Adele ve Robert Pattinson Tartışmış
Adele ve Robert Pattinson Tartışmış
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Duyduğumuza göre Adele ve Robert Pattinson tartışmış. Robert ise bu olay üzerine şunları söylemiş;
"Adele ile aramdaki tartışmaya neden olan söz, muhtemelen hayatımda söylediğim en saçma sözdü. Ben dedim ki; "Biliyor musun, kariyerinde daha yüksek yerlere gelebilirsin." O da bana "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" şeklinde cevap verdi. Ve ben de bu tartışmaya girmek için bazı nedenlere sahip oldum. Ertesi gün uyandığımda ise, gerçekten her şey için pişmandım."
Kaynak: Facebook / Mαgαzin тiмє
Duyduğumuza göre Adele ve Robert Pattinson tartışmış. Robert ise bu olay üzerine şunları söylemiş;
"Adele ile aramdaki tartışmaya neden olan söz, muhtemelen hayatımda söylediğim en saçma sözdü. Ben dedim ki; "Biliyor musun, kariyerinde daha yüksek yerlere gelebilirsin." O da bana "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" şeklinde cevap verdi. Ve ben de bu tartışmaya girmek için bazı nedenlere sahip oldum. Ertesi gün uyandığımda ise, gerçekten her şey için pişmandım."
Kaynak: Facebook / Mαgαzin тiмє
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Robert Pattinson'ın Ablaları Robert'ın Kristen Stewart'ı Affetmesini İstemiyorlar
» Robert Pattinson Wallpaper
» Robert Pattinson Kolajları
» Robert Pattinson Twilight Ropörtajı..
» Kristen Stewart & Robert Pattinson
» Robert Pattinson Wallpaper
» Robert Pattinson Kolajları
» Robert Pattinson Twilight Ropörtajı..
» Kristen Stewart & Robert Pattinson