Oprah'tan Tanıtım Görüntüleri
Oprah'tan Tanıtım Görüntüleri
İki gün sonra yayınlanacak Oprah Show'dan gelen ilk tanıtım görüntüleri... Daha önceden gelen bilgiler ve programa katılan kişilerin anlattıklarına göre oyunculara gelen sorular arasında Kristen ve Rob arasında neler olduğu da varmış. Özel hayatlarını saklı tutma isteklerinden bu soruya hiçbir zaman cevap vermeyen ikili, bu sefer onlar hakkında çıkan haberleri tiye alarak 'Kristen hamile ama bebeği Robert taşıyor' demişler. Gelen diğer bilgilere göre, yayın sırasında Kristen hakkında konuşan hayranlardan birine, Kristen kendi yüzüğünü hediye etmiş. Program sunucusu Oprah ise Kristen'ın ne kadar utangaç olduğunu söyleyip kalkıp ona sarılmış. Bu anı anlatanlar bu kısmın çok hoş olduğunu söylüyorlar. Görünüşe göre güzel bir program olacağa benziyor.
Aşağıda programın tanıtım videosu.
kaynak:kstewartfans-tr
Videoda Rob ve Tay'ın habersizce evlere baskın yaptığı anlar da var...Rob inanılmaz heyecanlı:)Tay 'pat' diye dalıyor bir yığın kızın içine...Evet,bazı insanlar inanılmaz şanslara sahip olabiliyorlar.Bu program izlenir;)
İlgili link,
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... r_embedded<!-- m -->
Aşağıda programın tanıtım videosu.
kaynak:kstewartfans-tr
Videoda Rob ve Tay'ın habersizce evlere baskın yaptığı anlar da var...Rob inanılmaz heyecanlı:)Tay 'pat' diye dalıyor bir yığın kızın içine...Evet,bazı insanlar inanılmaz şanslara sahip olabiliyorlar.Bu program izlenir;)
İlgili link,
<!-- m -->[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... r_embedded<!-- m -->
lincolngamze- Admin
Similar topics
» Konser Görüntüleri 23.1.10
» Brazilian TV (SBT) 'den Fan Görüntüleri
» Eclipse DVD Menü Görüntüleri
» Muse'un Klibinden ECLİPSE Görüntüleri-->
» BD'den Yeni Promosyon Görüntüleri-Güncellendi
» Brazilian TV (SBT) 'den Fan Görüntüleri
» Eclipse DVD Menü Görüntüleri
» Muse'un Klibinden ECLİPSE Görüntüleri-->
» BD'den Yeni Promosyon Görüntüleri-Güncellendi