Taylor ve Kristen / Yeniler.
:: Multimedya :: Fotoğraflar
1 sayfadaki 1 sayfası
Taylor ve Kristen / Yeniler.
İlk resim,Sidney'de,Eclipse promosyonu çerçevesinde yapılan röportajlardan bir kare.Videoları izlemek için,
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]<!-- m -->
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... r_embedded<!-- m -->
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-----------------------------------------------------------------------------------
Kristen ve Taylor Özel Tutulma Los Angeles Basın Toplantısında
Kristen ve Taylor, 7 Mayıs'ta Los Angeles'da Tutulma filminin tanıtımı için çeşitli ülkelerden gelen 10 gazeteciyle birlikte düzenlenen özel bir basın toplantısına katılmışlar. Toplantıya katılan Fransız bir gazetecinin çekmiş olduğu fotoğraflar:
7 Mayıs'da,LA'dan.
----------------------------------------------------------------------------------------
Eclipse Sydney premiereinden ilk görüntüler
Stew'in,tam olarak giydiğini görebilseydik bi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sarı etek ya da sarı şort gibi duruyo,ama emin olamıyorum.Her ikisinin olma ihtimaline karşın; vay canına Stew! diyorum.
Saçlar inanılmaz güzel duruyo(:
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]<!-- m -->
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... r_embedded<!-- m -->
-----------------------------------------------------------------------------------
Kristen ve Taylor Özel Tutulma Los Angeles Basın Toplantısında
Kristen ve Taylor, 7 Mayıs'ta Los Angeles'da Tutulma filminin tanıtımı için çeşitli ülkelerden gelen 10 gazeteciyle birlikte düzenlenen özel bir basın toplantısına katılmışlar. Toplantıya katılan Fransız bir gazetecinin çekmiş olduğu fotoğraflar:
7 Mayıs'da,LA'dan.
----------------------------------------------------------------------------------------
Eclipse Sydney premiereinden ilk görüntüler
Stew'in,tam olarak giydiğini görebilseydik bi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sarı etek ya da sarı şort gibi duruyo,ama emin olamıyorum.Her ikisinin olma ihtimaline karşın; vay canına Stew! diyorum.
Saçlar inanılmaz güzel duruyo(:
lincolngamze- Admin
Similar topics
» Part-2 Basın Konferansından Kristen,Robert,Taylor ve Bill Condon Portreleri(yeniler eklendi)
» Kristen, Taylor & Robert
» Taylor & Kristen
» EW - Rob, Kristen ve Taylor
» Taylor ve Kristen bir gif...
» Kristen, Taylor & Robert
» Taylor & Kristen
» EW - Rob, Kristen ve Taylor
» Taylor ve Kristen bir gif...
:: Multimedya :: Fotoğraflar
1 sayfadaki 1 sayfası