Yeniden Merhaba
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeniden Merhaba
Merhaba,
Bir ara buraya giremiyordum, sonra da unuttum bu forumu. Öyle birden aklıma geldi ve bakayım dedim.
Ben deniz Tuğçe, kısa ve öz bir şekilde tanıtacağım kendimi sizlere... Samsun'da yaşıyorum, mavi rengine bayılırım. Müzik dinlemekten hoşlanmayan nadir insanlardanım. Akrep burcuyum ve burcumun özelliklerinin çoğunu taşıyorum... Kitap okumaya, dizi-film izlemeye bayılırım. Sayısal derslere karşı büyük bir ilgim olmasına rağmen fizik yapamadığım için sözelciyim.
Kendimi tanıtmayı da hiç beceremem, şekil A'daki gibi. Şimdilik benden bu kadar, iyi forumlar.
Bir ara buraya giremiyordum, sonra da unuttum bu forumu. Öyle birden aklıma geldi ve bakayım dedim.
Ben deniz Tuğçe, kısa ve öz bir şekilde tanıtacağım kendimi sizlere... Samsun'da yaşıyorum, mavi rengine bayılırım. Müzik dinlemekten hoşlanmayan nadir insanlardanım. Akrep burcuyum ve burcumun özelliklerinin çoğunu taşıyorum... Kitap okumaya, dizi-film izlemeye bayılırım. Sayısal derslere karşı büyük bir ilgim olmasına rağmen fizik yapamadığım için sözelciyim.
Kendimi tanıtmayı da hiç beceremem, şekil A'daki gibi. Şimdilik benden bu kadar, iyi forumlar.
MeLody- Vejeteryan
Geri: Yeniden Merhaba
Hoş geldin Tuğçe'm, seni tekrar aramızda görmek çok güzel. :) İyi forumlar.
Bella_Ceren- KurtAdam
Tuğçe'cim hoşgeldin canım umarım sitenin bu durağan halini birazcık olsun canlandırabilirsin.Bu arada ben deniz Melike :)
nessie!!- Nirvana
Hoşgeldin canım hatırlar mısın bilmiyorum Büşra ben. :) Bu arada burcumuz da aynı. Fizik bütün sayısalcıların problemidir fizik yapamıyorum diye sayısaldan vazgeçilir mi hiç tatlım? Zamanla onu da sevmeye başlıyorsun zaten uğraşa uğraşa. :) Ben haftaya YGS'ye gireceğim hala fizikle inatlaşıyorum mesela.
Büsra- Cullen
Hatırlıyorum hepinizi. Tekrar memnun oldum.
MeLody- Vejeteryan
Merhaba :) Ben de Gül Tanıştığıma memnun oldum. Fiziği bende yapamamadığım için TM ci olmuştum.
İyi forumlar..
İyi forumlar..
Hale- Yenidoğan
Similar topics
» Yeniden ben!
» RobSten Yeniden Bir Arada♥
» Merhaba!! =)
» Merhaba
» Kristen Stewart ve Robert Pattinson Yeniden Birlikte
» RobSten Yeniden Bir Arada♥
» Merhaba!! =)
» Merhaba