Robert Pattinson Kimlerle Çalışmak İstiyor?
1 sayfadaki 1 sayfası
Robert Pattinson Kimlerle Çalışmak İstiyor?
[Resimleri sadece adminler görebilir.]
Alacakaranlık filmlerinin başrol oyuncusu Robert Pattinson, 5 Haziran günü, ünlülerin uğrak yeri olan LAX Havaalanı'nda görüntülendi. Kamera ışıklarından korunmak için güneş gözlüğü takan yetenekli oyuncu, bir röportajında kimlerle çalışmak istediği sorulduğunda şu yanıtı verdi;
"Jim Carrey'yi çok seviyorum ve onun inanılmaz olduğunu düşünüyorum. O en istikrarlı oyunculardan birisi ve insanlar gerçekten önemsemiyor. Çünkü o bir komedyen. Komik birçok aktörü seviyorum. Eddie Murphy'yi de çok seviyorum. Eddie ile bir film yapmak isterim fakat onunla hiç tanışmadım."
Kaynak: En Son Neler Oldu?
Alacakaranlık filmlerinin başrol oyuncusu Robert Pattinson, 5 Haziran günü, ünlülerin uğrak yeri olan LAX Havaalanı'nda görüntülendi. Kamera ışıklarından korunmak için güneş gözlüğü takan yetenekli oyuncu, bir röportajında kimlerle çalışmak istediği sorulduğunda şu yanıtı verdi;
"Jim Carrey'yi çok seviyorum ve onun inanılmaz olduğunu düşünüyorum. O en istikrarlı oyunculardan birisi ve insanlar gerçekten önemsemiyor. Çünkü o bir komedyen. Komik birçok aktörü seviyorum. Eddie Murphy'yi de çok seviyorum. Eddie ile bir film yapmak isterim fakat onunla hiç tanışmadım."
Kaynak: En Son Neler Oldu?
Bella_Ceren- KurtAdam
Similar topics
» Kristen Stewart: Yeniden Robert Pattinson İle Çalışmak İçin Ölüyorum
» Kristen Stewart: " Yeniden Robert Pattinson İle Çalışmak İçin Ölüyorum "
» Robert Pattinson New Moon Sürprizi İstiyor..
» Robert Pattinson Kolajları
» Rob ve Kristen Yeniden Birlikte Çalışmak İstiyor
» Kristen Stewart: " Yeniden Robert Pattinson İle Çalışmak İçin Ölüyorum "
» Robert Pattinson New Moon Sürprizi İstiyor..
» Robert Pattinson Kolajları
» Rob ve Kristen Yeniden Birlikte Çalışmak İstiyor
1 sayfadaki 1 sayfası