New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?

4 posters

New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? Empty New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?

Mesaj tarafından Elly Perş. Ara. 16, 2010 7:53 pm

NEW MOON DA EN BEĞENDİĞİNİZ BÖLÜMLER?

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

en beğendiğiniz,sizi en çok etkileyen bölümler hangileriydi ya da nerelerdeydi??

ilk ben başlayayım birkaç yer beni kendimden geçirmişti..

-oradaydı.yüzü hafifçe gülümsüyordu.herzamanki gibi yüzü kusursuzdu. saat çalmak üzereydi. ve "edward hayır"diya bağırdım .sonra edwardın üzerine atladım.eğer kollarıyla beni tutmasaydı kafamı yare vurabilirdim.gözlerini açtı ve bana baktı."inanılmaz "dedi.

-''Sana söz veriyorumki beni son görüşün olacak.Geri gelmeyeceğim.Seni bir daha böyle bir duruma sokmayacağım. Hayatına bundan sonra bensiz devam edecksin.SANKİ HİÇ VAROLMAMIŞIM GİBİ''

-Bilinçaltıyla gelen Bella'nın deyimiyle o kadifemli seslerin geldi sahneler...

- " Kendini öldürmek mi istiyorsun ? İstediğin bu mu ?" Ses geri gelmişti tonu sertti.
- " Hayır Bella!" dedi kızgın ama tatlı ses." Ne yaptığına bir bak!".
- " Bu sorumsuzca, coçukça ve aptalca, Bella" dedi kadifemsi ses...

-Su bütün boğazıma doldu.Demir beni batırıyordu,Edward'dan uzaklaştırıyor,derin karanlıklara çekiyordu,okyanusun dibine.
Hoşça kal,Seni seviyorum.

-italya'da onun kucağına oturması ve hiç bırakmaması,alice geldiğinde gitmesin diye koluna yapışması...

aslında kitabın tüm sayfaları ayrı etkileyicileğe sahipti..peki sizde diğerlerinden ayrılan bölümler hangileri??
Elly
Elly
Admin
Admin

New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? Empty Geri: New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?

Mesaj tarafından TutKu~ Çarş. Ara. 29, 2010 2:05 pm

-italya'da onun kucağına oturması ve hiç bırakmaması,alice geldiğinde gitmesin diye koluna yapışması...

Bu bölüme bitiyorum ah. New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? 757762
TutKu~
TutKu~
Vejeteryan

New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? Empty Geri: New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?

Mesaj tarafından Dejavu.Bella Çarş. Ara. 29, 2010 2:52 pm

''SANKİ HİÇ VAROLMAMIŞIM GİBİ''

Ne sövmüştüm burada Ed'e ya! New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? 757762 New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? 757762
Beni ağlattığı ve tekrar tekrar okuyup tekrar tekrar izlediğim sırf duygulanmak için (kendime işkence yapmıyorum duygulanarak. iyi geliyor ruhuma New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? 757762 )
Dejavu.Bella
Dejavu.Bella
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından pyn_12 Çarş. Ocak 05, 2011 11:44 pm

Edward ve Bella'nın ormanda yaptıkları konuşmada; Bella gidişini kabul edip "bu bazı şeyleri değiştirir" dediği yer ve Edward'ın "sanki hiç var olmamışım gibi" dediği kısım... Bu kitaptaki en beğendiğim yerdi ama filmde kurda dönüşüm sahnesi, Bella'nın çayırlıkta kurtların geliş sahnesi ve Volturi'deki Edward'ın dövüş sahnesi güzeldi New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler? 757762
pyn_12
pyn_12
Yenidoğan
Yenidoğan

- Similar topics