Supernatural - Replikleri
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Supernatural - Replikleri
Dizide sevdiğiniz replikleri paylaşabilirsiniz. :)
Dean: Ben öldüm.
Cass: Başın sağolsun.
:)) :)) :))
Dean: Ben öldüm.
Cass: Başın sağolsun.
:)) :)) :))
notizia- Admin
Nerden : Avatarım: Hallelujah CHANCE! diyor. :D Şu aralar Japonya'dayım, sonrası Allah kerim. :D
Geri: Supernatural - Replikleri
Sam-Düşünüyorum da Dean...belki Colt'u bulmaya çalışmalıyız.
Dean-Neden?Ne fark edecek?
sam-luciferin üzerinde kullanabiliriz.Orada dediğin-
Dean-Orada boo moral vermek için bir çok saçma şey söyledim.Yani savaşacağım.Son adam kalana kadar savaşacağım ama dürüst olalım.Çok ufak bir şansımız bile yok ve sen bunu biliyorsun.Yani herkes bunu biliyor olmalı.
Sam-Dean?Bana söylemek istediğin bir şey mi var?
Dean-Yoruldum sammy.Yani gerçekten yoruldum.Artık her şey yolundaymış gibi yapamıyorum.Çünkü öyle değil.ASla da öyle olmayacak.Öz kardeşinin yerine bir şeytanı tercih ettim ve baK NELER OLDU.
Sam-bu olanları geri almak için her şeyimi verirdim.
Dean-Yapacağını biliyorum.Ve ne kadar üzgün olduğunu da biliyorum.Ama dostum...sen en çok güvendiğim kişiydin.Ama beni düşünemeyeceğim şekillerde yüz üstü...-Ben sadece unutmak ve affetmekte zorlanıyorum.Anlıyor musun?
Sam-Ne yapabilirim?
Dean-Gerçekten mi?Hiçbir şey.Ben sadece biz bir daha eskisi gibi olabileceğimizi sanmıyorum.anlıyor musun?Sana güvenebileceğimi sanmıyorum.
5.Sezon 1. Bölümden bir kesit..
Dean-Neden?Ne fark edecek?
sam-luciferin üzerinde kullanabiliriz.Orada dediğin-
Dean-Orada boo moral vermek için bir çok saçma şey söyledim.Yani savaşacağım.Son adam kalana kadar savaşacağım ama dürüst olalım.Çok ufak bir şansımız bile yok ve sen bunu biliyorsun.Yani herkes bunu biliyor olmalı.
Sam-Dean?Bana söylemek istediğin bir şey mi var?
Dean-Yoruldum sammy.Yani gerçekten yoruldum.Artık her şey yolundaymış gibi yapamıyorum.Çünkü öyle değil.ASla da öyle olmayacak.Öz kardeşinin yerine bir şeytanı tercih ettim ve baK NELER OLDU.
Sam-bu olanları geri almak için her şeyimi verirdim.
Dean-Yapacağını biliyorum.Ve ne kadar üzgün olduğunu da biliyorum.Ama dostum...sen en çok güvendiğim kişiydin.Ama beni düşünemeyeceğim şekillerde yüz üstü...-Ben sadece unutmak ve affetmekte zorlanıyorum.Anlıyor musun?
Sam-Ne yapabilirim?
Dean-Gerçekten mi?Hiçbir şey.Ben sadece biz bir daha eskisi gibi olabileceğimizi sanmıyorum.anlıyor musun?Sana güvenebileceğimi sanmıyorum.
5.Sezon 1. Bölümden bir kesit..
Dejavu.Bella- Cullen
Similar topics
» FİlM REPLİKLERİ
» Dizi Replikleri
» Supernatural - Müzikleri
» En Sevdiğiniz Film Replikleri
» Supernatural - Enleri
» Dizi Replikleri
» Supernatural - Müzikleri
» En Sevdiğiniz Film Replikleri
» Supernatural - Enleri