Rob ve Kristen Mansiyonu Bugün ABD'de Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Rob ve Kristen Mansiyonu Bugün ABD'de Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rob ve Kristen Mansiyonu Bugün ABD'de

:: Genel :: Haberler

Rob ve Kristen Mansiyonu Bugün ABD'de Empty Rob ve Kristen Mansiyonu Bugün ABD'de

Mesaj tarafından nessie!! Çarş. Mayıs 23, 2012 5:32 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ABD günümüz Shia LaBeouf, Robert Pattinson, Zac Efron, Kristen Stewart. Genç silahlar Cannes Film Festivali 2012 için toplandı - ve bunlar saygı istiyorlar. Bu yılki festival barutu adeta bir Hollywood Gençlerinde Kim Kimdir ? Her biri genç kariyerlerinde ciddi gişe gösterme yoluna gitmiştir, şimdi bazı faaliyetlerini durmadan göstermek için umut ediyorlar. Her biri kendi filmleri ile rekabet içinde.

Bu yıl Alacakaranlık serisi bittikten önce Pattinson'da hala Cosmopolis'e doğru gelebilecek dramatik bir rol arıyor. Film Pattinson'ın bankacı karakterinin limuzinin arkasında açık saçık olduğu sahnelere (çoğu filminde yer alır) sahiptir.

O, Juliette Binoche ile s*ks yapmıştır ve başka bir kadını baştan çıkarmak için çalışırken bile prostatın sınavı vardır - - Bu her şeyden önce David Cronenberg filmi. Ama Rob Pattinson hepimizi bilmiyor. "Ben beni biliyor gibi düşünen insanları sevmiyorum," diyor Pattinson. "Hepiniz insanlara sürpriz yapabilirsiniz.Ve umarım bazı insanlar bu enteresan bulacaklar. "

Onun Twilight co-star ve uzun süreli kız arkadaşı Kristen Stewart aynı On The Road Walter Salles’ın filmi yeni bir tarafını gösterecektir. Pattinson filmi gördü ve ona "şaşırtıcı."dedi.

Cannes 2012'den sonra, biz farklı bir ışık altında bu yıldızları çok göreceğiz.

Kaynak: Gossip-dance
Çeviri: Diana Blake

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nessie!!
nessie!!
Nirvana

- Similar topics

:: Genel :: Haberler