Robert,Sam Riley,Dakota Fanning ve Guri Weinberg Kristen'dan Bahsediyor  Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Robert,Sam Riley,Dakota Fanning ve Guri Weinberg Kristen'dan Bahsediyor  Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Robert,Sam Riley,Dakota Fanning ve Guri Weinberg Kristen'dan Bahsediyor

:: Genel :: Haberler

Robert,Sam Riley,Dakota Fanning ve Guri Weinberg Kristen'dan Bahsediyor  Empty Robert,Sam Riley,Dakota Fanning ve Guri Weinberg Kristen'dan Bahsediyor

Mesaj tarafından Bella_Ceren Paz Eyl. 23, 2012 4:59 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Soru: Kristen'ın bir vampiri canlandırması ve dolayısıyla farklı görünmesi hoş muydu? O artık seksi bir vampir ve sakar da değil.

Robert: Ne tuhaftır ki Taylor'ın Comic Con'da sakarlıktan bahsettiğini duydum ve şöyle düşündüm 'Bella sakar mıydı?' (gülüyor) Herkes sürekli bu konudan, Bella'nın sakarlığından bahsediyor. Ama evet ben olayı hala anlayabilmiş değilim. Kadın karakterlere özellikle de genç kadın karakterlere bakış açısı hep bu. Aslında çekici oldukları için karakterlerine onları çekici kılmayacak bir şeyler mi eklemeleri gerekiyor? (gülüyor) O gerçekten sakar biri gibi anlatılıyor. Fakat ben hiç cidden sakar biriyle tanışmadım ya da çok sakar olduğu için hayatını doğru düzgün yaşamayan birini fark etmedim. (gülüyor) Bu çok garip.

Sam Riley: "Walter aramızda yakın bir bağ oluşmasını istedi. İlk üç ay Kristen'ın sahnelerini bitirmemiz gerekiyordu bu yüzden doğru havayı yakalamak için sürekli oradan oraya uçtuk. İlk önce karlı sahneler için dört günlüğüne Patagonia'ya (Arjantin) gittik, sonra nem oranının %100'e vardığı Louisiana'ya (ABD), daha sonra Arizona (ABD), Meksika, Calgary (Kanada) ve en son da San Francisco'da (ABD) çekimleri bitirdik."

Dakota Fanning'e Guardian röportajında birkaç ünlü isim vermişler ve kendisine tek kelimeyle onları tanımlaması istenmiş:

Tom Cruise - "heyecanlı", Kristen Stewart - "kanka", Robert De Niro - "sevimli", Robert Pattinson - "komik", Sean Penn - "kendini işine adamış", Denzel Washington - "güçlü", Steven Spielberg - "akıl hocası, en iyinin de en iyisi."

Mackenzie'nin küfür kavanozuna ne kadar para attın? Sonuçta bunu yapmasını öneren sensin. Ona ne kadar paran verdin?

Guri Weinberg: Şey, sanırım çok şanslı biriyim ki Kristen ve Rob kadar param yok, o yüzden Mackenzie beni rahat bırakıyordu.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

- Similar topics

:: Genel :: Haberler