Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.

+4
tutuldum
Celia_Williams
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Elly
8 posters

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. Empty Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.

Mesaj tarafından Elly Ptsi Ara. 20, 2010 7:46 pm

Hardwicke, Kristen Stewart'ı o Adventureland filminin setindeyken resmi olmayan bir prova için ziyaret etti ve sonuçtan memnun kaldı. Yönetmenin Edward Cullen karakteri için ilk tercihi Robert Pattinson değildi ancak yönetmenin evinde Stewart ile yaptığı denemeden geçince kadroya dahil oldu.Pattison test öncesinde roman serisi ile yabancıydı ancak kitapları daha sonra okudu. Meyer ona Edward'ın bakış açısı ile Alacakaranlık'taki olayların kroniğinin çıkarıldığı henüz bitmemiş Midnight Sun adlı kitabına ait bir el yazması verdi. Roman hayranlarının Edward karakteri için Pattison'ın seçilmesine tepkileri ilk başlarda olumsuz oldu. Meyer iki ana karakteri oynayacakların seçiminden dolayı memnun olmuştu.

Peter Facinelli, Carlisle Cullen karakteri için ilk seçilen kişi değildi. Hardwicke ondan hoşlanmıştı ancak stüdyo ısrarla başka birini istiyordu. Bilinmeyen sebeplerden dolayı stüdyonun istediği oyuncu kadrodan çıktı ve onun yerine Facinelli seçildi. Alice Cullen rolü için Ashley Greene'in seçilmesi hayranlar arasında büyük tartışmalara sebep oldu, çünkü Greene romandaki karakter için belirtilenden on sekiz santimetre daha uzundu. Meyer ayrıca Rachael Leigh Cook'unda Alice için düşündüğü kişilerden biri olduğunu belirtti.

Kellan Lutz, Emmett Cullen karakteri için seçmeler sonuçlandığında HBO'nun mini dizisi Generation Kill'in çekimleri için Afrika'da bulunuyordu. Aralık 2007'de yapım bittiğinde rol başka biri tarafından alınmıştı ancak rolü alan oyuncu çekilince Lutz hemen provaya alındı ve ardından Hardwicke tarafından kişisel olarak seçileceği Oregon'a gitti.

kaynak=vikipedi
Elly
Elly
Admin
Admin

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. Empty Geri: Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.

Mesaj tarafından Edward-Jasmine-Nessa-Zac Paz Ocak 09, 2011 1:52 pm

Robert'ı 3000 kişi arasından seçmişler..
Kolay değil yanii Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 831981
Yetenek işte Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 733476
Herkeste yok Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 278369
Teşekkür ederim (:
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Cullen
Cullen

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. Empty Geri: Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.

Mesaj tarafından Celia_Williams Paz Ocak 09, 2011 7:00 pm

Ah bencede..Çok iyi olmuş onların seçilmesi..Paylaşım için sağol canım.
Celia_Williams
Celia_Williams

Mesaj tarafından tutuldum Paz Ocak 09, 2011 7:39 pm

Hatta başta Kellan Edward'ı canlandıracaktı fakat seti olduğundan onu elediler ,yerine Rob geldi Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762

Detaylar karışıkmış yani 18 santim yüzünden Ashley'in tartışma konusu olması falan ...

Teşekkürler ...
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Elly Paz Ocak 09, 2011 7:54 pm

Ama ilk Kellan'ı istemişler :) Yahu Kellan bariz Emmett yani, nasıl onu Edward olarak düşünebilmişler :)
Elly
Elly
Admin
Admin

Mesaj tarafından tutuldum Paz Ocak 09, 2011 7:56 pm

Düşünen düşünmüş Tuba Abla Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762
Ayrıca makyaj denen şey beni bile Edward yapar yani Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762
tutuldum
tutuldum
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından (-_-)Jelib10(-_-) Çarş. Ocak 12, 2011 3:46 pm

Eğer Kellan'ı Edward yapsalardı Emmett karakterini oynayacak kaslı kişide Jeff Hardy filan olurdu heralde Kellan'dan kaslısını nerde bulacaklar?
Ne kadar doğru bilmem ama ben Demetri karakterininde Edward için düşünüldüğünü duymuştum Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762 Komedi olurdu ya! Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 682184
(-_-)Jelib10(-_-)
(-_-)Jelib10(-_-)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından Elly Çarş. Ocak 12, 2011 7:36 pm

Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 682184 Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 682184 Jeff Hardy o kadar da kaslı değil :) :)
Elly
Elly
Admin
Admin

Mesaj tarafından (-_-)Jelib10(-_-) Cuma Ocak 14, 2011 3:49 pm

Ya Jeff Hrdy'i tanıdığımdan mı? En çok onun adını duyuyorum o Smack Dawn'ın en kaslısı hangisiyse o işte! Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 278369
(-_-)Jelib10(-_-)
(-_-)Jelib10(-_-)
Yenidoğan
Yenidoğan

Mesaj tarafından ßiG ßaD AnGeL...! C.tesi Ocak 22, 2011 12:17 am

Bende ilk başta Kellan'ın Edward için seçildiğini sonra çekimleri olduğu için onu çıkarıp Emmet'a dahil ettiklerini biliyordum..Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762
Allah'tan çekimleri varmış Edward ile alakası yok ki Kellan'ın.Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762
Teşekkürler Tuba bala.:)
ßiG ßaD AnGeL...!
ßiG ßaD AnGeL...!
Vejeteryan

Mesaj tarafından Tamella54 Paz Ocak 23, 2011 12:41 pm

Zor işler bunlar . Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762
Teşekkürler :)
Tamella54
Tamella54
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından Kbra~eDward♥ Paz Ocak 23, 2011 2:30 pm

Son ekibin bu olması çok iyi olmuş. Yoksa Robert kadar yakışıklısını, Kellan kadar kaslısını, Ashley kadar sempatiğini nerden bulacaklardı Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar. 757762

P. için teşekkürler bu arada ;)
Kbra~eDward♥
Kbra~eDward♥
Yenidoğan
Yenidoğan

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1156510172

- Similar topics