Mtv'den Müthiş Video - Robert Pattinson -->
:: Multimedya :: Videolar
1 sayfadaki 1 sayfası
Mtv'den Müthiş Video - Robert Pattinson -->
Tom Cruise'un tipine biteceksiniz! Tam bir çirkin işadamı olmuş... Ah... Evet Tom ile birlikte Mtv Film Ödüllerinin reklamı niteliğinde bir videosu var Robert'ın... Müt-hiş!
Mtv Ödüllerinin yaklaştığını neler yapacağını soruyor Les Grossman karakterindeki Tom, Robert'da (Şu anda dinlemiyorum.aklımda kalanları yazıyorum.Hatam olabilir.)
"Kendimi biraz temizlerim,Uygun bir takım alırım, tıraş olurum, belki de saçımı yıkarım." diyor Robert. Les de bunun üzerine "Bayıldım." diyor ve sonrasında kayışı koparıyor. Küfür etmeye başlıyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> "Kariyerinin içine edeceksinden başlayıp, Senin kirli saçın seni ünlü yapıyor,Senin pis saçın bilmem kaç milyon dolar değerinde" diye gidiyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Sonunda Robert ona korkarak bir şey söylüyor... Oyyy ye onu... İlk video Mtv videosu izleyebilirsiniz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İşte onun gifi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mtv Ödüllerinin yaklaştığını neler yapacağını soruyor Les Grossman karakterindeki Tom, Robert'da (Şu anda dinlemiyorum.aklımda kalanları yazıyorum.Hatam olabilir.)
"Kendimi biraz temizlerim,Uygun bir takım alırım, tıraş olurum, belki de saçımı yıkarım." diyor Robert. Les de bunun üzerine "Bayıldım." diyor ve sonrasında kayışı koparıyor. Küfür etmeye başlıyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> "Kariyerinin içine edeceksinden başlayıp, Senin kirli saçın seni ünlü yapıyor,Senin pis saçın bilmem kaç milyon dolar değerinde" diye gidiyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Sonunda Robert ona korkarak bir şey söylüyor... Oyyy ye onu... İlk video Mtv videosu izleyebilirsiniz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İşte onun gifi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Elly- Admin
Similar topics
» Şafak Vakti - Fan Yapımı Müthiş Video!
» Mtv'den Bir Müthiş Video Daha - Taylor Lautner-->
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» Tutulma- Robert Pattinson
» Robert Pattinson Kolajları
» Mtv'den Bir Müthiş Video Daha - Taylor Lautner-->
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» Tutulma- Robert Pattinson
» Robert Pattinson Kolajları
:: Multimedya :: Videolar
1 sayfadaki 1 sayfası