Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.
+4
tutuldum
Celia_Williams
Edward-Jasmine-Nessa-Zac
Elly
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.
Hardwicke, Kristen Stewart'ı o Adventureland filminin setindeyken resmi olmayan bir prova için ziyaret etti ve sonuçtan memnun kaldı. Yönetmenin Edward Cullen karakteri için ilk tercihi Robert Pattinson değildi ancak yönetmenin evinde Stewart ile yaptığı denemeden geçince kadroya dahil oldu.Pattison test öncesinde roman serisi ile yabancıydı ancak kitapları daha sonra okudu. Meyer ona Edward'ın bakış açısı ile Alacakaranlık'taki olayların kroniğinin çıkarıldığı henüz bitmemiş Midnight Sun adlı kitabına ait bir el yazması verdi. Roman hayranlarının Edward karakteri için Pattison'ın seçilmesine tepkileri ilk başlarda olumsuz oldu. Meyer iki ana karakteri oynayacakların seçiminden dolayı memnun olmuştu.
Peter Facinelli, Carlisle Cullen karakteri için ilk seçilen kişi değildi. Hardwicke ondan hoşlanmıştı ancak stüdyo ısrarla başka birini istiyordu. Bilinmeyen sebeplerden dolayı stüdyonun istediği oyuncu kadrodan çıktı ve onun yerine Facinelli seçildi. Alice Cullen rolü için Ashley Greene'in seçilmesi hayranlar arasında büyük tartışmalara sebep oldu, çünkü Greene romandaki karakter için belirtilenden on sekiz santimetre daha uzundu. Meyer ayrıca Rachael Leigh Cook'unda Alice için düşündüğü kişilerden biri olduğunu belirtti.
Kellan Lutz, Emmett Cullen karakteri için seçmeler sonuçlandığında HBO'nun mini dizisi Generation Kill'in çekimleri için Afrika'da bulunuyordu. Aralık 2007'de yapım bittiğinde rol başka biri tarafından alınmıştı ancak rolü alan oyuncu çekilince Lutz hemen provaya alındı ve ardından Hardwicke tarafından kişisel olarak seçileceği Oregon'a gitti.
kaynak=vikipedi
Peter Facinelli, Carlisle Cullen karakteri için ilk seçilen kişi değildi. Hardwicke ondan hoşlanmıştı ancak stüdyo ısrarla başka birini istiyordu. Bilinmeyen sebeplerden dolayı stüdyonun istediği oyuncu kadrodan çıktı ve onun yerine Facinelli seçildi. Alice Cullen rolü için Ashley Greene'in seçilmesi hayranlar arasında büyük tartışmalara sebep oldu, çünkü Greene romandaki karakter için belirtilenden on sekiz santimetre daha uzundu. Meyer ayrıca Rachael Leigh Cook'unda Alice için düşündüğü kişilerden biri olduğunu belirtti.
Kellan Lutz, Emmett Cullen karakteri için seçmeler sonuçlandığında HBO'nun mini dizisi Generation Kill'in çekimleri için Afrika'da bulunuyordu. Aralık 2007'de yapım bittiğinde rol başka biri tarafından alınmıştı ancak rolü alan oyuncu çekilince Lutz hemen provaya alındı ve ardından Hardwicke tarafından kişisel olarak seçileceği Oregon'a gitti.
kaynak=vikipedi
Elly- Admin
Geri: Alacakaranlık için oyuncu seçimleri nasıl yapıldı? detaylar.
Robert'ı 3000 kişi arasından seçmişler..
Kolay değil yanii
Yetenek işte
Herkeste yok
Teşekkür ederim (:
Kolay değil yanii
Yetenek işte
Herkeste yok
Teşekkür ederim (:
Edward-Jasmine-Nessa-Zac- Cullen
Ah bencede..Çok iyi olmuş onların seçilmesi..Paylaşım için sağol canım.
Celia_Williams- Mesaj Sayısı : 9
Hatta başta Kellan Edward'ı canlandıracaktı fakat seti olduğundan onu elediler ,yerine Rob geldi
Detaylar karışıkmış yani 18 santim yüzünden Ashley'in tartışma konusu olması falan ...
Teşekkürler ...
Detaylar karışıkmış yani 18 santim yüzünden Ashley'in tartışma konusu olması falan ...
Teşekkürler ...
tutuldum- KurtAdam
Ama ilk Kellan'ı istemişler :) Yahu Kellan bariz Emmett yani, nasıl onu Edward olarak düşünebilmişler :)
Elly- Admin
Düşünen düşünmüş Tuba Abla
Ayrıca makyaj denen şey beni bile Edward yapar yani
Ayrıca makyaj denen şey beni bile Edward yapar yani
tutuldum- KurtAdam
Eğer Kellan'ı Edward yapsalardı Emmett karakterini oynayacak kaslı kişide Jeff Hardy filan olurdu heralde Kellan'dan kaslısını nerde bulacaklar?
Ne kadar doğru bilmem ama ben Demetri karakterininde Edward için düşünüldüğünü duymuştum Komedi olurdu ya!
Ne kadar doğru bilmem ama ben Demetri karakterininde Edward için düşünüldüğünü duymuştum Komedi olurdu ya!
(-_-)Jelib10(-_-)- Yenidoğan
Jeff Hardy o kadar da kaslı değil :) :)
Elly- Admin
Ya Jeff Hrdy'i tanıdığımdan mı? En çok onun adını duyuyorum o Smack Dawn'ın en kaslısı hangisiyse o işte!
(-_-)Jelib10(-_-)- Yenidoğan
Bende ilk başta Kellan'ın Edward için seçildiğini sonra çekimleri olduğu için onu çıkarıp Emmet'a dahil ettiklerini biliyordum..
Allah'tan çekimleri varmış Edward ile alakası yok ki Kellan'ın.
Teşekkürler Tuba bala.:)
Allah'tan çekimleri varmış Edward ile alakası yok ki Kellan'ın.
Teşekkürler Tuba bala.:)
ßiG ßaD AnGeL...!- Vejeteryan
Zor işler bunlar .
Teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Tamella54- Yeni Üye
Son ekibin bu olması çok iyi olmuş. Yoksa Robert kadar yakışıklısını, Kellan kadar kaslısını, Ashley kadar sempatiğini nerden bulacaklardı
P. için teşekkürler bu arada ;)
P. için teşekkürler bu arada ;)
Similar topics
» Kristen Stewart'a W Magazin İçin Uygulanan Makyaj Nasıl Yapıldı?
» Alacakaranlık Nasıl Sona Ermeliydi? - TR Altyazılı
» Alacakaranlık İçin Yapılan İlk Promosyon Çekiminden Kareler
» 5 Milyonun Üzerinde DVD Satışı Yapıldı!
» B.D. Çekimleriyle İlgili Detaylar
» Alacakaranlık Nasıl Sona Ermeliydi? - TR Altyazılı
» Alacakaranlık İçin Yapılan İlk Promosyon Çekiminden Kareler
» 5 Milyonun Üzerinde DVD Satışı Yapıldı!
» B.D. Çekimleriyle İlgili Detaylar
1 sayfadaki 1 sayfası