BAFTA 'dan... 22 Şubat '10 Loginu11

Join the forum, it's quick and easy

BAFTA 'dan... 22 Şubat '10 Loginu11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAFTA 'dan... 22 Şubat '10

:: Genel :: Haberler

BAFTA 'dan... 22 Şubat '10 Empty BAFTA 'dan... 22 Şubat '10

Mesaj tarafından lincolngamze C.tesi Ara. 18, 2010 2:12 am

İşte kırmızı halıdaki bekleyiş;

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sahneye çıktığında,

Ödülü düşürme ihtimali olduğu için, hemen yerleştirmiş ödülü oraya. (=

Kris ödülünü alırken, söyledikleri;

Vov.Teşekkür ederim.Sanırım bir kez daha bağlılıklarını ve düşünceli olduklarını kanıtladıkları için Twilight fanlarına teşekkür etmeliyim.Bunun oylama olduğu düşünülürse,bu sonuç onların sayesinde. Bu yüzden teşekkürler.Diğer aday olan oyuncular,şu anda tahmin edemeyeceğiniz kadar şaşkın ve mutluyum.Sizin aranızdan bu ...oyları almak çok hayret verici.Ve burdan aileme de selam söylemek istiyorum."

Aileye teşekkür.

Konuşmasında Twilight fanlarını,yani bizleri unutmaması harika bir şey.Sonuçta,evet Twi ile tanınmış olabilir ama diğer başarılarını da göz önünde bulundurmak gerek.Kadir kıymet bilen biri.Bu bayanla,üzerinde hiç bir hakkım olmamasına rağmen,gurur duyuyorum.Ölürüm biterim ona.Kristen denince insanların aklına -en azından benim- sadece Twilight gelmiyor.Bu çok çok önemli birşey.The Cake Eaters'ın Georgia'sı,Into the Wild'ın Tracy'si, Fierce People'ın Maya'sı,Speak'in Melinda'sı...Evet dediğim gibi, Twilight ile tanınmış olabilir ama oyunculuğu da buna bağlı değil herhalde.O adaylığa girmek bile zorken,o ödülü aldı.Herkesin harcı değil bu.

Kris sahnedeyken, Rob; (net olmasa da)

Sahne arkasında kadın Kris ile konuşuyor,başarılarından bahsediyor.Ve onun gözleri doluyor, ağlıyor.

Noel Clarke'de çok güzel şeyler söylemiş.Sadece Twilight ile ilgili almadı bu ödülü.Kendi aldı ve bunu başardı demiş.
Kristen da teşekkür etti.İşte orata gülümsetti Kris'i.Ödülü hak ettiğini dile getirmeliydi biri ve Clarke hatırlatmış bunu.

Noel Clarke ile,

Ve dee... Tören sonrası RobSten beraber ayrılmışlar oradan.

Araya Rob'u da sıkıştırayım,

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Imm. Ve son olarak, harika bir haberim var sizlere. Breaking Dawn'ın kesin olarak çakileceğini,imzaların atıldığını Sohbet başlığı altında dile getirmiştim.Ve şimdi de,

Breaking Dawn'ın çekimlerine Kasım'da başlanıyormuş!

haber tamamiyle bana aittir.
lincolngamze
lincolngamze
Admin
Admin

- Similar topics

:: Genel :: Haberler