Lilly Collins SWATH ve Mirror Mirror'ın Sözde Rekabeti Hakkında Konuşmuş Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

Lilly Collins SWATH ve Mirror Mirror'ın Sözde Rekabeti Hakkında Konuşmuş Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lilly Collins SWATH ve Mirror Mirror'ın Sözde Rekabeti Hakkında Konuşmuş

:: Genel :: Haberler

Lilly Collins SWATH ve Mirror Mirror'ın Sözde Rekabeti Hakkında Konuşmuş Empty Lilly Collins SWATH ve Mirror Mirror'ın Sözde Rekabeti Hakkında Konuşmuş

Mesaj tarafından nessie!! Çarş. Mart 07, 2012 4:30 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Lily Collins verdiği son röportajında “Mirror Mirror'' ve “Snow White & The Huntsman” filmleri arasındaki sözde rekabetten bahsetmiş:
''Bu çok komik demek istediğim onlar çok farklı hatta daha farklı olamazlardı.''

''Kristen ve ben görünüşte 'rakip' olduğumuz gerçeği hakkında söylenenlere gülüyoruz. Ve bu bize göre sadece komik.''

''Ben o ve versiyonu için gerçekten heycanlıyım, çünkü onun filmi bizimkinden tamamen farklı. İnsanların her birinden farklı şeyler almak için sinemaya gideceğini düşünüyorum.''
''Aynı hikayenin iki yüzü daima vardır, onun için iki farklı versiyonu görmek gerçekten ilginç olacak.''
''Benim uyarlamam daha çok komedi ve maceranın olduğu bir versiyon, onunkisiyse daha keskin/sıradışı ve karanlık.''
Lily ve Julia Roberts'ın rol aldığı ''Mirror Mirror'' 16 Mart'da vizyona girecek.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nessie!!
nessie!!
Nirvana

- Similar topics

:: Genel :: Haberler