Robert Pattinson, Aldatma Olayı Hakkında Konuştu!
2 posters
Robert Pattinson, Aldatma Olayı Hakkında Konuştu!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kristen Stewart'ın, Robert Pattinson'ı aldattığı haberlerini duymayan kalmamıştır artık. Bu konu hakkında birçok şey söylendi; bazıları olayı kabullenirken bazıları fotoğrafların shop olduğunu iddia etmeye devam etti. Ve sonunda, Robert Pattinson, konuk olduğu "The Daily Show" programında bu konudan bahsederek olayın doğru olduğunu kanıtlamış oldu. Videonun tam versiyonu Youtube'dan silindi, ancak küçük de olsa bir parçasını buldum. Ayrıca söylentilere göre Robert kuliste sunucuya, aldatma konusunu çok açmamasını, kendisini kullanılmış hisettiğini söylemiş. Robert şunları söyledi;
"Şimdi biraz s*lak gibi görüneceğim ama, hayattaki tek problemim ucuz olmam. Kendi haberim için gazeteci tutmam. Ve diğer aktörler her röportajlarında senaryo alıyorlar. Ben de artık gazeteci tutacağım!"
Daha sonra ise Jon (sunucu) şunları söyledi;
"En son kötü bir ayrılık yaşadığımda, Ben & Jerry (dondurma markası) beni sakinleştirmişti. Bu yüzden, sen ve ben bu konuda bir takım olabilir ve bu konuda konuşabiliriz; "Dostum, onsuzken daha iyisin. O s*rtüğü (Kristen) kaldırım kenarına doğru tekmele! Sorun yok."
Kaynak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kristen Stewart'ın, Robert Pattinson'ı aldattığı haberlerini duymayan kalmamıştır artık. Bu konu hakkında birçok şey söylendi; bazıları olayı kabullenirken bazıları fotoğrafların shop olduğunu iddia etmeye devam etti. Ve sonunda, Robert Pattinson, konuk olduğu "The Daily Show" programında bu konudan bahsederek olayın doğru olduğunu kanıtlamış oldu. Videonun tam versiyonu Youtube'dan silindi, ancak küçük de olsa bir parçasını buldum. Ayrıca söylentilere göre Robert kuliste sunucuya, aldatma konusunu çok açmamasını, kendisini kullanılmış hisettiğini söylemiş. Robert şunları söyledi;
"Şimdi biraz s*lak gibi görüneceğim ama, hayattaki tek problemim ucuz olmam. Kendi haberim için gazeteci tutmam. Ve diğer aktörler her röportajlarında senaryo alıyorlar. Ben de artık gazeteci tutacağım!"
Daha sonra ise Jon (sunucu) şunları söyledi;
"En son kötü bir ayrılık yaşadığımda, Ben & Jerry (dondurma markası) beni sakinleştirmişti. Bu yüzden, sen ve ben bu konuda bir takım olabilir ve bu konuda konuşabiliriz; "Dostum, onsuzken daha iyisin. O s*rtüğü (Kristen) kaldırım kenarına doğru tekmele! Sorun yok."
Kaynak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Bella_Ceren tarafından Salı Ağus. 14, 2012 1:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bella_Ceren- KurtAdam
Geri: Robert Pattinson, Aldatma Olayı Hakkında Konuştu!
OHA böyle bir konuşma olduğuna inanamıyorum! Adam Kristen'a resmen s*rtük demiş.Ağlayacağım
nessie!!- Nirvana
Similar topics
» Katy Perry, Aldatma Olayında Robert Pattinson'ı Destekliyor!
» MTV Ödüllerinde Robert Twilight Hakkında Konuştu
» Robert Cosmopolitan'a Kristen Hakkında Konuştu
» Kristen Istoe'ya Robert Ve Cannes Hakkında Konuştu
» David Cronenberg Cosmopolis ve Robert Hakkında Konuştu
» MTV Ödüllerinde Robert Twilight Hakkında Konuştu
» Robert Cosmopolitan'a Kristen Hakkında Konuştu
» Kristen Istoe'ya Robert Ve Cannes Hakkında Konuştu
» David Cronenberg Cosmopolis ve Robert Hakkında Konuştu