2008'deki İlk Alacakaranlık Fan Buluşmasından Eski/Yeni Bir Resim
1 sayfadaki 1 sayfası
2008'deki İlk Alacakaranlık Fan Buluşmasından Eski/Yeni Bir Resim
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Fotoğraf Monsterbrand'den Nicole Peterson tarafından çekildi.
Nicole Peterson: Bu fotoğrafı birkaç yıl önce Alacakaranlık filmi için düzenlenen fan buluşmasında çekmiştim. Serinin hayranı değildim ama o etkinliğin fotoğraf çekmek için iyi bir fırsat olabilceğini düşündüğüm için gitmiştim. Tanrım, hayranları şevki karşısında ağzım açık kalmıştı. Alacakaranlık sığ ve tektüze bana göre ama Robert Pattinson, çok yetenekli, klas ve aklı başında bir aktör gibi görünüyordu. Aynı zamanda oldukça komik biri de. Beni bir Alacakaranlık hayranı değil ama Pattinson hayranı olarak görebilirsiniz. Sonuç olarak benim için iyi bir fotoğrafçılık deneyimi oldu. Ve ayrıca Pattinson'ın yeni bir filmde "Arabistanlı Lawrence" rolüne seçilmesi beni çok heyecanlandırdı!
Fotoğraf Monsterbrand'den Nicole Peterson tarafından çekildi.
Nicole Peterson: Bu fotoğrafı birkaç yıl önce Alacakaranlık filmi için düzenlenen fan buluşmasında çekmiştim. Serinin hayranı değildim ama o etkinliğin fotoğraf çekmek için iyi bir fırsat olabilceğini düşündüğüm için gitmiştim. Tanrım, hayranları şevki karşısında ağzım açık kalmıştı. Alacakaranlık sığ ve tektüze bana göre ama Robert Pattinson, çok yetenekli, klas ve aklı başında bir aktör gibi görünüyordu. Aynı zamanda oldukça komik biri de. Beni bir Alacakaranlık hayranı değil ama Pattinson hayranı olarak görebilirsiniz. Sonuç olarak benim için iyi bir fotoğrafçılık deneyimi oldu. Ve ayrıca Pattinson'ın yeni bir filmde "Arabistanlı Lawrence" rolüne seçilmesi beni çok heyecanlandırdı!
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Yeni/Eski Alacakaranlık Stilleri
» Alacakaranlık Setinden Yeni/Eski Kare
» Alacakaranlık Setinden Yeni/Eski Bir Kare
» İsveç Fan Buluşmasından Eski/Yeni Resimler -TaySten
» Alacakaranlık Setinden Yeni Fotoğraflar
» Alacakaranlık Setinden Yeni/Eski Kare
» Alacakaranlık Setinden Yeni/Eski Bir Kare
» İsveç Fan Buluşmasından Eski/Yeni Resimler -TaySten
» Alacakaranlık Setinden Yeni Fotoğraflar
1 sayfadaki 1 sayfası