Çiftler, Yıllar Geçtikçe Birbirlerine Benzemeye Başlıyor
Çiftler, Yıllar Geçtikçe Birbirlerine Benzemeye Başlıyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilimsel çalışmalar birlikte olan çiftlerin yıllar geçtikçe birbirlerine benzediklerini göstermiştir. Ve bu dönüşüm görünüşe göre Twilight çifti Robert Pattinson ve Kristen Stewart üzerinde de gerçekleşmeye başlamış.
Kristen, SWATH filminin Avustralya galasında giydiği kıyafet ve erkeksi ayakkabısıyla ortalığı salladı.
Erkek tarzı bu giyim ünlü oyuncu için bir ilk değil. Kristen de Vanity Fair'e verdiği son röportajında bu durumu kabul ediyor: ''15 yaşımdaki resimlerime bir bakın. Erkek çocuğu gibiyim. Erkek kardeşimin giysilerini giyiyordum, dostum.'' diyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kim daha iyi giyinmiş Kris mi Rob mu?
Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilimsel çalışmalar birlikte olan çiftlerin yıllar geçtikçe birbirlerine benzediklerini göstermiştir. Ve bu dönüşüm görünüşe göre Twilight çifti Robert Pattinson ve Kristen Stewart üzerinde de gerçekleşmeye başlamış.
Kristen, SWATH filminin Avustralya galasında giydiği kıyafet ve erkeksi ayakkabısıyla ortalığı salladı.
Erkek tarzı bu giyim ünlü oyuncu için bir ilk değil. Kristen de Vanity Fair'e verdiği son röportajında bu durumu kabul ediyor: ''15 yaşımdaki resimlerime bir bakın. Erkek çocuğu gibiyim. Erkek kardeşimin giysilerini giyiyordum, dostum.'' diyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kim daha iyi giyinmiş Kris mi Rob mu?
Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» En Şık Ünlü Çiftler
» Kirli Saçlı Ünlü Çiftler
» Çekimler Başlıyor !
» Premiere hattı buradan başlıyor!
» Yeni Bir Vampir Dizisi Başlıyor.....
» Kirli Saçlı Ünlü Çiftler
» Çekimler Başlıyor !
» Premiere hattı buradan başlıyor!
» Yeni Bir Vampir Dizisi Başlıyor.....