Arsız Kurt Jake- New Moon İçin Değişim-->
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası
Arsız Kurt Jake- New Moon İçin Değişim-->
Sevmediğimden değil, sevdiğimden öyle seslendim. Çok seviyorum bu sıpayı... Görüntüler gelmeye devam ediyor... Alacakaranlıkta ki Minik Taylor nasıl oldu da bu hale geldi? Çok eğlenceli bir videoyla anlatılmış bu... Linki ;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Video çok tatlı bir şekilde başlıyor. Edward ve Bella'nın öpüştüğü sahnenin çekimini İzleyen Taylor'ın tepkisi ;
(Gamze'ye aittir!Kimsenin almaması önemle rica olunur!)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Taylor anlatırken bazı şeyler söylemiş... Bazı yerler hoşuma gitti.
Diyor ki; "New Moon'dan sonra Kris ile daha yakınlaştık (arkadaşlık anlamında panik yok! <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ) LA'de de görüşmeye devam ettik.."
Stephenie ve Kristen onun ne kadar değiştiğinden ve ne kadar başarılı olduğundan bahsediyorlar. Ve tabii ki ne kadar gurur duyduklarından...
Taylor: " Değişim geçirmem gerektiğini biliyordum."
Taylor: " Deli gibi çalışıyordum.Gece,gündüz,her arada!Sorunum çok fazla çalışmamdı. Ama kilo vermeye başladım. Eğitmenim kalorileri fazlasıyla yaktığımı söyledi. Ama sonunda 15 kilo aldım."
Kristen. " Taylor'ı seviyorum. "
Yapımcı: " Herkes Edward'ı seviyordu. Ama bu filmden sonra 'Vay, Jacob da 'cool'muş 'demeye başladılar. "
Bilek güreşi yaptıkları çok tatlı bir sahne var <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Sonunda Kristen, Taylor'ı kaldırıyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> "Vay, deli gibi ağırsın" diyor. Çok şirinler <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Kristen: " Onunla çok gurur duyuyorum. Büyük bir değişim geçirdi bu film için. Ve gerçek yaşamından hiçbir şey değişmedi. Bunu görmek çok güzel. O gerçekten Çok iyi bir çocuk."
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Video çok tatlı bir şekilde başlıyor. Edward ve Bella'nın öpüştüğü sahnenin çekimini İzleyen Taylor'ın tepkisi ;
(Gamze'ye aittir!Kimsenin almaması önemle rica olunur!)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Taylor anlatırken bazı şeyler söylemiş... Bazı yerler hoşuma gitti.
Diyor ki; "New Moon'dan sonra Kris ile daha yakınlaştık (arkadaşlık anlamında panik yok! <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ) LA'de de görüşmeye devam ettik.."
Stephenie ve Kristen onun ne kadar değiştiğinden ve ne kadar başarılı olduğundan bahsediyorlar. Ve tabii ki ne kadar gurur duyduklarından...
Taylor: " Değişim geçirmem gerektiğini biliyordum."
Taylor: " Deli gibi çalışıyordum.Gece,gündüz,her arada!Sorunum çok fazla çalışmamdı. Ama kilo vermeye başladım. Eğitmenim kalorileri fazlasıyla yaktığımı söyledi. Ama sonunda 15 kilo aldım."
Kristen. " Taylor'ı seviyorum. "
Yapımcı: " Herkes Edward'ı seviyordu. Ama bu filmden sonra 'Vay, Jacob da 'cool'muş 'demeye başladılar. "
Bilek güreşi yaptıkları çok tatlı bir sahne var <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Sonunda Kristen, Taylor'ı kaldırıyor <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> "Vay, deli gibi ağırsın" diyor. Çok şirinler <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Kristen: " Onunla çok gurur duyuyorum. Büyük bir değişim geçirdi bu film için. Ve gerçek yaşamından hiçbir şey değişmedi. Bunu görmek çok güzel. O gerçekten Çok iyi bir çocuk."
Elly- Admin
Similar topics
» New Moon kurt değişmiş :) :)
» New Moon'dan Jake Gifleri
» New Moon - Jake & Bella
» New Moon Hazırlıklardan Jake
» New Moon Soundtrack (Birazcık Fazla Kurt Olayı=))
» New Moon'dan Jake Gifleri
» New Moon - Jake & Bella
» New Moon Hazırlıklardan Jake
» New Moon Soundtrack (Birazcık Fazla Kurt Olayı=))
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası