Kellan Şafak Vakti Part 2'deki Kristen Stewart'la Olan Bilek Güreşinden Bahsetti
1 sayfadaki 1 sayfası
Kellan Şafak Vakti Part 2'deki Kristen Stewart'la Olan Bilek Güreşinden Bahsetti
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
'Şafak Vakti'ndeki Volturi'yle hayatı tehdit eden kavgayı unutun, ben en çok Bella'nın yeni kazandığı vampir güçlerini denerken yaşadığı eğlenceli şeyleri merak ediyorum.
Emmett ve Bella'nın bu fotoğrafı kitaptaki havayı tamamen yakalamışa benziyor.
Kellan Lutz çoktan filmdeki en sevdiği sahnenin bilek güreşi sahnesi olduğunu söyledi bile, ve neden olduğunu görebiliyoruz.
"Kristen ile bilek güreşi sahnesini çekerken gerçekten çok eğlenceli zaman geçirdim." dedi. "Onu Bella'nın vampir karakterine bürünürken görmek harika. Onunla bilek güreşi yapmak ve bu konunun üstüne düştüğünü görmek, eğlenceliydi."
Lutz ayrıca Stewart'ın 'kolunu incitmesi' hakkında şaka yapıyor.
"Demek istediğim, Tanrım. O güçlü bir kız." dedi gülümseyerek. "Gerçekten iyi bir şey oldu. Bence hayranlar bundan gerçekten keyif alacaklar."
Kaynak: Twilight - Türkiye
'Şafak Vakti'ndeki Volturi'yle hayatı tehdit eden kavgayı unutun, ben en çok Bella'nın yeni kazandığı vampir güçlerini denerken yaşadığı eğlenceli şeyleri merak ediyorum.
Emmett ve Bella'nın bu fotoğrafı kitaptaki havayı tamamen yakalamışa benziyor.
Kellan Lutz çoktan filmdeki en sevdiği sahnenin bilek güreşi sahnesi olduğunu söyledi bile, ve neden olduğunu görebiliyoruz.
"Kristen ile bilek güreşi sahnesini çekerken gerçekten çok eğlenceli zaman geçirdim." dedi. "Onu Bella'nın vampir karakterine bürünürken görmek harika. Onunla bilek güreşi yapmak ve bu konunun üstüne düştüğünü görmek, eğlenceliydi."
Lutz ayrıca Stewart'ın 'kolunu incitmesi' hakkında şaka yapıyor.
"Demek istediğim, Tanrım. O güçlü bir kız." dedi gülümseyerek. "Gerçekten iyi bir şey oldu. Bence hayranlar bundan gerçekten keyif alacaklar."
Kaynak: Twilight - Türkiye
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Part-2 Emmett Ve Bella Bilek Güreşinden Düzenleme
» Şafak Vakti Part 2'den Yeni Kare!
» Robert ve Kristen'nın Şafak Vakti Part-2 Galasına Gelişlerinden Kareler
» Kristen Stewart Şafak Vakti Part 1 ve Hamilelik Hakkında Konuşuyor
» Taylor, 'Şafak Vakti'nde Rob ve Kris ile Olan Son Sahnesinden Bahsediyor
» Şafak Vakti Part 2'den Yeni Kare!
» Robert ve Kristen'nın Şafak Vakti Part-2 Galasına Gelişlerinden Kareler
» Kristen Stewart Şafak Vakti Part 1 ve Hamilelik Hakkında Konuşuyor
» Taylor, 'Şafak Vakti'nde Rob ve Kris ile Olan Son Sahnesinden Bahsediyor