniz mi?
Kitapta olmayan şekilde bu fular takma olayını ekledim. Bence fularlar centilmenlerin kullandığı bir aksesuar ve sanırım bilinçsiz bir şekilde boynunun parlamasını istemiyor.
Elizabeth Reaser/ 35
Karakter: Esme Cullen, Klanın annesi.
Yer aldığı yapımlar: The Ex List, Grey's Anathomy
Filmin aksiyon sahneleri Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim limitimi zorladılar. Kamyonetin arkasında giderken dövüştüğümüz yer için "ölüm kızağı" dedik. Biz kamyonetin arkasında koşarkeni onlar kullanıyorlardı. Bu çok değerli ve korkutucu bir şeydi.
ÇEVİRİ: ELLY
KAYNAK: ENTERTAINMENT WEEKLY TEMMUZ SAYISI.(Aşağıdaki yaprak!)
Elly- Admin
Similar topics
» Breaking Dawn Part 2'nin Yeni Vampirlerini Tanıyın
» Bir B.D. Çizimi Daha
» Bir Çizimcik Daha
» Bir Parodi Daha
» Robsten'den Bir Kare Daha
» Bir B.D. Çizimi Daha
» Bir Çizimcik Daha
» Bir Parodi Daha
» Robsten'den Bir Kare Daha