Özledim yahu... :)) Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Özledim yahu... :)) Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Özledim yahu... :))

5 posters

Özledim yahu... :)) Empty Özledim yahu... :))

Mesaj tarafından sahra Çarş. Mayıs 02, 2012 3:12 pm

Millet, çok özledim sizleri, sitedeki ortamı yahu.

İçimde özlemli bir sevgi patlaması oldu bir anda. Özledim yahu... :)) 757762 Nasıl da özlemişim o aile havasını. Uzun süredir girmeyince bir şekilde aradaki bağlar yavaş yavaş kopuyor zamanla sanki. Gerçi çoğu kişiyle site dışında da iletişime devam ediyoruz, bu yüzden o kopma dediğim şey söz konusu olmuyor, ama buradaki o hava bir başka tabii.

Site bildiğimiz gibi, eski günlere nazaran uzun zamandır hayli durgun. Ve gerçekçi olmalıyım, bu durgunluk maalesef benim içimden de siteye girmek için iteleyici bir isteğin gelmesini sağlamıyor. :( Bu yüzden uzun zamandır siteyle pek ilgilenmediğim bir gerçek. Facedeki sayfayla idare ediyoruz. Bu yüzden siteye arada şöyle bir baktığımda birilerinin hala ilgilendiğini, siteyi hareketlendirdiğini görmek gerçekten mutlu ediyor. Onlara buradan yürekten teşekkür ediyorum. Siz kendinizi biliyorsunuz canlar. Teşekkürler. Özledim yahu... :)) 391819

Biraz günah çıkartmak, biraz özlem gidermek gibi oldu. Sanki biraz da rahatlamış gibiyim. Dedik ya, buradaki hava bir başka, hakikaten de öyle işte. :)

Arada buralarda olmaya çalışacağım yine. Unutulmadığınızı, özlendiğinizi bilin canlar. =)
sahra
sahra
Admin
Admin

Özledim yahu... :)) Empty Geri: Özledim yahu... :))

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Mayıs 02, 2012 3:16 pm

Güzel ablam benim. Senin şu tatlı satırlarını öyle çok özlemişim ki. Ne de iyi yaptın gelerek. Ben hep buradayım, forumla ilgileniyorum. Melike de öyle. Senin başlık açtığını görünce hopladım zaten direk buraya. Özledim yahu... :)) 757762 İyi ki geldin, hoş geldin. Bizde seni çok özledik ablam. Hep gel. Özledim yahu... :)) 367241
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından sahra Çarş. Mayıs 02, 2012 3:23 pm

Zaten bir bakıyım ne alemdeler diye girince siz ikinizi gördüm direk. Sağ olun kızlar, sitede hala bir hareketlilik varsa çoğu sizin sayenizde gördüğüm kadarıyla zaten.

Ben de özledim canım. Arada gelmeye çalışacağım. Seninle zaten buradan olmasa da görüşürüz her şekilde. :)
sahra
sahra
Admin
Admin

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Mayıs 02, 2012 3:27 pm

Ne demek ablacım, biz severek yapıyoruz. Çok güzel bir aile burası. Üye adlarınızı görmek bile bir mutluluk, gerçekten. Elbette güzel ablam, her şekilde görüşürüz biz. Bağımız kopmaz bizim. :))
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından nessie!! Çarş. Mayıs 02, 2012 3:42 pm

Ablacımmm yemin ederim aşağıda kırmızı bir isim görünce mutluluktan dört köşe oluyorum.O eski günleri nasıl özlüyorum anlatamam.Seni görmek kocaman ve çok güzel bir sürpriz oldu benim için.Sitenin o eski hareketli günlerine dönmesini öyle çok istiyorum ki.Cerenimle durmadan konu açıyoruz.Siteyi sürekli güncelliyoruz umarım yaza doğru site hareketlenir,bir uğramanla hareket kattın ablacım Özledim yahu... :)) 367241
nessie!!
nessie!!
Nirvana

Mesaj tarafından Bella_Ceren Çarş. Mayıs 02, 2012 5:28 pm

Kesinlikle Melike'm ki ben siteye yetkinforum dolayısıyla giriş yapamıyordum, ktunnel'den falan bir iki dakikalığına bakabiliyordum malum reklamlar bir o yandan, bir bu yandan fışkırıyordu. Ne cebelleşmiştim onlarla. Özledim yahu... :)) 757762 Geç kavuştum foruma ama sen öyle güzel korumuştun ki forumu. Çok sağol bu yüzden her şey için. Bende şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum tabikii. :)) Hareketlenecek inşallah yazın Sahra ablam, en büyük isteğimiz bu.
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Büsra Salı Mayıs 08, 2012 11:30 pm

Aynı duyguları paylaşıyoruz ablacım. Aynı şekilde bende herkesi çok özledim ve seninde dediğin gibi tam olarak bir kopukluk yaşanmamış olsa bile buradaki ortam bir başkaydı. Okuldan geldiğimde bilgisayar açmak için içimde bir istek uyandıran tek yerdi burası ve bu durgunluk canımı sıkıyor aynı şekilde üzüyor da beni. Ama foruma ktunnelden girmek zorunda kaldığım zamanlar gelince aklıma siteye uğramayanları birazcık anlıyorum da aslında. Ne olursa olsun burada bir aile ortamımız vardı ve bu beni mutlu ediyordu. Sıkıntılarımı paylaşabileceğim uzaklardaki kardeşlerim ve ablalarım olduğunu bilmek bile beni rahatlatıyordu. Ama şimdi bir çoğu telefon kadar uzağımda olsa bile aynı şekilde olmuyor. Eski sohbetlerimizi özel mesajlara yetişemediğim zamanları çok özledim ben. :/ Neyse aynı şeyleri tekrarlayıp uzatmayacağım ama keşke buna bir çözüm bulunsa ve o zamanlara geri dönsek...
Büsra
Büsra
Cullen
Cullen

Mesaj tarafından Sheilarp Perş. Mayıs 10, 2012 9:15 pm

Siteye girer girmez bomboş olması çok dikkatimi çekti. Başka zaman girdiğimde en az 10-15 civarı kişi olurdu şimdi ise buralar fazla sakin olmuş. Bilmiyorum okul zamanı olduğu için mi böyle ama eskisi gibi değil sanki. Buralarda sizlerle eğlenmeyi çok özledim ben sanırım :)
Sheilarp
Sheilarp
Vejeteryan

Mesaj tarafından sahra C.tesi Mayıs 19, 2012 3:33 pm

Herkes aynı dertten muzdarip kızlar. :)

O kadar zaman giremedikten sonra bir yerden sonra girmek aklınıza bile gelmeyebiliyor, geldiğinde de o isteği bulamıyorsunuz. Şimdilik bu durgunlukta okul bahanesine sarılmayı tercih ediyorum ama yaz aylarında da canlanacağı konusunda fazla umutlanıp sonra hayal kırıklığı da yaşamak ve kimsenin de yaşamasını istemem. Yine de ummaya devam edelim biz. :)

Site ne kadar durgunlaşsa da yine de bir şekilde irtibatı kesmemeye çalışın kızlar. Bir çoğunuz msnden, facebook'tan görüşüyordur zaten. Sitemizin facebooktaki sayfasını takip edebilirsiniz. Siteye de yine girip arada bir hatırlatın varlığınızı. Özledim yahu... :)) 706607)
sahra
sahra
Admin
Admin

Mesaj tarafından Bella_Ceren C.tesi Mayıs 19, 2012 3:39 pm

Çok haklısın ablacım. Zaten irtibatımız, ilişkimiz hiçbir zaman kesilmedi, hep beraberdik, hep görüştük. :) Bu bir ömür devam edecek eminim ki. Yazın neşesi, foruma da neşe getirecek inşallah.
Bella_Ceren
Bella_Ceren
KurtAdam
KurtAdam

Mesaj tarafından Sheilarp Paz Mayıs 20, 2012 10:06 pm

Bende bir süre kestim bazı olaylardan dolayı. O da zaten elimde olmayan sebeplerdi. Ama artık buradayım. Yine eskisi gibi olmak isityorum sizinle :) Varlığımı hatırlatacağım devamlı o kesin :)
Sheilarp
Sheilarp
Vejeteryan

- Similar topics