Kristen ve Ben beraber Takılırdık! Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Kristen ve Ben beraber Takılırdık! Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristen ve Ben beraber Takılırdık!

:: Genel :: Haberler

Kristen ve Ben beraber Takılırdık! Empty Kristen ve Ben beraber Takılırdık!

Mesaj tarafından lincolngamze Paz Ara. 19, 2010 9:20 pm

[img][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img]

Alacakaranlığın Jackson Rathbone’u:Kristen ve Ben beraber Takılırdık!

Twilight filim serisinde Jasper rolünü oynayan ve ayrıca 100 maymunlar rock grubun ön yüzü olarak turnelere çıkan Jackson Rathbone’nun dediğine göre;”O ve seri yıldızı Kristen Stewart sette beraber gitar çalmışlar.” Rathbone Nisan’ın 15’inde 100 maymunlar grubunu Allentown’daki Crocodile Rock Cafe’ye götürecek.
Stephanie Meyer’ın vahşi,popüler aşk romanında genç vampirler hakkında olan üçüncü filmi, Alacakaranlık Efsanesi:Tutulma’nın sürümü olarak Twilight serisi 30 Haziran’da devam edecektir.Jett’in 1970’teki bütün kızların ilk punkçı grubu örneğinin hikayesini anlatan ve Cuma günleri civardaki tiyatrolarda açılan “The Runaways” filminde rockçı Joan Jett’i , Stewart oynuyor.
Filmdeki “Runaways” şarkılarını hem söyleyen hem de gitarla eşlik eden Stewart’ın portresi için güçlü izlenimleri var.Stewart’ın film için gitar çalmasını öğrendiği söylentilerine rağmen 100 maymunun turne sırasında yapılan güncel telefon görüşmesinde Rathbone’nun söylediğine göre 2008’in öncelerinde orjinal “Alacakaranlık” filminin seti sırasında Onun ve Stewart’ın beraber çaldığını belirtiyor.
Rathbone”Ve ben onun film için gitar çalmayı öğrendiğini düşünmüyorum”diyor.Aynı zamanda “O gitarın nasıl çalınacağınıdaha önceden biliyordu.Sadece O filmde Joan Jett’i oynamak için öğrendi.” Şeklinde açıklıyor.
Jett’i gibi gitar çalmak demek,sol el ile gitarı nasıl çalacağını bilmek demek.
100 maymunlar’ın 100 günlük turuna ek olarak Tutulma’nın yayınlanması ve Rathbone’nun gişe rekoru kırması beklenen “Son Hava Bükücü” filminin 2 Temmuz’da vizyona girmesiyle Çok meşgıl olacak.Canlı,hareketli,macera filmi olan “Avatar:Son hava bükücü” animasyon film serisini esas almıştır.
Rathbone’nun söylediğine göre o ve Stewart’ın tekrar beraber oynayacağı şüphesiz.Twilight serisinin İki tane filminin daha çıkacağına dahil söylentiler var.
Stewart’ın dediğine göre Rathbone’nun müzik kariyeri gibi bir kariyer yapabileceğini beklemiyor.Güncel röportajlara göre Stewart “Biz bu antlaşmayı kabul etmiyoruz” diyor.

Çeviri=begüm_cullen
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

- Similar topics

:: Genel :: Haberler