Robert 'ın Yeni Ay'daki Ayrılık Sahnesi, Onun Favorisi
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası
Robert 'ın Yeni Ay'daki Ayrılık Sahnesi, Onun Favorisi
Robert Pattinson’un Yeni Ay’daki favori sahnesi, kendi karakteri Edward Cullen ile Kristen Stewart’ın oynadığı Bella karakterinin ayrılık sahnesi. Pattinson geçen haftalarda, bu sahnenin ona neden o kadar ilginç geldiğini Comic Con’da anlattı.
“Bence favori sahnem benim ayrılık sahnem. Yani bu sahnenin, Alacakaranlık’daki ilişkiden biraz daha yüksek seviyede duygusallığa sahip olarak çıkmasını umuyorum. İlginçti. 5 sayfa uzunluğunda diyaloğa sahip bir sahneydi. İlk seferinde kesinlikle olmadı ve çok tuhaf kısa bir andı. Bu sahne kesinlikle hikayedeki bütün doğaüstü öğelerden uzakta bir sahne, ki bunu da çok ilginç buldum.” şeklinde açıkladı Pattinson.
Taylor Lautner de favori sahnesi hakkında yorum yaptı, en çok, kendi karakteri Jacob ile Stewart’ın Bella’sının ayrılığını beğendiğini söyledi.
“O sahneyi çekmek aynı zamanda acı vericiydi, çünkü sıcaklık 35 dereceydi ve üzerimize yağmur yağdırıyorlardı, yağmur üstüne yağmur ki direk bahar yağmuru, yani buz gibiydi. Evet, kötüydü ve üzerimde çok da giysi yoktu.” dedi Lautner
“Bence favori sahnem benim ayrılık sahnem. Yani bu sahnenin, Alacakaranlık’daki ilişkiden biraz daha yüksek seviyede duygusallığa sahip olarak çıkmasını umuyorum. İlginçti. 5 sayfa uzunluğunda diyaloğa sahip bir sahneydi. İlk seferinde kesinlikle olmadı ve çok tuhaf kısa bir andı. Bu sahne kesinlikle hikayedeki bütün doğaüstü öğelerden uzakta bir sahne, ki bunu da çok ilginç buldum.” şeklinde açıkladı Pattinson.
Taylor Lautner de favori sahnesi hakkında yorum yaptı, en çok, kendi karakteri Jacob ile Stewart’ın Bella’sının ayrılığını beğendiğini söyledi.
“O sahneyi çekmek aynı zamanda acı vericiydi, çünkü sıcaklık 35 dereceydi ve üzerimize yağmur yağdırıyorlardı, yağmur üstüne yağmur ki direk bahar yağmuru, yani buz gibiydi. Evet, kötüydü ve üzerimde çok da giysi yoktu.” dedi Lautner
ember- Admin
Similar topics
» Ayrılık Sahnesi Çekiminden Bir Kare
» Edward & Bella Ayrılık Sahnesi Sözleri (New Moon) En İyi 25 İçerisinde!
» Kristen& Taylor Önemli Ayrılık Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Yüzük,Kolye,Onun Şapkası,Onun Kızı♥
» Hamile Kristen ve Onun Karnını Öpen Robert-Muhteşem!
» Edward & Bella Ayrılık Sahnesi Sözleri (New Moon) En İyi 25 İçerisinde!
» Kristen& Taylor Önemli Ayrılık Sahnesi Hakkında Konuşuyor
» Yüzük,Kolye,Onun Şapkası,Onun Kızı♥
» Hamile Kristen ve Onun Karnını Öpen Robert-Muhteşem!
:: Genel :: New Moon - Yeni Ay
1 sayfadaki 1 sayfası