New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?
4 posters
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası
New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?
NEW MOON DA EN BEĞENDİĞİNİZ BÖLÜMLER?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
en beğendiğiniz,sizi en çok etkileyen bölümler hangileriydi ya da nerelerdeydi??
ilk ben başlayayım birkaç yer beni kendimden geçirmişti..
-oradaydı.yüzü hafifçe gülümsüyordu.herzamanki gibi yüzü kusursuzdu. saat çalmak üzereydi. ve "edward hayır"diya bağırdım .sonra edwardın üzerine atladım.eğer kollarıyla beni tutmasaydı kafamı yare vurabilirdim.gözlerini açtı ve bana baktı."inanılmaz "dedi.
-''Sana söz veriyorumki beni son görüşün olacak.Geri gelmeyeceğim.Seni bir daha böyle bir duruma sokmayacağım. Hayatına bundan sonra bensiz devam edecksin.SANKİ HİÇ VAROLMAMIŞIM GİBİ''
-Bilinçaltıyla gelen Bella'nın deyimiyle o kadifemli seslerin geldi sahneler...
- " Kendini öldürmek mi istiyorsun ? İstediğin bu mu ?" Ses geri gelmişti tonu sertti.
- " Hayır Bella!" dedi kızgın ama tatlı ses." Ne yaptığına bir bak!".
- " Bu sorumsuzca, coçukça ve aptalca, Bella" dedi kadifemsi ses...
-Su bütün boğazıma doldu.Demir beni batırıyordu,Edward'dan uzaklaştırıyor,derin karanlıklara çekiyordu,okyanusun dibine.
Hoşça kal,Seni seviyorum.
-italya'da onun kucağına oturması ve hiç bırakmaması,alice geldiğinde gitmesin diye koluna yapışması...
aslında kitabın tüm sayfaları ayrı etkileyicileğe sahipti..peki sizde diğerlerinden ayrılan bölümler hangileri??
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
en beğendiğiniz,sizi en çok etkileyen bölümler hangileriydi ya da nerelerdeydi??
ilk ben başlayayım birkaç yer beni kendimden geçirmişti..
-oradaydı.yüzü hafifçe gülümsüyordu.herzamanki gibi yüzü kusursuzdu. saat çalmak üzereydi. ve "edward hayır"diya bağırdım .sonra edwardın üzerine atladım.eğer kollarıyla beni tutmasaydı kafamı yare vurabilirdim.gözlerini açtı ve bana baktı."inanılmaz "dedi.
-''Sana söz veriyorumki beni son görüşün olacak.Geri gelmeyeceğim.Seni bir daha böyle bir duruma sokmayacağım. Hayatına bundan sonra bensiz devam edecksin.SANKİ HİÇ VAROLMAMIŞIM GİBİ''
-Bilinçaltıyla gelen Bella'nın deyimiyle o kadifemli seslerin geldi sahneler...
- " Kendini öldürmek mi istiyorsun ? İstediğin bu mu ?" Ses geri gelmişti tonu sertti.
- " Hayır Bella!" dedi kızgın ama tatlı ses." Ne yaptığına bir bak!".
- " Bu sorumsuzca, coçukça ve aptalca, Bella" dedi kadifemsi ses...
-Su bütün boğazıma doldu.Demir beni batırıyordu,Edward'dan uzaklaştırıyor,derin karanlıklara çekiyordu,okyanusun dibine.
Hoşça kal,Seni seviyorum.
-italya'da onun kucağına oturması ve hiç bırakmaması,alice geldiğinde gitmesin diye koluna yapışması...
aslında kitabın tüm sayfaları ayrı etkileyicileğe sahipti..peki sizde diğerlerinden ayrılan bölümler hangileri??
Elly- Admin
Geri: New Moon'da En Beğendiğiniz Bölümler?
Bu bölüme bitiyorum ah.
Bu bölüme bitiyorum ah.
TutKu~- Vejeteryan
''SANKİ HİÇ VAROLMAMIŞIM GİBİ''
Ne sövmüştüm burada Ed'e ya!
Beni ağlattığı ve tekrar tekrar okuyup tekrar tekrar izlediğim sırf duygulanmak için (kendime işkence yapmıyorum duygulanarak. iyi geliyor ruhuma )
Ne sövmüştüm burada Ed'e ya!
Beni ağlattığı ve tekrar tekrar okuyup tekrar tekrar izlediğim sırf duygulanmak için (kendime işkence yapmıyorum duygulanarak. iyi geliyor ruhuma )
Dejavu.Bella- Cullen
Edward ve Bella'nın ormanda yaptıkları konuşmada; Bella gidişini kabul edip "bu bazı şeyleri değiştirir" dediği yer ve Edward'ın "sanki hiç var olmamışım gibi" dediği kısım... Bu kitaptaki en beğendiğim yerdi ama filmde kurda dönüşüm sahnesi, Bella'nın çayırlıkta kurtların geliş sahnesi ve Volturi'deki Edward'ın dövüş sahnesi güzeldi
pyn_12- Yenidoğan
:: Eğlence :: Forum Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası