Kristen Stewart ' Robert Pattınson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim ' Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Kristen Stewart ' Robert Pattınson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim ' Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristen Stewart ' Robert Pattınson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim '

:: Genel :: Haberler

Kristen Stewart ' Robert Pattınson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim ' Empty Kristen Stewart ' Robert Pattınson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim '

Mesaj tarafından Bella_Ceren C.tesi Tem. 07, 2012 11:10 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Şu sıralar evlilik planları yaptıklarına dair dedikodular öne sürülen ve doğruluk payının olduğunu düşündüğümüz haberler çıktı Robert ve Kristen cephesinden. Şimdi ise, Kristen'nın Robert'tan bebek sahibi olmayı istediğini duyduk.

"Kristen hamile bir konukla konuşuyor ve o Rob'dan bir bebek sahibi olmak isterdim diyor ," bir kaynak Use Weekly'ye. "O çok havalı olduğunu düşündüğü bir noktada bebeğin tekmesini hissetmek için kadının karnını dokundu."

Rapora göre, Kristen, aynı zamanda onun 11 yaşındaki Şafak Vakti rol arkadaşı Mackenzie Foy ile aşık olur.
O ve Rob, kendi Breaking Dawn'da ki kızı Renesmee'nin ebeveynlerini oynarken tanık olmuştur, ve "Kendi çocuklarını büyütmek nasıl olurdu diye söz ederdim.Kristen eh, yapmayacağım derdi. Bazen şaka olarak başlardı, ama biliyordu onları gerçekten düşünüyorduk. "

Hatta onların yönetmeni Bill Condon Edward ve Bella Cullen, Renesmee'ye anne olarak tanık olduktan sonra iyi bir anne olacağını kabul etti. O, "Gerçekten Rob baba dışında bir şey getirdi, ve Kristen özellikle daha koruyucu oldu" dedi.

Kaynak: ensonneleroldu
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

- Similar topics

:: Genel :: Haberler